Zadnji komentari

Bujica: Dr Branka Lozo u utrci za EU Parlament

Pin It

BUJICA: DR. BRANKA LOZO, MAJKA PETERO DJECE I SVEUČILIŠNA PROFESORICA NACIONAL-KONZERVATIVNE, ANTIKOMUNISTIČKE ORJENTACIJE - U UTRCI ZA EU PARLAMENT!

OPERACIJA ‘TRS’: OBITELJ LOZO NA UDARU UDBE OD 80-ih DO DANAS!

BRANKA LOZO (DP): “Duboka država koju predstavljaju Milorad Pupovac i Budimir Lončar mora biti poražena, Hrvatska inače nema budućnost!”

GOSPOĐA LOZO OPISALA KAKO JU JE UDBA PRATILA TIJEKOM AUDIJENCIJE KOD PAPE IVANA PAVLA II. U RIMU: - Slali su nam provokatore da nas tajno snimaju, a mi smo morali paziti s kime smo u društvu! Peter Božidar Nagy u autobus punom hodočasnika prvi je puta spomenuo Bleiburg i zbog toga nije smio u Jugoslaviju punih osam godina, do njezine propasti!

‘MI SMO GARDA HRVATSKA’: KANDIDATKINJI DP-a ZASUZILO U OKU KAD JE VIDJELA SNIMKU NAŠIH VOJNIKA IZ LOURDESA!

U još jednom sjajnom gostovanju na Z1 televiziji, prof. dr. sc. Branka Lozo iz Domovinskog pokreta opisala je kako su njezine bližnje terorizirale Titove komunističke vlasti, čiji politički i biološki nasljednici još uvijek vladaju: - Ponekad se osjećam kao da još uvijek živimo u Jugoslaviji, samo nam se zemlja zove Hrvatska!

Gospođi Lozo je komunistička milicija u više navrata pretresala obiteljski dom u Zagrebu i Splitu, a posebno se loše osjećala zbog tog što su joj djeca tada bila stara svega dva mjeseca i godinu dana. Njezinog supruga, danas uglednog odvjetnika - Boženka Lozu “obrađivali” su agenti UDBE zajedno s Draženom Budišom i bratom Stipom Lozom, jednim od ponajboljih hrvatskih povjesničara...

Dr. Branka Lozo, četvrta sa liste Domovinskog pokreta (br. 4) za Europski parlament smatra da DP treba istupiti iz Vlade, ako Milorad Pupovac postane predsjednik saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina te da vodstvo stranke ne smije pristajati na trule compromise niti popuštati pred nasrtajima globalista.

UŽIVO S KAPTOLA: U Bujicu se javio drugi s liste DP-a za EU parlament – dr. Stjepo Bartulica. U potpunosti podupire stavove i svjetonazor Branke Lozo, ne pristaje na ucjene u svezi Pupovca, traži konkretne sankcije za organizatore bala vampira u Kumrovcu, a u Hrvatskom državnom saboru nije digao ruku za tzv. izvješće o radu Pravobraniteljice za djecu, na čijoj smjeni i dalje dosljedno inzistira!

BEZ CENZURE: Bujica objavila fantastičnu bleiburšku propovijed fra Joze Grbeša!