Zadnji komentari

Jakov Sedlar u Bujici o stradanju Židova u titovoj jugoslaviji

Pin It

JAKOV SEDLAR U BUJICI O STRADANJU ŽIDOVA U TITOVOJ JUGOSLAVIJI!

SEDLAR NAKON PREMIJERE NOVOG FILMA: “Komunisti su poslije ’45. Godine zadržali opljačkanu židovsku imovinu i u otete stanove uselili partijske glavešine! Rušili su sinagoge i slali Židove na Goli otok, a Titu baš nitko iz Izraela nije došao na sprovod!”

SEDLAROVA PORUKA IVI GOLDSTEINU: - Van pameti je veličati Tita i držati njegovu sliku u hrvatskom veleposlanstvu, a zanemariti da su u kasarnama diktatorove JNA obučavani Arafatovi teroristi!

SEDLAR PROTIV VUČIĆA: - Uz nedužne židovske žrtve, srbijanski predsjednik uporno šverca mit o stradanju Srba u II. svjetskom ratu! Aleksandar Vučić nikada nije komentirao srpsku sramotu i prvu “Judenfrei” državu u okupiranoj Europi, a malo je poznato da je i nakon ’45. godine nastavljen progon Židova u Srbiji, gdje je srušeno više od 40 sinagoga!

SEDLAR O TOMAŠEVIĆU: - Ekstremno lijevi gradonačelnik mijenja nazive ulica hrvatskih industrijalaca židovskog podrijetla, a njegovi paradiraju Zagrebom s jugoslavenskim zastavama i pojma nemaju koliko je pod tim simbolom napravljeno zla i židovskom narodu...

Jakov Sedlar je posebno istaknuo ulogu blaženog Alojzija Stepinca u spašavanju Židova tijekom II. svjetskog rata i iskazao čuđenje ponašanjem Pape Franje, koji – po mišljenju redatelja – ne bi smio dopustiti da o svetosti katoličkog kardinala svoje mišljenje iznosi Srpska pravoslavna crkva.

U emisiji je Jovanka Broz uspoređena s Cecom Ražnatović, a gost nije isključio mogućnost da je Titova “prva drugarica” na sebi nosila opljačkane židovske ogrlice, kao što je to činila i udovica ratnog zločinca Arkana s nakitom opljačkanim tijekom velikosrpske agresije na Hrvatsku.

Gostujući u Bujici Z1 televizije, proslavljeni hrvatski redatelj govorio je o novom dokumentarcu ‘STRADANJE ŽIDOVA U TITOVOJ JUGOSLAVIJI’ koji je u utorak premijerno prikazan u zagrebačkom CineStaru. Jakov Sedlar najavio je svečane premijere u Zadru, Osijeku i Splitu, te New Yorku, Los Angelesu i Tel Avivu... Film će uskoro na TV ekranima premijerno emitirati i Z1 televizija u terminu Bujice...