Zadnji komentari

Pa ostani normalan?

Pin It

Bila jednom jedna država, ponosna i lijepa. I u njoj bješe Predsjednica. Isto tako ponosna, pametna i lijepa. Bila je simbol Domoljubne Hrvatske i smatrali smo je “našom”. I kad je bilo najteže, davala nam je nadu da će ipak možda biti bolje. Bila nam je jedina nada i slijepo smo joj vjerovali. Nikoga drugog nismo ni imali. Malo po malo, počela se mijenjati. I sve više ličiti na bezlične Briselske poslušnike. Na kraju je potrošila sav kredit koji smo joj dali. Danas je naša Predsjednica samo lijepa. I ništa više…

I Domovina nam je takva. Ljepotu joj nitko ne može uzeti, ali smo ponos negdje u tranziciji izgubili. Žalosno….

Kad jednom prodaš dušu vragu, povratka ti nema. Svjedočili smo do sada neviđenoj sramoti, gdje drugorazredna glumica – iz trećerazrednih sapunica, postrojava kompletnu vlast. Zašto? Zato jer može. Bilo je to očito pokazivanje mišića od strane globalista. Da shvatimo koliko smo jadni. Jer ako se i Plenki i KGK moraju klanjati Beogradskoj raspuštenici, što tek obični smrtnici mogu očekivati?

Svi se ponekad zapitamo:“Ima li smisla više pisati?” Jer koliko se god mi trudili, svakim danom nam je sve gore. Neki dan na stranici legendarnog Otporaša, pročitam zanimljivu izreku. “Ako se ništa ne piše – ništa se ne čita, a ako se ništa ne čita – NIŠTA SE NE ZNA.” Ima smisla.

Problem je taj, što sve više ljudi gubi strpljenje i nadu. A to je najgore. Kad se pomiriš sa sudbinom i postaneš apatičan. Upravo je to glavni cilj ove agresivne medijske propagande. Da nas uvjere da se ne isplati boriti. Upravo zato NIKADA NE SMIJEMO ODUSTATI, pa ni onda kad nam se čini da nemamo izgleda. Domovinski rat nam je najbolji primjer.

Mitski srpski junak Radovan je osuđen na doživotnu. Što je u redu. Kažu da je time pravda zadovoljena? Što nije u redu. Za tri četničke agresije (RH, BiH, Kosovo) i preko stotinu tisuća mrtvih, odgovaralo je manje od 1% zlikovaca. Slobo je kažu kriv, a oni su samo slušali “zapovedi”. KOGA VI ZAJEBAJETE, STOKO GENOCIDNA? Ubijali ste, silovali, rušili i pljačkali zato jer ste životinje a ne zato što vam je netko naredio. Tako da danas imamo desetine tisuća četnika okrvavljenih ruku, kojima nikada neće biti suđeno. U našem slučaju situacija je još gora. Participiraju u vlasti, izdržavamo ih iz proračuna a zaštičeni su kao Lički medvjedi.

Ja sam sve ovo zamišljao malo drugačije. Naivno, kao mali Perica. Mislio sam da ćemo po uzoru na Židove, progoniti i hvatati zlikovce diljem svijeta. Zaboravio sam jednu sitnicu. JUDE. Sjetimo se tužbe protiv srbije? Koju je između ostalih sastavljao i drug Lignjun. I zato je od početka bila osuđena na propast. Ne treba gajiti iluzije da će pravda biti zadovoljena. Jer neće. Nikada. Bratski ćemo podijeliti krivicu a mediji će nas svako malo pitati:“Ko nas bre zavadi?” Još kad srbi iskoriste joker zvani Kosovo i preko reda uđu u EU, eto nas opet u istoj tvorevini. Ljepota…

Nebeski narod (preko naših leđa) gura svoje ljude na važne funkcije u inozemstvu. Nakon četnikuše Pussy, sad je red na lepu Марију. I onda se čudimo što je njihova diplomacija 3 puta bolja od naše?

Evo primjer. Svi znamo što se desilo na Novom Zelandu. Gledao sam cijeli video čim se pojavio, tako da nema govora o montaži. U autu se jasno čuje pjesma o hrabrim zečevima iz tkz. krajine, a na automatu su čirilicom napisana imena “uglednih” četnika. Većina jugo medija u je to normalno prešutila, a video je u međuvremenu maknut sa interneta. Istina je kao voda i uvijek pronađe put. Počelo je razotkrivanje genocidne srpske politike i onda odjednom –STOP.

Javio se mali gudin Dačić i izjavio da oni nemaju ništa s tim. Istovremeno je i srpski lobi diljem svijeta počeo da “dejstvuje”. Nakon samo par dana više nitko srbe nije spominjao u kontekstu masakra. Oni uspješno provode memorandum SANU 2, i to je to. Da smo slučajno mi bili inspiracija napadaču na džamije, naši podanici bi i dan danas klečali na koljenima i ispričavali se. A peta kolona bi putem medija upozoravala na “vaskrsnuče” Ustaških guja. To je ta bitna razlika u diplomaciji, koja nam je došla glave. Jer koliko god ih ne volili, srbima se moraju priznati dvije stvari. Bolje lažu i imaju puno manje domačih izdajnika.

Sjetimo se malo rasprave o Istambulskoj. Uvjeravali su nas da ona samo štiti prava žena i ništa više. Sad kad su sve maske pale, jasno je da je glavni cilj promocija bolesne, nastrane i perverzne ideologije. Ovo je tek početak i ne smijem ni pomisliti što nas sve čeka? Nije nam dosta parada pedera, nego nam sad i transrodne nakaze marširaju u sred bijelog dana. Vijest je brzo osvanula na svjetskim naslovnicama a u komentarima na Breitbartu nam se i Amerikanci smiju. I njima je jasno da nam Soroš upravlja državom.

Uljanik je utvrda jugokomunizma i antihrvatstva. To je valjda svakome jasno. I patetične poruke kao “radnici su gladni”, više ne prolaze. Godinama ti isti radnici glasuju za mafijašku organizaciju zvanu IDS, prizivaju Istarsku republiku i kukaju za “jugom”. Gosp. Kajin odavno upozorava na tu kriminalnu hobotnicu ali se nadležni prave gluhi. Jer ako se klupko počne odmotavati, bojim se da će pasti puno veći igrači od Jakovčića & co. Zato me ne bi čudilo da vlada u vjetar baci još koju miljardu kuna. Time bi kupili mir i učvrstili svoju nakaradnu koaliciju.

Najveća ljevičarska društvena mreža FB, je zabranila bjelački nacionalizam na svojim stranicama. Dakle ako si bijelac, šuti, trpi i ispričavaj se zbog boje kože. Ali ima još gore. Ako si Hrvat i voliš svoju zemlju (oni to zovu ultradesničarima), onda si definitivno gotov. Jer veća prava od nas, imaju: pederi, transrodni, kmeri, žuti, crni, mješoviti, čuko, mačka, golub, gušter, ananas…..

Pa ostani normalan?

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar