Zadnji komentari

Poremećeni tifusari i ostali “heroji”

Pin It

Naslov sam posudio od štovanog Generala Glasnovića, koji je izvrsno objasnio tkz. “oslobođenje” glavnog grada RH. “8. svibnja.1945. – POREMEĆENI TIFUSARI ulaze u Zagreb.” Točka. Htjeli mi to priznati ili ne, mnogi su stvarno bili oslobođeni. Pogotovo od života, privatnog vlasništva i osnovnih ljudskih prava.

Kada vidim neke liste za EU izbore, u prvom trenutku pomislim da je u pitanju sastav Crvene Zvezde. Kampanja je već odavno počela ali po mome skromnom mišljenju, rezultat je tu najmanje bitan. Važnije je izgraditi temelje Domoljubnoj opciji i činiti sve da domaće izbore dočekamo SPREMNI, sa jasno formuliranim ciljevima. Naš udio zastupnika u EU parlamentu je manji od 2%, tako da je ovo samo trening utakmica pred veliko finale.

Po tko zna koji put moram naglasiti da nam primarni ciljevi moraju biti ZAJEDNIŠTVO I SLOGA. Ne razmišljamo svi isto, niti imamo iste preference. Ali to su samo nijanse zbog kojih se ne treba svađati. Bitno je da imamo zajednički cilj. Slobodnu, neovisnu i suverenu Hrvatsku državu, kojom će vladati oni koji je vole.

Divljakuša je 25.4. prestavila sporazum kojim će JUGOČETNICI sa Filozofskoga fakulteta u Zg. provoditi reformu školstva. U osnovnoj školi se pedofilija već uvodi na mala vrata a čiča Draža je predstavljen kao “antifašist”. O “Ustaškoj Oluji” djecu će učiti istoričari poput Klasića, Jakovine i ostalih podkapacitiranih kmera.

Nas su prodali. To je odavno jasno. Sada su došli po našu djecu. A djeca su SVETINJA u koju se ne dira! Ako im i to dozvolimo, onda uopće nemamo budućnosti. Zato ova izdajnička vlast – što prije MORA PASTI! Ne danas – nego jučer, jer sutra će već biti kasno.

“Ugledni” ministar Butković kaže: “Nema dovoljno ljudi koji će odraditi projekte pa je moguće da će sve više radnika dolaziti iz inozemstva”!? Znači li to da u RH više nema nezaposlenih ili za neke stvari nismo dovoljno stručni? Bojim se da u prijevodu ovo znači: “Otvaramo granice i puštamo migrante.” Blagodeti koje će nam isti donijeti su neprocijenjive. Mir, tolerancija, multikulturalizam…. Ipak, ne bi bilo loše naučiti klanjati? Zlu ne trebalo. Pa mater vam prodanu, dokle više?

Turistička predsezona nam nikada nije bila bolja. Tisuće turista iz Sirije, Libije, Iraka… i ostalih prijateljskih zemalja, masovno stiže u RH. Tolerantne skupine omladine idu prema Zrču i ostalim odredištima, koji su puni sadžaja za mlade džihad partijanere. Znakovito je to što ih većina nosi prsluke sa puno džepova. Biće da je u pitanju neki novi trend?

Ovo je i mjesec komunističkih derneka. Nakon prvomajskog pasulja i godišnjice krepavanja ćopavog pedofila, bliži nam se i “dan mladosti”. Prosječan znatiželjni titin pionir se s pravom pita: “Tko ove godine nosi “štafetu” i zašto baš Dudlaček? I zašto ne u rukama, nego u debelom crijevu?” Odgovor se sam nameće.

Pošto smo odavno postali država po kojoj je dozvoljeno pljuvati bez sankcija, to je učinila i peder-četnikuša Ana. Dotična je u slobodno vrijeme premijer(ka) genocidne vukojebine, koju “ceo svet mrzi”. Pa kaže: “Za neverovati je da živimo u vreme kada mnogi umanjuju Jasenovac a veličaju Bleiburg!?” Najveći genocid poslije 2. svjetskog rata, agresija na 4 države i preko stotinu tisuća ubijenih od strane “nebeskog naroda”, se po ovoj “lepotici” izgleda nisu ni dogodili? Što reči na sve ovo? Najbolje ništa, jer je dragi Bog već kaznio izgledom, intelektom i nastranom orijentacijom.

Još jedan dokaz da su migranti izuzetno multi-kulti orijentirani, dolazi nam iz etnički čistog Sarajeva. Starijeg gospodina su napali blizu džamije i oteli mu mobitel. Iz ovoga se jasno vidi da im uopće nije važno tko je Hrvat, Srbin ili Musliman. Bitno je da si ČOVJEK! (I da imaš novčanik i mobitel).

Iz rata sam izvukao par pouka kojih se i danas držim. Materijalne stvari me više uopće ne zanimaju a činilo mi se i da sam mentalno postao puno otporniji. Međutim nedavno sam imao obiteljsku tragediju (bolest i smrtni slučaj) i shvatio da to baš nije tako. Jer čovjek nije kamen.

Koliko god misliš da si jak, neke te stvari u životu i te kako pogode. Osim što sam Apaurine jeo lopatom, imao sam i malo više vremena za razmišljanje. Kad ti se tako nešto desi, shvatiš da je život previše kratak da bi se živcirao oko nekih trivijalnih stvari. Ali isto tako ne možeš sebi dozvoliti da samo sjediš i šutiš. Jer nikada se ništa nije promijenilo samo od sebe.

Ako su saveznici i Rusi poslije 2.svj.rata počinili toliko zločina, o kojima se i danas šuti (bombardiranje Dresdena, Katinska šuma….), zašto mislimo da će se ikada saznati prava istina o Jasenovcu? Dokazi, forenzika i antropologija nam ne znače ništa.

Jer da se sad ćopavi digne iz groba i prizna koliko je Hrvata ubijeno u Jasenovcu, slavoserbi bi mu rekli da laže. Moramo imati u vidu da pričamo o BOLESNOM NARODU. Ništa činjenice, ništa argumenti. Samo laž…..

Crna Dalija je polemizirala sa Zlatkom. I to na svom terenu. Više neće. Jer u RH ne postoji političar(ka) intelektualno dorasla Dr. Hasanbegoviću. Pogotovo ne kmeri koje guraju Soroševi mediji. Zlaja je s njom bukvalno obrisao pod, dok si rekao “Šeks”. Blijedolika drugarice, idi doma, puni paprike i okani se politike.

Čak je i “samozapaljivi” Pilsel morao priznati poraz. Ali ako isti taj Drago u nastavku teksta zove Dr. Hasanbegovića “Ustašoidnim Hasanom”, ima li tu elemenata za tužbu? Normalno da ima, ali samo u pravnoj državi. Što mi nažalost nismo.

Da Pupiju kažeš da je “genocidni Milorad”, već bi bila sazvana “vanredna sednica saveta bezbednosti UN” gdje bi se oštro osudio ekstramizam Ustaških guja nad nevinim zastupnikom M.P., ženama, decom i nejači.

Sreća naša, pa smo pred zakonom svi isti.

Skoro.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar