Zadnji komentari

Bujica: Vlahović protiv Pupovca: Gdje je nestala Tesla banka?

Pin It

SRBIN IZ HRVATSKE OSUDIO PONAŠANJE SERGEJA TRIFUNOVIĆA: “Nema što tražiti u Hrvatskoj, ako misli vrijeđati našu policiju!”

NENAD VLAHOVIĆ: “Moja dva sina služila su Hrvatsku vojsku, a Pupovčeva dva brata bili su u četnicima - i bez obzira na to - Plenković i Penava sada koaliraju s njime, a ne sa mnom!”

Bivši potpredsjednik SNV-a, koji je podnio čak 5 kaznenih prijava protiv šefa privilegirane srpske udruge, teško optužio uzurpatore iz DP-a!

VLAHOVIĆ: - Milorada Pupovca je spasio Ivan Penava!

“Domovinski pokret više ne podržavam jer su izdali i nas Srbe lojalne Hrvatskoj državi, a na vlasti zbog fotelja ostavili SDSS,” izjavio je u Bujici Z1 televizije bivši potpredsjenik SNV-a i aktualni predsjednik Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj – Nenad Vlahović: “Proračunske milijune koalicijska vlast odabranim Pupovčevim Srbima ne dijeli samo u kulturi nego i sektoru poljoprivrede magistra Dabre!”

BUJICA OBJAVILA DOKUMENTE MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE: Kontroverzni Josip Dabro – slično kao i Nina obuljem u kulturnom resoru – odlukom od 31. srpnja ove godine, bespovratne milijune eura dodijelio je najviše Srbima s ruralnih područja Republike Hrvatske bliskima Pupovčevom SDSS-u, koji su već u startu privilegirani s tri boda prednosti u odnosu na Hrvate?!

Na pitanje - gdje je studirao i sjeća li se kolega s fakulteta - diplomirani pravnik, Nenad Vlahović, prisjetio se prijatelja s kojim je dijelio sobu u studentskom domu tijekom studija prava na Sveučilištu u Zagrebu, a za Penavinog Dabru je rekao da ne vjeruje kako i minister s upitnom diplomom ima slične uspomene iz Travnika…

“Zalažem se za ukidanje Erdutskog sporazuma i tzv. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, dok SDSS inzistira na kulturnoj autonomiji koja je uvod u političku i katastrofa za Hrvatsku,” – izjavio je Vlahović i razočarano dodao: “Bez obzira na moje dobre, a Pupovčeve loše namjere, za neformalnog koalicijskog partnera ponovo su izabrali SDSS. Tu me toliko ne čudi Plenkovićev HDZ, koliko Penavin DP - jer su prije izbora, kada su lovili glasove, slali automobile po mene i pričali jedno, a nakon što su ušli u vlast – odmah su se okrenuli Pupovcu!”

Nasuprot Milorada Pupovca, koji voditelja Bujice i Z1 televiziju učestalo proziva za “širenje govora mržnje” i “huškanje na Srbe”, nenad Vlahović se osjeća potpuno suprotno i smatra da šef SNV-a i SDSS-a ne govori istinu: “Gostovao sam na Z1 televiziji više od trideset puta, uvijek sam lijepo i s poštovanjem primljen. Kao čovjek i kao Srbin iz Hrvatske nikada nisam osjetio nikakvu mržnju ili nešto negativno – ni od vas ni od bilo koga drugoga u vašoj medijskoj kući!”

Za razliku od Z1 televizije, gostovanja na nacionalnom HRT-u Nenadu Vlahoviću zabranjena su – kako kaže - po nalogu Milorada Pupovca.

BEZ CENZURE: Bujica je objavila cjelovite odgovore Mire Bulja, Marijana Pavličeka i dr. Igora Peternela na javne prozivke šefa SDSS-a i predsjednika vladajućeg saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina - Milorada Pupovca…