Zadnji komentari

Cilj im je mirnodopsko etničko čišćenje hrvatskoga naroda

Pin It

Navigator | Kulturni centar Ambasade Islamske Republike Iran

U vjerskom beha ratu za teritorij, između triju vojnih nacionalnih formacija, između tri svijeta, tri kulture, tri civilizacije, tri vjere, tri naroda, svaki sa svojim identitetom, podijeljena Bosna i Hercegovina je politički  CERN na ovom dijelu Europe u kojem se testira Novi svjetski poredak, i sukobljavaju nezasitni svjetski, zapadni ekonomski i muslimanski vjerski interesi.

Gotovo tri desetljeća prisilno traje bezuspješan i na propast osuđen pokus izgradnje multi kulti zajednice, društva kakvo ne postoji nigdje u svijetu da funkcionira u miru i toleranciji.

Ta nova svjetska ideologija po brutalnostima kakvima se nastoji nametnuti bosansko i hercegovačkim nacionalnim, vjerskim, kulturnim i civilizacijskim nebesko zemaljskim razlikama, zapravo je davno viđena i propala u svim višenacionalnim i viševjerskim zajednicama, koje su bile osuđene na propast, a održavale se diktaturom brojnijega naroda.

I bez obzira na globalnu istinu krvavog raspada takvih vještačkih tvorevina moćnici suvremenog svijeta koji njime vladaju i koji ga kreiraju po vlastitim željama i interesima, po cijenu milijunskog stradanja izabranog i osuđenog na istrjebljenje naroda, eksperimentiraju u bosansko i hercegovačkoj areni zajedništvo muslimanskih krvnika i hrvatskih žrtava. Testiraju stalno pomicanje granice islamskog terorizma iz vjerske mržnje prema katolicima, i hrvatske izdržljivosti pod tom, do sad najkrvoločnijom i najbrutalnijom islamskom vjerskom ideologijom.

Koliko je ekstreman i isključiv taj suvremeni muslimanski ekstremizam kod davno deeuropeiziranih i isiliziranih beha muslimana, danas samoprozvanih Bošnjaka, vidi se u gotovo tridesetogodišnjem muslimansko bošnjačkom skrivanju i manipuliranju istine vjerskog rata u Bosni i Hercegovini.

Lažiranje istine

Muslimansko-bošnjačko lažiranje istine krvavo brutalnog vjerskog beha sukoba za teritorij drži zemlju, a i sva tri njena naroda, u strahu od oružanog nastavka rata, koji zapravo još i nije stao i koji se vodi samo drugim sredstvima. Strah kojim muslimansko-bošnjačko čelništvo, svih predznaka i asocijacija, omotava zemlju uzrok je masovnih odlazaka mladi, napose iz reda hrvatskog naroda kao dijela i člana Europske obitelji. To, zapravo i jest cilj muslimansko-bošnjačke vrhuške, mirnodopsko etničko čišćenje najmalobrojnijeg, hrvatskog, naroda.

Krvavi, s dimenzijama genocida, isilovski naum osmišljen u Alijinoj “Islamskoj deklaraciji” u praksi provođen u muslimanskoj agresiji na Hrvate i njihova tisućljetna područja, uspješno se realizira i u institucijama vlasti iz kojih se hrvatski legalni i legitimni predstavnici izbacuju oružjem Komšićevo- Bakirova građanizma, odnosno ortodoksnog islamizma. A to i jest glavna i čvrsta kočnica za svaki razgovor o istini vjerskog beha sukoba, u kojem je sudjelovao na muslimanskoj strani u tisućama veliki broj stranih islamskih zlikovaca, barbara i vjerskih terorista.

Suočavanje sa tom istinom, kao temelja pomirenja i povjerenja, mira u budućnosti, muslimansko bošnjačka strana čini sve da do toga nikada ne dođe. Njima odgovara i nastavak vjerskog sukoba, i početak nekog novog, za koji se pripremaju po bosansko i hercegovačkim bespućima zajedno sa mnogim islamskim migrantima terorističko zločinačkog iskustva u istrjebljenju kršćana u zemljama iz kojih dolaze.

No, baš taj veliki broj džihadista koji se u rijekama migranata slijeva na “mali teroristički muslimanski otok” na europskoj periferiji, sa deeuropeiziranim i isiliziranim muslimanima Bošnjacima, drži Daytonski zbirni entitet i njene nebošnjake i nemuslimane u najcrnjoj turskoj prošlosti danka u krvi i prisilne islamizacije.

Iranska revolucija na bošnjački način

U muslimansko bošnjačkoj varijanti Iranske revolucije u  sadašnjosti koja propisuje djevojčicama i ženama kako će se oblačiti, a autokratski režim je ćuva ubijanjem tisuće i tisuće neistomišljenika, i uhićenjima na ulicama slobodno odjevenih djevojčica i djevojaka, koje čuvari režima prvo siluju a onda ih između se razdjeljuju do smrti pod (ne)razjašnjenim okolnostima. Na mala vrata, i načinom skrivanja istine vjerskog beha sukoba, i ratnih zločinaca čuvara te muslimanske istine, čuvara morala i načina oblačenja djevojčica i žena, muslimansko bošnjački vjersko politički vrh uvodi i Islamsku revoluciju  dijelom i uz pomoć Alijine Islamske deklaracije, u bosansko i hercegovačko tronacionalno, trovjersko, trokulturno i trocivilizacijsko društvo. Nametanjem samo svoje istine triju zaraćenih strana muslimani Bošnjaci nastoje sakriti ratne zločine svoje zločinačke armije, i zločine islamskih džihadista koji su ratovali na njihovoj strani unutar muslimanske takozvane armije Biha.

