Zadnji komentari

Ministar Šušnjar: Tući ženu je zločin, ali na Olimpijskim igrama je boks – to nam je neprihvatljivo i ostajemo dosljedni borbi protiv rodne ideologije!

Pin It

MUŠKARAC SE RADUJE NEVOLJI ŽENE KOJU JE UDARIO U GLAVU... Harija Potera  POSLE SKANDALA NA OI IMA VAŽNU PORUKU!

Ministar gospodarstva Ante Šušnjar komentirao je skandaloznu odluku da se biološki muškarci na Olimpijskim igrama smiju u boksu natjecati kao žene te podsjetio kako Domovinski pokret od početka ne podržava ideju rodne ideologije:

''Ostajemo dosljedni borbi protiv rodne ideologije. Svjedoci smo Olimpijskim igrama koje su u tijeku, a komentari građana i sportskih novinara jako dobro pokazuju što ljudi misle i to je na tragu onoga što Domovinski pokret cijelo vrijeme govori – tući ženu je zločin, ali u okviru Olimpijskih igara neki to predstavljaju kao boks. Sama ta fizionomija i to što se događa nije nikako normalno!''.

''Domovinski pokret ostaje dosljedan po pitanju rodne ideologije, demografije i svih onih politika koje su prezentirane za vrijeme kampanje. Što se tiče resora gospodarstva, stavit ćemo naglasak na industrijsku proizvodnju, a pogotovo na one njezine grane koje su najviše dodane vrijednosti, koje su kritične i u kriznim razdobljima vitalne za opstojnost jedne države i naroda''.