Zadnji komentari

Mladen Pavković: Jadno i žalosno. Osramotili su nas!

Pin It

BAYERN NIJE IMAO MILOSTI Dinamo doživio jedan od najtežih poraza u  povijesti | Vijesti Hercegovina.Info

U utorak smo gledali odličnu nogometnu utakmicu između Bayerna i zagrebačkog Dinama na rasprodanom stadionu u Munchenu. Domaći nogometaši pokazali su htjenje, igru i znanje, a da su bili još malo više motivirani Dinamo bi napustio ovaj stadion još s nekim golom više.

Bayern je pokazao i dokazao gdje je i što je hrvatski nogomet. Možda će ubuduće biti bolje, a zasad je tako kako je. Dinamo nas je osramotio, jer primiti devet golova, to može samo neke amaterska ekipa. Međutim, evo kako su se oglasili Dinamovci po završetku utakmice:

-„Unatoč visokom porazu u Munchenu vjerujemo i dalje  u naše dečke. Sanjali smo nekoliko trenutaka, borili se, ali domaćin je jednostavno bio bolji, i zasluženo slavio. Hvala navijačima na sjajnoj podršci. Znaj da mi te volimo! Mi smo uz tebe“,poručili su iz Dinama putem društvenih mreža.

Dakle, hrvatske navijače, a poglavito one ovoga kluba, uopće ne treba zanimati što se to događa unutar Dinamova „četiri zida“. Trener, igrači, članovi uprave i drugi, odlično su plaćeni za svoj (ne)rad. Jedan igrač Dinama na tržištu košta koliko otprilike netko ne zaradi ni za 50 godina, pa nakon ovakve sramote uprava ovog kluba trebala je i morala dati priopćenje u kojem bi se javno očitovali o tome koliko će tko od njihovih  sudionika ovog dvoboja – platiti, odnosno hoće li i dalje primati enormne plaće, honorare, bonuse…

Drugim riječima, nitko ne igra badava, ali kad se izgubi neka utakmica u kojoj su se igrači i svi ostali trudili na terenu, onda ok, ali ako nas netko ovako osramoti kao što su nas Dinamovi igrači onda netko ipak treba reći „dosta“ ovakvoj igri i uvjeravanju kako mi imamo „prvoklasne“ loptogurače. Oni uistinu jesu prvoklasni, ali samo na domaćem terenu, tj. u hrvatskoj ligi, koja je jedna od najslabijih u Europi, a po plaćanju jedna od najboljih!

Ako Dinamo u uzvratu recimo i pobjedi s 3:0 bit će to nažalost „smijurija“ nakon debakla koji su nam priredili u Munchenu!

Jedina „dobra“ strana je ta, što Hrvatska radiotelevizija (HRT) nije prenosili ovaj dvoboj, pa mnogi u živo nisu  mogli ni vidjeti ovu sramotu!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.)