Zadnji komentari

Rađa se nova Europa

Pin It

U Austriji pobijedila stranka koju su osnovali nacisti. "Ovo je početak  nove ere" - Index.hr

Čestitke od srca austrijskoj desnici na fantastičnoj izbornoj pobjedi!

Desni, suverenistički i patriotski FPÖ - s gotovo 30 posto osvojenih glasova - na izborima za Austrijski savezni parlament doslovce je potukao Plenkijevu “sestrinsku” europučku, globalističku i briselsko/federalističku bratiju iz ÖVP

koji je - s četiri posto glasova manje - danas pretrpio težak, povijesni poraz. I ljevičarski SPÖ je potučen do nogu! Socijalisti (čitaj: komunisti) su svojili čak deset posto manje od nacionalne desnice, dok su zeleni probisvijeti potopljeni - i zapeli na svega osam posto.

NEK’ PATE DUŠMANI: Zeleno-lijeva banda je posve prikladno kažnjena za protubleiburšku sramotu!

Nije potrebno posebno objašnjavati zbog čega je važno biti uz austrijsku desnicu i naše povijesne saveznike, točnije - prijatelje. Oni, koji takve stvari ne razumiju – ne moraju se niti baviti ozbiljnom politikom, a Hrvati (ako su pametni) između balkanske i bečke škole – izabrat će ovu drugu, našu!

HERZLICHE GLÜCKWÜNSCHE AUS KROATIEN!

#bujicatim??

P.S.

Iz austrijskog primjera valja učiti; samo nacionalno okupljanje svih zdravih i autentičnih, nepotkupljivih desnih snaga, u svakoj slobodnoj i suverenoj državi Europe - donosi pobjedu. A globalisti svih boja nek’ poslije izbora sklapaju izdajničke i jeftine političko/trgovačke saveze - i varaju narod... A narod je tu da pamti. I sudi!

P.S. 2

Vrlo je važno da pobjedničko vodstvo FPÖ-a bude svjesno kako i u Hrvatskoj postoje odvažni ljudi, političke opcije i mediji - koji su im prijatelji. Baš kao nekada!

Velimir Bujanec