Zadnji komentari

Plenković je bez zadrške podržao globalizacijski multilateralizam

Pin It

Predsjednik Hrvatske vlade Andrej Plenković govorio je u New Yorku pred Općom skupštinom Ujedinjenih naroda, u sklopu 79. zasjedanja. Njegov govor je bio podugačak i bolje da ga nije bilo. Za Svijet i za Hrvatsku bilo bi puno bolje da se naš prvi čovjek izvršne vlasti nije dotaknuo tema koje ga se ne tiču i da u svom govoru nije podržao one koji ruše civilizaciju, uništavaju obitelji

i prijete novim diktaturama na globalnoj razini. Već u prvoj rečenici Plenković je rekao da se mi, kao svijet, suočavamo s „globalnim izazovima bez presedana“. U drugoj rečenici spomenuo je nove globalizacijske floskule iza kojih upravo stoje oni koje on slijepo podržava, a na štetu cijeloga svijeta, a posebice malobrojnijih naroda poput hrvatskoga. Misleći da će se na taj način još više dodvoriti suvremenim „gospodarima svijeta“ (termin velikoga Tomislava Ladana), spomenuo je „širenje sukoba“, „pogoršanje geopolitičke situacije“, „klimatsku krizu“ i „nesigurnost hrane“ u svijetu. A „širenje sukoba“ upravo provode UN, Svjetska banka, MMF, EU, WEF, WHO, BlackRock, Melinda i Bill Gates, Jeff Bezos, Klaus Schwab, Gyula Szőrös, Michael Bloomberg, Mark Zuckerberg, Lauren Powell Jobs, Tom Steyer, Antony Blinken, Tim Cook, Google, Facebook, Old Twitter, Disney, Comcast Disney… Ovi nabrojeni i mnogi drugi ispod njih – koji im isto kao i Plenković vjerno služe – sto posto odgovorni su također za „pogoršanje geopolitičke situacije“, za izmišljenu „klimatsku krizu“ i za stvarnu „nesigurnost hrane“ za devet milijardi ljudi koje na razne načine žele istrijebiti.

Globalisti krše svaki pokušaj stjecanja samostalnosti

Nakon izrečenih fraza o agresiji Rusije na Ukrajinu, potrebi smirivanja stanja na Bliskom istoku, pomaganju Sudanu i cijeloj Africi i pravu svake članice UN-a na samoodređenje prema Povelji UN-a (iako zna da je to laž, prema kojoj narodi koji žele samostalnost, samoodređenje, poput Katalonaca, Baska, Sjevernih Iraca, Velšana ili Škota ništa ne mogu jer taj isti UN ne će narediti Madridu i Londonu da dopusti njihov legitimni i pravedni izlazak iz Španjolske ili Velike Britanije), Plenković je podržao globalizacijski multilateralizam. Tada je prešao na globalizacijske floskule o „održivom razvoju“, nastojeći ih naglasiti šupljom rečenicom: „Nema mira bez održivog razvoja i nema održivog razvoja bez mira“! Da ne pomislimo da ova rečenica nema globalizacijskoga smisla i da je izvučena iz konteksta, slijedi njezin razvoj u glavi našega Andreja koji se u nastavka govora u UN-u u kojem se založio za još veći utjecaj UN-a na njegove članice kroz „slanje fleksibilnih civilnih misija na zahtjev zemlje“. Kako preko dvije trećine članica UN-a na vlasti imaju pokvarene globaliste, kriminalce i diktatore na vlasti, ovo je najava da će od sada, ako ti i takvi diktatori, kriminalci i poslušnici budu ugroženi na vlasti, njima pomagati mason Antonio Guterres i njegova globalizacijsko-kriminalna kamarila iz UN-a.

Schwabova Agenda 2025.

