Zadnji komentari

Poziv na prosvjed 'Naša djeca - naš odgoj - NE rodnoj ideologiji'

Pin It

Kao pokretač inicijative i organizator ovog prosvjeda pozivam sve građane da dođu i podrže ovaj prosvjed. Javnosti je poznato kako sam prije dvije godine pokrenuo inicijativu. Nažalost vjerovao sam u iskrenost ljudi koji su mi se priključili i nije došlo do realizacije.

Ovaj put u organizaciji s iskrenim ljudima, roditeljima organiziram ovaj prosvjed. Naši zahtjevi biti će upućeni Vladi RH kao i gradskoj vlasti koja je pobornik LGBT agende u gradu Zagrebu.

Dolaskom na vlast Tomaševića i “Možemo” nametanje rodne ideologije kao i LGBT agende postaje nepodnošljivo. Naši zahtjevi su zabrana vješanja zastava duginih boja na javnim mjestima, trgovima i objektima državnih ustanova.

LGBT zastava nije državna ni službena zastava RH, stoga njezino isticanje na javnim mjestima smatramo nametanjem manjine većini građana RH. Isto tako tražimo deratifikaciju istanbulske konvencije u dijelu rodne ideologije.

Nadalje, tražimo zabranu nametanja rodne ideologije kroz medije, škole, vrtiće, obrazovne institucije i državne televizije. Svjedoci smo da je državna televizija emitirala crtani film “Drske djevojke” djeci i to po pet puta dnevno.Navedeni crtani serijal osim što nameće našoj djeci rodnu ideologiju, promovira promjenu spola. Mi kao većina u RH imamo pravo ovome se protiviti i zaštiti našu djecu od ove LGBT agende.

Nitko toj manjini ne brani izbor seksualne orijentacije. U privatnosti svoga doma mogu biti što žele – binarni, nebinarni, ovo, ono, X, Nemo, patkica, mačkica, pas, ali nemaju pravo nametati nam to  javnim i obveznim.

Što radi i koji je cilj te agende mogli smo nedavno vidjeti na Euroviziji koja je više nalikovala na Sodomu i Gomoru, nego na glazbeni događaj.

Za nas većinu u Lijepoj Našoj obitelj su majka, otac, djevojčica i dječak. Nikada nećemo biti roditelj 1, roditelj 2, spol X, nešto ono.

Mi njima ne namećemo ništa, stoga naša poruka velike većine jednoj maloj manjini LGBT zajednice glasi:

NAŠA DJECA, NAŠ ODGOJ

NE RODNOJ IDEOLOGIJI

NE LGBT ZASTAVAMA I AGENDI

NE NAMETANJU LGBT AGENDE

Dođite 28.6.2024. u 17 sati na Trg bana Josipa Jelačića i zauzmite se za našu djecu i vrijednosti koje baštini naša hrvatska kultura.

Alin Kavur i organizacijski odbor prosvjeda