Zadnji komentari

Bartulica u Bujici: “Umjesto 40 Pupovčevih centara, po Hrvatskoj bi trebalo otvoriti 40 muzeja žrtava komunizma i velikosrpske agresije!”

Pin It

BARTULICA: - Pupovac  je bivši komunist koji nema veze s vjerom, a u Osijeku se naslikavao s poglavarom strane crkve – SPC!

HRVATSKI EUROPARLAMENTARAC PORUČIO SRBIJANSKOM PREDSJEDNIKU: - Dok se Vučić ne ispriča za agresiju i Srbija ne isplati ratnu odštetu Hrvatskoj, za njih nema mjesta u Europskoj uniji!

ZASTUPNIK STRANKE DOMiNO BEZ DLAKE NA JEZIKU! Na pitanje voditelja, kako će Srbija ući u EU, kada Vučić uporno negira agresiju, Bartulica odgovorio: - Nikako!

STJEPO BARTULICA O SPC: - Porfirijeva Srpska pravoslavna crkva je djeluje više kao agencija za nekretnine, nego kao vjerska organizacija!

BARTULICA ŽESTOKO UZ TRUMPA, NIJE ŠTEDIO KAMALU: - Gospođa Harris nije u stanju odgovarati na komplicirana pitanja! Pozivam Hrvate u Americi da glasuju za Donalda Trumpa!

EKSKLUZIVNO IZ DUBROVNIKA: METEUSZ MORAWIECKI I ANTONIO GIORDANO! Pogledajte što su za Bujicu, nakon obiteljske konferencije ECR-a, izjavili dugogodišnji poljski premijer iz stranke Pravo i Pravda - te glavni tajnik Europskih konzervativaca i reformista iz stranke Braća Italije Giorgie Meloni...

Gostujući u Bujici Z1 televiziji, eurozastupnik stranke DOM I NACIONALNO OKUPLJANJE, dr. Stjepo Bartulica, vrlo je oštro nastupio protiv Ursule von der Leyen, kao i Plenkovićeve miljenice – Dubravke Šuice, uhljebljene na (za nju izmišljenom) mjestu povjerenice za Mediteran...

Posebnu poruku dr. Bartulica poslao je s otočića Dakse, mjesta strašnog zločina Titovih partizana!

Zbog bliskosti Slovenke Marte Kos proruskoj, ekstremno lijevoj i neokomunističkoj opciji te Janšinih optužbi da je surađivala s tajnim službama bivše totalitarne Jugoslavije, hrvatski europarlamentarac će u Europskom parlamentu dići svoj glas protiv njezinog izbora u EK i podržati sve one koji je ne žele na mjestu povjerenice...

Komentirao je i posebni resor zdravstva i skrbi o životinjama, koji je oformila Europska komisija: - Vukovi i pudlice su u današnjoj Europi bolje zaštićeni od nerođene djece!

Stjepo Bartulica čvrsto je podržao kandidaturu prof. dr. sc. Branke Lozo, kandidatkinje DOMiNO-a za predsjednicu RH, a prokomentirao je i veliki startni rast rejtinga Radićeve nove stranke, kojeg su zabilježila istraživanja čak i desnici tradicionalno nesklonih nacionalnih televizija...