Agendu 2025. i Agendu 2030. Klausa Schwaba Plenković zaziva kroz potrebu provedbe „revizije arhitekture izgradnje mira 2025.“, što bi trebalo, po njemu, biti „ključni trenutak za jačanje Komisije za izgradnju mira i proširenje njezina mandata kako bi joj se dale neke ovlasti za donošenje odluka“. Kada Plenković kod Schwabove Agende 2025. (a misli i na još zlokobnije Agende 20230. i 2050.) govori o „miru“ laže, a kada govori o „davanju nekih ovlasti za donošenje odluka“, tada (ne)izravno podržava svjetsku vladu na čijem će čelu biti gore spomenute institucije, organizacije, korporacije i također gore spomenuti pojedinci koji njima vladaju i financiraju ih.

Dodvoravanje

Nakon mlaćenja prazne slame o „bioraznolikosti“, „očuvanju prirodnih resursa“, „održivom razvoju“, „upravljanju okolišem“, „ekološkim krizama“ i „digitalnim transformacijama“ dotaknuo se i Hrvatske. U svom globalizacijskom i masonskom govoru A. Plenković je doslovno rekao: „Ne štedimo napore kako bismo integrirali Agendu 2030. i ciljeve održivog razvoja u svoje nacionalne politike, inicijative i strategije te u osnaženu i reformiranu globalnu upravljačku strukturu“, čime je izravno potvrdio da prihvaća politiku uništenja hrvatske samostalnosti i neovisnosti kako bi zadržao vlast. A kada je u masonskom New Yorku izjavio „Agenda 2030. postavlja viziju održivog razvoja utemeljenu na međunarodnim standardima ljudskih prava, promičući jednu od glavnih vrijednosti Povelje UN-a – nikoga ne izostaviti“, pritom se je još jedanput dodvorio globalizacijskim fašistima na putu uništenja čovječanstva, a prije svega judeokršćanske bijele Europe. Jer kada Plenković kaže: „Samo poštivanjem ljudskih prava možemo postići mirniji, ravnopravniji i održiviji svijet“, to znači gušenje svih ljudskih prava na svijetu, uništenje nacionalnih država i zagovaranje jedne svjetske vlade sa sjedištem u bezbožnom New Yorku. A javno je pred cjelokupnom svjetskom javnošću lagao da kod nas teče med i mlijeko, a razlog tomu su tzv. međusobno povezana tri razvojna stupa: „digitalna transformacija“, „dekarbonizacija“ i „demografska revitalizacija“. Jasno mi je da će Plenković kao globalizacijski potrčko lagati i hvaliti globalizacijske podvale „digitalnu transformaciju“ i „dekarbonizaciju“, ali da će lagati o nepostojećoj „demografskoj revitalizaciji“ to ni najveći mrzitelj Hrvatske i Hrvata ne bi povjerovao. Kako to objasniti? Tako da je naš Veliki Vođa veliki lažljivac i da će sve učiniti samo da se udobrovolji gospodarima u Bruxellesu, Berlinu, Parizu, Londonu, New Yorku i(li) Washingtonu. Jedino ako nije mislio da će Hrvatsku „revitalizirati“ nastavkom uvoza Bangladešana, Indijaca, Pakistanaca, Nepalaca…

Lažne “klimatske promjene”

Tada je u govoru AP stigao do lažnih „klimatskih promjena“ u koje još vjeruju samo oni koji i dalje vjeruju da im je pomoglo „pelcovanje“ protiv korone. Spomenuvši „klimatske promjene“, Plenković je spomenuo i floskulu „zelena tranzicija“. Nakon toga spominjao je „suše“, „gubitak bioraznolikosti“, „manjak hrane“, „požare“, „poplave“, „porast razine mora“…, a nije rekao da su za te umjetno izazvane pojave upravo krivi i odgovorni oni već spomenuti od UN-a WEF-a, preko MMF-a, Gatesa, pa do Rockefellera ili Monsanta. Ti su krivci za izbacivanje praha iz zrakoplova, ti su krivci za toplinske valove i ti su krivci za olujne kiše, a ne lažne i nepostojeće klimatske promjene, jer planet Zemlja ulazi u hladno doba, ne zagrijava se. Ali to je našem Plenkiju trebalo da pokuša poentirati i da spomene zlokobnu „zelenu tranziciju“ kao sredstvo za „prilagodbu i ublažavanje klimatskih promjena“. To mu je trebalo da spomene potrebu jačanja „multilateralnog sustava bavljenja klimom, bioraznolikošću i održivim razvojem“, što je samo najobičniji alat da se izgubi nacionalna država i da cijelim svijetom vladaju iz sjedišta UN-a i drugih globalizacijskih središta.

Izjednačio srpskog agresora i hrvatsku žrtvu

Spomenuo je prvi čovjek izvršne vlasti u Hrvatskoj i da se u Hrvatskoj još uvijek traga za 1792 nestale osobe iz Domovinskog rata, ali nije pojasnio da u tom broju nisu samo Hrvati, nego i agresorski Srbi u čije i namjere i brojke nikada ne smijemo povjerovati. Ta Plenkovićeva izjava velika je podvala i nedvosmisleno izjednačavanje hrvatske žrtve sa srpskim agresorom. I u svom govoru pred Općom skupštinom Ujedinjenih naroda on je rekao kako je hrvatska država „proizašla iz konflikta“, što je naknadno prevedeno da je rekao – a nije – da je Hrvatska bila „žrtva rata i agresije“. To je na tragu izjave bivšega hrvatskog predsjednika Ive Josipovića za susreta s tadašnjim srbijanskim kolegom i drugom Borisom Tadićem da je Dubrovnik bio „žrtva konflikta“.

Podržao rodnu ideologiju

Pri kraju svoga govora Plenković se dotaknuo prave globalizacijske teme – uništenja braka. Spomenuo je „borbu protiv spolne diskriminacije“ koja je također velika podvala, jer se radi o najobičnijem pokušaju uvedbe rodne ideologije u sve države svijeta, i to na tragu zlokobne protuživotne i protuvjerske Istanbulske konvencije koju je Hrvatskoj diktatorski nametnuo prije šest godina. Ovdje nema govora o „iskorjenjivanju nasilja u obitelji i nasilja nad ženama“, tzv. femicidu, kako Plenković laže, nego se ovom konvencijom provodi nasilje nad zdravim razumom na planetarnoj razini uz uvedbu dosad neviđene cenzure i diktature.

Plenkovićeva tri stupa srama

O Plenkovićevu sramnom govoru u UN-u nije naodmet pročitati jedan medijski komentar: »”Hrvatska želi nastaviti raditi na tri stupa mira – to su sigurnost, razvoj i ljudska prava”. Sigurnost, uvozom inkognito Afganistanaca?? Ljudska prava, postavljajući sveopćeg kršitelja ljudskih prava kako prema Hrvatima tako i prema svojim sunarodnjacima u HR koji su za mir i suživot, te širitelja otvorene mržnje prema svemu što je hrvatsko za predstavnika? Plenković promovira jednog Pupovca osvjedočenog aktivistu i destabilizatora hrvatskog RAZVOJA – samo zato da ga drži na putu kako bi se Plenković mogao nesmetano kititi okrvavljenim paunovim perjem pred svijetom. A dotle misli da Hrvate drži u stezi starom jugo i četničko-komunjarskom retorikom o nekom ustaštvu u Hrvata. I tako DP Hrvatskoj čini više štete nego dobra, jer je ništ-koristi. Da su pravi, stisnuli bi Plenkovića uza zid i, “Booo! Nemoj da ti mi zatresemo tvojim perjem i tvojim mrziteljem Hrvata pa da vidimo kako ćeš se hvaliti svojim mirom i svojim ljudskim pravima. Ima da ti se čuje sve do Brisla i US!”« (Filia Svibanich) (https://narod.hr/svijet/plenkovic-u-un-u-drzave-imaju-pravo-biti-neovisne-narodi-moraju-sami-birati-svoj-put)

mRNK cjepiva povezana sa 74 posto svih smrtnih slučajeva diljem svijeta

Postoje cenzurirani, ali nedvosmisleni i osuđujući dokazi da su tijekom korona ludila od veljače 2020. godine mRNK cjepiva povezana sa 74 posto svih smrtnih slučajeva diljem svijeta. Mrtva tijela gomilaju se posvuda dok je svijet obasjan najvećom propagandnom kampanjom u povijesti od strane medija, Big Pharme, političara, Omniwara, „cvrčaka“, koji nam svi prodaju globalizacijske i masonske protuživotne laži. U međuvremenu, ljudi i dalje stoje u redu kako bi primili što više cjepiva. Ovo je dokaz i za Omniwar prijevaru. Sâm Omniwar je lažna priča o stripu iz 2018. godine koju je napisao TheMarioFan8881, kao ugovor između Marvela Comicsa i Blizzarda Entertainmenta. To je križanac između Marvela Universea i Overwatcha i služi kao kulminacija inicijative Marvela Resurgentiz 2018. godine. Sadrži Osvetnike, X-Men, Fantastičnu četvorku i razne junake i zlikovce iz Capcoma koji se nalaze u svemiru Overwatcha (četvrta velika franšiza Blizzarda). Dok će se razvijati sveobuhvatna priča, strip će se uglavnom fokusirati na Marvelove junake i Overwatch i odnose koji se razvijaju između njih, čineći njihove umove uvjerljivima i organskima. Ovaj korona napad na čovječanstvo je nečuven, dosad nezabilježen, a najgore je što javnost zabija glavu u pijesak. Vjeruje dželatima koji ih svjesno truju i ubijaju.

Ljekovitost sode bikarbone

U knjizi američkoga liječnika Marka Sircusa Soda bikarbona – liječenje raka za sve… (Omega Lan, Zagreb, 2013.) piše: »Dokazana vrijednost Arm&Hammerovog natrijevog bikarbonata kao terapijskog sredstva je dodatno dokazana svjedočenjem istaknutog liječnika doktora Volneya S. Cheneya u pismu koje je napisao tvrtki Church&Dwight (proizvođaču Arm&Hammer sode bikarbone): »Godine 1918. i 1919., dok sam se borio protiv “Gripe” u Američkoj javno-zdravstvenoj službi (U.S. Public Health Service), moju je pozornost privukao podatak da je bilo vrlo malo oboljelih ako su se prije alkalizirali natrijevim bikarbonatom, a od onih koji su se razboljeli, ako su se alkalizirali odmah na početku bolesti, bez iznimke su imali samo blage simptome. Od tad sam liječio sve prehlade i gripu tako što sam odmah na početku davao izdašne doze sode bikarbone, uslijed čega su u pretežnom broju slučajeva simptomi jenjali tijekom 36 sati. Nadalje, u mom kućanstvu, prije nego što je to počelo propagirati više udruga kao što su “Ženski klub” i “Roditelji-učitelji”, zagovarao sam sodu bikarbonu kao preventivu za prehladu, s takvim ishodom da mi se ljudi javljaju tvrdnjom da na njih nije djelovala gripa ako su uzeli “sodu”. Preporučene doze proizvođača sode bikarbone Arm&Hammera za prehladu i gripu još od 1925. godine glase: Tijekom prvog dana uzimati šest doza od pola čajne žličice sode bikarbone otopljene u čaši hladne vode, s otprilike dva sata razmaka. Drugog dana uzimati četiri doze po pola čajne žličice sode bikarbone u čaši hladne vode u sličnim intervalima. Tijekom trećeg dana uzeti dvije doze po pola čajne žličice sode bikarbone u čaši hladne vode ujutro i navečer, a sljedećih dana po pola čajne žličice ujutro, sve dok se prehlada ne izliječi. Što se tiče natrijevog bikarbonata kao lijeka za prehladu i upalu grla, prijateljica me upravo nazvala kad sam čitao o tomu, te sam joj rekao da isproba. Bila je ushićena! Olakšanje se dogodilo u nekoliko sati pa je već sljedeći dan otišla na posao! Prije toga je bila tako slaba da je jedva mogla govoriti, a ujutro se ustala puna snage i s planovima kako će riješiti zaostale poslove«.

Protupravno djelovanje

Brojne organizacije diljem svijeta koje se zalažu za život i za obitelj desetljećima sudjeluju u UN-u, radeći u koalicijama i postižući mnogo uspjeha. U zadnje vrijeme suočavaju se s oporbom koja sve više želi ušutkati njihove glasove i izbjeći rasprave o ovim važnim pitanjima koja izazivaju podjele. Jedan od načina na koji to pokušavaju učiniti je korištenje etiketa poput “anti-pravaša” (protupravno) (eng. Anti-Rights) za opisivanje i ocrnjivanje svojih političkih protivnika.  Kažu da ako ne vjerujete da su pobačaj ili promjena spola ljudska prava, protivite se ljudskim pravima općenito. Postoje razni načini na koji te protuživotne radikalne skupine za “seksualna prava” pokušavaju diskreditirati svoju oporbu, normalne ljude koji nisu potpali pod masonske utjecaje. Kada se oznaka “anti-prava” (protupravno) počne pojavljivati ​​u govorima dužnosnika UN-a – uključujući glavnog tajnika masona Antonija Guterresa – i u politikama koje dolaze iz Ministarstva vanjskih poslova SAD-a, prijetnja politiziranog čuvanja vrata i cenzure postaje velika. Zato je jako bitno da razumijemo taktike koje se koriste i kako im se suprotstaviti.

Istina o Ukrajini

Douglas Abbott Macgregor (Philadelphia, 4. I. 1947.) američki je umirovljeni pukovnik, vladin dužnosnik, pisac, konzultant i politički komentator. Bio je i vođa u ranoj tenkovskoj bitci u Zaljevskom ratu te glavni planer u NATO-vu bombardiranju Srbije 1999. godine. Njegova knjiga iz 1997. Breaking the Phalanx zagovarala je radikalne reforme unutar vojske Sjedinjenih Država. O ratu u Ukrajini Macgregor kaže da je zbog toga što je Europski parlament donio rezoluciju o ukidanju ograničenja za duboke napade na ruski teritorij, postoje opasne implikacije za Europu koja se tako postavlja kao prva meta u slučaju odmazde. Dok ukrajinski političar Mihajlo Mihajlovič Podoljak tvrdi da je pobjeda blizu, Macgregor to naziva šupljom retorikom, upozoravajući da će brutalni zimski uvjeti dovesti Ukrajinu do kritične točke. A što je još gore, u međuvremenu, SAD prebacuje svoj fokus na Izrael, te ostavlja Ukrajinu da se sama bori protiv Rusije koliko zna i umije. Koliko je Macgregor u pravu, vrijeme će pokazati.

Nema pregovora

Govoreći o završetku rata s Rusijom ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je rekao: “Ovo je most do diplomatskog izlaza za zaustavljanje rata. Samo uz pomoć snažne pozicije možemo diplomatskim sredstvima potaknuti Putina da zaustavi rat”, što neizravno znači da se ne radi o pregovorima s Rusijom. Zelenski je plan pobjede Ukrajine protiv Rusije iznio u pet točaka koje u svojoj srži sadrže određene brojke, količine vojne pomoći Ukrajini, te određene diplomatske i političke korake. Taj plan ne uključuje nikakve predložene ruske ustupke, ali ima za cilj prisiliti Kremlj da prekine rat. Ovaj plan Zelenski je nazvao “hitnim”, koji ima za cilj brzo okončanje rata, a ne njegovo razvlačenje “na godinu, dvije ili tri godine”. Još je dodao da Rusija ima želju zauzeti grad Sumi i da je zato izvedena “operacija Kursk”, da ne bi Rusi okupirali ukrajinski sjever.

Zapad opskrbljuje Kinu, a Kina Rusiju…

»Oko 60 stranih komponenti u konvencionalnim vrstama ruskog oružja dolazi iz Kine«, rekao je savjetnik ukrajinskoga predsjednika Vladyslav Vlasyuk. U tom kontekstu Ukrajina vjeruje da je Kina najveći problem. Ispostavilo se da je većina komponenti ruskog oružja na ratištu u Ukrajini kineske proizvodnje. A kada znamo da Kina sve dobiva od nekih zapadnih država, onda je situacija još složenija.

Sablasno djelo u Sarajevu

Gledajući video (VID-20240917-WA0006) saznajemo da je u Sarajevu od 2005. u tamošnjem parku pod imenom Hastahana postavljen kip božanstva Moloha, kojem su Feničani žrtvovali djecu spaljujući ih na njegovom žrtveniku. Umjetnik koji je stvorio ovo sablasno djelo prethodno ga je, uz detaljan ritual, izlagao na nekoliko lokacija – od Santiaga de Chilea do Istanbula. Kip je od početka bio namijenjen Sarajevu. Umjetnik je napravio i sablasnu mapu na kojoj su mjesta na kojima je statua ucrtana u obliku krila demonskog bića, a Sarajevo je obojeno krvlju. Ovu statuu, čija je izrada koštala milijun eura, u Sarajevo je dopremio EUFOR. Inspiracija za kip dolazi iz hermetizma, drevnog okultnog pokreta. Vraćene su mu trube koje su u vrijeme Feničana bile instrument u ritualu žrtvovanja – služile su da se ne čuje plač žrtvovane djece. Na bočnim terasama nalaze se još četiri kamene skulpture koje prikazuju orla, lava, bika i čovjeka. Oni utjelovljuju četiri strane svijeta. U židovskoj religiji, posebno zapisano u Ezekielu, a preuzeto iz kršćanstva. Dvije velike trube prikazuju s jedne strane Ikara u suncokretu (koji je oštećen), a željezna krila pomiču se pedalama. S druge strane, ljudska figura se može usmjeriti prema kućištu pomoću četiri držača. Bikova glava izlazi s druge strane i ljudsko biće se pretvara u Minotaura. Skulptura se zove Dedalova truba. On je Ikarov otac i graditelj labirinta za Minotaura. Spiralno središte je povezano s labirintom. Grčka mitologija s poštovanjem opisuje podrijetlo Europe na Istoku. Povezanost Europe sa Zeusom dolazi od kralja Minosa, čiji se sin zove Minotaur. Sredina Ikarovog istočnog krila prikazuje ranu Sarajeva. Tu ranu treba previti, a obratiti pozornost na povezanost Orijenta s Europom. U tom duhu nastala je stalna postavka ZVJEZDANI PUT u Sarajevu. Kada je naređeno da se taj kip ukloni jer je park kupila Centralna banka, digla se velika galama. Početak uklanjanja medijski je demoniziran. Poklonici ovog kipa izvodili su čudne ritualne prosvjede u kojima se nudio model žrtve. Nisu poznate okolnosti pod kojima je uklanjanje ovog kipa odgođeno, pa čak i otkazano. Iako je uklanjanje počelo u kolovozu 2020., kip je po nečijem nalogu ponovno sastavljen. I stoji na istom mjestu. Zanimljivo je da muslimani brane ovo djelo Helmuta Lutza (Freiburg, 28. III. 1941.), njemačkoga kipara iz Breisgaua i autora misterija. Ovu skulpturu, koju je postavio u Sarajevu, Lutz je koristio kao mjesto za misteriozne predstave, i s njom obilazio europske gradove i Jeruzalem od 1982. do konačne lokacije u Sarajevu 2005. godine. Inače, Lutz je dizajnirao više od 35 crkava u Njemačkoj i drugim državama, često sa cjelokupnim konceptima, a koji uključuju postojeće i nove skulpture, dizajn zidova i arhitektonske elemente. Sada se postavlja pitanje zašto je Lutz postavio ovu skulpturu baš u Sarajevu? Prema nekima nema slučaja, jer je Bosna navodno „prokleta“, jer je bila katarska i sada je većinom islamska, što bi trebalo značiti da nije baš dobro vrijeđati Boga i da se to kad-tad osveti onima koji to čine.

Marijan Majstorović/hrvatski-fokus.hr