Zadnji komentari

Bartulica pojasnio detalje oko kuće i kredita te poslao jasnu poruku Indexu

Pin It

Tko je Stjepo Bartulica, novo Škorino pojačanje? - Večernji.hr

Zastupnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica ponovno se oglasio vezano za svoju imovinsku karticu. Objasnio je kada je postao vlasnik kuće na Prviću i kako je podigao kredit.

”Nekoliko činjenica uz kampanju blaćenja radikalne ljevice i njihovih saveznika. Postao sam vlasnik kuće na Prviću u siječnju ove godine i imam zakonsku obavezu staviti je u imovinsku karticu do kraja 2024. godine.

Kako sam mogao podići veliki kredit s obzirom na moja i ženina primanja? Tako da imam sudužnika koji mi je dugogodišnji prijatelj. Standardna bankarska procedura.

Čestitam Indexu na velikom istraživačkom radu i nadam se da će se s istim žarom baviti onima koji marifetlucima i korištenjem javnog novca stječu imovinu!

Kad bi Indexov Ćimić “istraživačke” kriterije koje primjenjuje na mene, s čijim svjetonazorom se ne slaže, primijenio Indexu ideološki bliskim političarima, rekao bih – samo naprijed!

Ovako kažem: Svi su vas pročitali. Doslovno”, napisao je Bartulica.

Podsjetimo, portal Index.hr objavio je članak pod naslovom “Bartulica i žena mjesečno zarade 3600 eura, na kredit im ode 3562. Od čega žive?”.

U njemu prozivaju Bartulicu za netransparentnost oko imovinske kartice.

Bartulica je, pišu, prošle godine podigao novi kredit od 270 tisuća eura kod Zagrebačke banke, a mjesečna rata mu iznosi 2351.43 eura, kredit je dignut uz kamatu od 3.39 posto. Kredit se mora vratiti u roku od 11.5 godina, odnosno u 139 rata.

Bartulica već ima kredit od 270 tisuća eura podignut 2013. godine, za koji plaća 1211 eura mjesečno, a podignut je na 30 godina. Založno pravo za taj kredit vidljivo je na zagrebačkom stanu zastupnika Bartulice. To znači da Bartulica na dva kredita mjesečno troši 3562 eura. Prema imovinskoj kartici, Bartulica i njegova supruga imaju mjesečne prihode od oko 3600 eura.

narod.hr