Na taj način, kroz tu zločinačko terorističku muslimansko bošnjačku istinu ne nalazi se, jer to ne odgovara bošnjačkom čelništvu zbog straha odgovornosti za zločine genocida, crkvocida, djecocida, zločine etničkog čišćenja, progona, skrivanja masovnih grobnica hrvatske djece, stari i bolesni, silovanja časnih sestara, ubijanje i zatvaranje po konclogorima svećenika i fratara, nikakav put pomirenja i suočavanja sa ratnom prošlošću.

A kakva bi Bosna i Hercegovina bila u budućnosti sa takvom muslimansko-bošnjačkom istinom vjerskog beha sukoba za teritorij vidilo se i na muslimanskim prosvjedima 28. 4. 2024. u Hamburgu, Njemačka. Na ispisanim transparentima islamskih migranata i muslimanskih radnika četvrte i pete generacije, te muslimana iz Bosne i Hercegovine „Kalifat je rješenje“ te povici „Alahu ekber“, zazivanje kalifata i šerijata, vidila se i slika buduće Bosne i Hercegovine, u kojoj se za te islamske ciljeve i vodio vjerski sukob, i danas vodi nekim drugim sredstvima.

Vjerski radikalizam

Cijelu tu ratnu prošlost Bošnjaci koriste u sadašnjosti kao oružje za njen nastavak i homogeniziranje vlastitog naroda, koji je već sada, a napose će biti u budućnosti, najveća žrtva tog vjerskog islamskog radikalizma kojeg pomalo uviđaju i potresa neke europske beha susjede, koji su već sada žrtva tog globalnog muslimanskog ekstremizma.

Nemogućnost triju beha strana bilo kakvog razgovora o tri i pol godišnjem vjerskom beha skobu drži zemlju u toj prošlosti, a narode još više razdjeljuje i odjeljuje jedne od drugi. U islamskom svijetu koji počiva, pa gotovo, na vjerskoj mržnji prema kršćanima, a u čije okrilje muslimansko-bošnjački lideri uvlače i Bosnu i Hercegovinu, ne vodeći računa o činjenici da je to zajednica suverenih i konstitutivnih nacionalno vjerski različitih identiteta, kultura dijaloga i snaga argumenata, su nepoznanice.

Nepostojanje tih dviju vrjednota suvremenog slobodnog svijeta u beha zajednici, muslimansko-bošnjačko nepriznavanje istih, razlog je gotovo tridesetogodišnjeg odsustva otvorenog razgovora o istini vjerskog beha sukoba za teritorij. Iako takav razgovor nema alternativu, na njegovu uspostavljanju ne samo da ne čine ništa ni visoki predstavnici, i Haaški tribunal, nego ga svakim svojim interesnim i pristranim potezom na bošnjačku stranu, betoniraju, čineći ga nepostojećim kao i u islamskim zemljama u kojima su kršćani najnezaštićenija vjerska zajednica.

Hrvati katolici kao deentitetizirani narod, za razliku od Srba koji imaju svoj entitet, i Bošnjaka koji su u finalizaciji okupacije federalnog entiteta, u položaju su kršćana u islamskim zemljama. Potvrđuje to i činjenica muslimansko-bošnjačkih ubojstava hrvatskih povratnika, agresija i okupacija hrvatskih političkih mjesta na svim razinama vlasti, nepriznavanje hrvatskih žrtava muslimanske agresije, i kontinuirano tridesetogodišnje obespravljivanje hrvatskog naroda na razinu ne drugog nego petog reda.

Stoga, muslimansko-bošnjačka postdaytonska politička, dijelom i fizička, agresija na hrvatski narod, na njihovu suverenost i konstitutivnost, na nacionalnu i vjersku slobodu, pravo je tog naroda na oživljavanje i ponovno uspostavljanje svog nacionalnog entiteta Hrvatske Republike Herceg Bosna unutar međunarodno priznatih granica Referendumske Bosne i Hercegovine. Samo u konfederalno tronacionalnoj beha zajednici tri naroda povijest može ispisati pravu istinu vjerskog beha sukoba za teritorij, koja bi bila temelj cjelovite i europske Bosne i Hercegovine, bez islamskog terorizma, unitarizma i centralizma, srpskog secesionizma i hrvatskog ropstva i obespravljenosti.

Sliku buduće, neke cjelovito unitarizirane i centralizirane, građanizirane i ostalizirane, zapravo islamizirane Bosne i Hercegovine oslikali su muslimanski prosvjednici u Hamburgu 28. travnja 2024.

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr