Zadnji komentari

Rekonstrukcija “juge” ili vlade?

Pin It

Padale su ostavke, mijenjali se ministri ali ON je i dalje samouvjeren. Prekaljen je to borac. Šteta što drugi nisu prepoznali njegov osebujni talent, tako da je morao sam sebe kandidirati za predsjednika EV. Tako bar tvrdi njemačka zastupnica u EP, S.Keller. Smjenu lopova, nazvao je “rekonstrukcijom”. Ljepše zvuči a ne mijenja apsolutno ništa.

Je li itko otišao iz Vlade zbog veleizdaje? Hoće li nam vratiti Referendume, poništiti Istambulsku, Marakeški, jugo-reformu školstva…? O kakvoj rekonstrukciji onda uopće pričamo? Obična prodaja magle i još jedan pokušaj spašavanja “stabilne većine”. Jugo osovinu: Divljakuša – Obuljen – Božinović, nitko nije ni spomenuo. Zaključak? I dalje hrabro kročimo ka regionu, titinim stazama revolucije. Neka nam je dragi Bog na pomoći.

Tri su stvari mogle ujediniti Hrvate: 1. Oluja (s kojom se ništa ne može mjeriti), 2. Nogometna reprezentacija. 3. Thompson. To neprijatelju “vekovima” smeta. Što se tiče Oluje, mogu samo da ga “duvaju”. Nogomet? Sama činjenica da protiv Mađara igramo na Poljudu, znači da ćemo u najboljem slučaju dobiti žestoku kaznu (a mogli bi ostati i bez Eura). Mržnju prema našoj SVETOJ reprezentaciji, nikada ne smijemo zaboraviti. Drug Ostoja i dalje mudro šuti. Thompson? Na dočeku su mu isključili struju a ove godine ga spriječili da pjeva 5.Kolovoza. Hoćemo li dozvoliti da nam uzmu i ovo malo ponosa što nam je ostalo?

Najbolje da se na slijedećem popisu svi izjasnimo kao srbi. Onda nas bar nitko neće moći zajebavati.

Par uputa za neiskusne: “Nikada ne ulazi u diskusiju sa četnikom. Nije bitno što si ga satrao činjenicama i dokazima. Nakon svega, on samo kaže: Jasenovac, i svaka dalja konverzacija nema smisla. Isto vrijedi i za orjunaša. Nakon što mu nabrojiš: svastiku, nerede na Euru, poruke “mira”…, tukac samo kaže: Mamić, a tebi ostaje bubati glavom u zid. To što uopće nemaš veze s Ustašama i ne navijaš za Dinamo, ne igra nikakvu ulogu. Jer sve je to poslijedica nemoći i neznanja. A kompleksi mogu biti vrlo zajebana stvar.

Ponovit ću ovo još samo jednom, jer stvarno više nemam živaca svaki put objašnjavati pomoću jabuka i krušaka: “Kad spominjem orjunu, uopće ne pričam o Splitu i Hajduku. Govorim o njihovoj mržnji prema svemu što je Hrvatsko. A to što se istima dozvolilo da zavladaju i gradom i klubom, nije do mene.” Nadam se da sam ovaj put bio dovoljno jasan?

Dok smo mi zaokupljeni događajima u Vladi, Predsjedničkim izborima i aferama, zaboravljamo na glavnog neprijatelja. JUGOKOMUNJARE! Drugovi su se ušutili i s vremena na vrijeme glume moralne vertikale. Ni slučajno ih ne smijemo podcijeniti! Jer njihova mržnja prema ovoj državi je vječna i samo čekaju pogodan trenutak da opet dođu na vlast. 30% glasova imaju u svakome trenutku a budemo li se mi i dalje dijelili, moglo bi biti svašta. Tako se danas Kmeri ko’ biva brinu što će Mađari čuvati Hrvatsko nebo? Tužno, tragično, nevjerojatno….,.kukaju Soroševi “domoljubi”. Po čemu bi ovo trebalo biti tužno? Više vjerujem Orbanu nego Plenkoviću.

A to što nam Ameri nisu prodali vojne zrakoplove, treba zahvaliti “spoljnjoj” politici dragog vođe. Ne može se sjediti na dvije stolice i uvlačiti se globalistima u “neutralno rodnu zadnju rupu” a očekivati od Trumpa da ti proda avione.

Normalno da nije dobro kad nisi u stanju čuvati svoje nebo. Ali osim katastrofalne politike ove Vlade, ni slučajno ne smijemo zaboraviti onu Zorangutanovu. Gdje su oni famozni MIG-ovi što ih je drug Kotromanović slao na remont? Nitko više ne spominje ovu pljačku stoljeća, u režiji kriminalne organizacije zvane SDP. Da je ovo normalna država (kao što nije), ta bi jugočetnička stranka odavno bila zabranjena. Sam čin napuštanja Sabora u trenutku glasovanja o neovisnosti, je čin veleizdaje. Dalje nemamo što pričati….

Mađari i Talijani su već odavno stavili žicu na granicu. Odnedavno to rade i Kekeci. I zadnjoj budali je jasno da nas opet čeka migrantski val. Izgleda da im policija nije sposobna kao naša? Tako bar tvrdi glavni drot u Hrvata. To što su desetine tisuća “doktora, profesora i pravnika” već ušle u RH, nije nikakav problem. Njih će brojati kao turiste, pa bi nam ova sezona mogla biti rekordna.

Ipak su se neke stvari konačno pomakle sa mrtve točke, ali imamo jedan problem. Jesmo li spremni za promjene? Imamo li jasno zacrtan plan – što i kako dalje, tko su nam legitimni predstavnici, jesmo li konačno ujedinjeni i organizirani? Nisam baš siguran…

Povremeno napišem koji tekst i većinu mi objave na jednom od rijetkih (100%) Domoljubnih portala. Čast mi je što imam tu privilegiju. Tu i tamo dobijem i par pohvala. Lijepo ih je čuti ali što to meni znači? Bez lažne skromnosti, znam svoj limit i ne palim se na takve stvari. Daleko najveća satisfakcija mi je ispizdit’ ove sa “sitnim zubima”. Taj pojam je patentirao moj jedini Predsjednik, Dr. Tuđman.

Isti obuhvaća: kmere, decu vojnih lica, štovatelje ćopavog, orjunaše, 5. kolonu, jugočetnike, lažne “domoljube”, “nebeske”, partizančine, soroščad, progresivce duginih boja, multi-kulti politički korektne (koji ne znaju hoće li pišat’ sjedeći ili stojeći?). Svi oni danas imaju puno veća prava od prosječnog ‘Rvata. A opet su ugroženi? Zato ih treba non-stop provocirati. 3 puta dnevno po 8 sati. Čisto onako, iz zajebancije. Jer sve je bolje od šutnje….

Stotinjak tisuća pijanih i drogiranih balavundera je došlo na Ultru. Izvrsno za dilere drogom, iznajmljivaće soba na crno i trgovine s alkoholom. Ostatak svijeta se krstio i lijevom i desnom. Većina ove podkapacitirane omladine dolazi iz “progresivnih” zemalja, koje nas danas uče kulturi i pravilima ponašanja. Jadni li smo, majko draga… Na YUtelu smo zadnjih par tjedana gledali kako Plenki otvara zračnu luku, vodovod, kanalizaciju, posjećuje izložbe….Podsjetilo me to na stara dobra vremena, kad se moglo spavat na klupi. A u tom nikad prežaljenom titinom dobu i Balašević bi sigurno nastupio na Ultri. A možda bi i Šerbedžija skoknuo sa Breona da nešto “izrecituje”? Ko’ nas bre zavadi……

Za kraj nešto za sve marginalce (poput mene). Kad vam god dođe da odustanete od pisanja jer vam se čini da nema smisla, sjetite se riječi gosp. Trumpa: “Istina se može naći samo na internetu.”

Pojedinačno, malo toga možemo promijeniti, ali kad milijuni malih ljudi pišu istinu, ona kad-tad mora izaći na vidjelo.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar