Zadnji komentari

Urbani desničar: Četnički ustanak u Saboru

Pin It

GDJE JE GRANICA i postoji li uopće? Apsolutno sve su nam uzeli. Ostavili su nam malo zraka da možemo disati na škrge i to je to. Od 3.1. 2000 i tihog državnog udara, promijenilo se puno vlada. I svaka je bila izdajnička. Osim one Karamarkove koja nikada nije dobila pravu šansu. Jer je za udbaško podzemlje bila previše opasna. Zato smo danas obična kolonija kojom vladaju strani gospodari.

Bradati JUGO-KRETENOID zvani Grbavi Peđa, kaže: “Tuđman ne zaslužuje da se po njemu nazove državno odličje najvećeg reda. On je bio predsjednik dok su hrvatske Oružane snage i vojnici činili ratne zločine, a nije učinio ništa da ih spriječi ili kazni.” Ovaj dvometarski komad budale se sastoji od 99% sala i 1% mozga. Zadnji živući neandertalac. Krapinski pračovjek. Ali on je član partije koja mrzi Hrvatsku, za to prima plaću i nitko mu ništa ne može. Legenda kaže da mu je i matori bio veliki “домољуб”.

Koga ovaj jado predstavlja? Jugozomboide, podkapacitirane bravarove štovatelje i verne obožavatelje “Ravnogorskog pokreta”. Kojih je nažalost svakim danom sve više. A MI smo to dozvolili, jer smo šutili kada se šutiti nije smjelo. Dok je Franjo bio živ, ovakvi su kopali kanale i istovarali kamione. Danas su zaštičeni ko’ Lički međedi. Je li vrijeme da se mrziteljima ove zemlje konačno kaže: “ODJEBITE VIŠE”? Već odavno…

Drugi TURBO-ČETNIK zvani Stazić, također u (čijem?) Saboru vrijeđa: HVO, hercegovce, Branitelje, Crkvu….. i svi šute ko pič*e. Osim Generala Glasnovića. Jer jedini on ima snage i hrabrosti suprostaviti se njihovom govoru mržnje. Nakon što je najlepšem četalju u vasioni rekao da radi protiv RH, zaradio je opomenu. ON a ne smrad što za 7 kuna letuje na Breonima!? Ovo je za rubriku “vjerovali ili ne”? Uglavnom, četnici se u Saboru razmnožavaju ko’ zečevi. A mi gledamo. Misli li se ta gusta magla više ikada spuštati? Ili je došlo vrijeme da konačno prenesemo kosti Sv. Ante iz Madrida ? Čisto simbolike radi.

Da imamo pravog državnika poput Dr. Tuđmana ovakve stvari se ni u snu ne bi događale. Ali nikad ne reci, nikad. Mislim da je stvarno došlo vrijeme:

1. Da se oni koji otvoreno propagiraju velikosrpsku ideologiju počnu kažnjavati.

2. Da se zabrani javno djelovanje svakoj stranci koja “dejstvuje” suprotno interesima ove države.

Otvoren je lov na sve HRVATSKE BRANITELJE. Na one koji su dali živote, da bi se mi danas mogli zajebavat po internetu i kukat kako nam je teško. Većina nas koji smo na njihovu žalost preživili, uglavnom šutimo. Nekolicina nas ipak nešto pokušava promijeniti pisanjem i apelima, ali nisam više siguran ima li to ikakvog efekta? Ne poštuje se prvi Hrvatski Predsjednik. Ne poštuje se naša vjera i Crkva. Ponovo nam pišu lažnu povijest, koja će kroz par generacija postati istina. Jer nam školstvom i prosvjetom upravljaju oni koji nas mrze. Pa umjesto povjesničara, danas imamo istoričare.

Dižu se spomenici četničkim starješinama, dok se Braniteljski ruše i vandaliziraju. Da ironija bude veća, srbi još uvijek kukaju da su ugroženi i hoće svoje pismo. Čirilicu. I to baš u Vukovaru, gradu heroju koji je najviše stradao u Domovinskom ratu. Slučajno? Ni govora. Memorandum SANU 3 se polako provodi a najgore nam tek slijedi. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da je barem jedna vlast rekla: DOSTA VIŠE, NE MOŽE! Ali kako naš dragi tito kaže, “Bitna je stabilna vlada”. Slažem se. Još kad bi imala hrvatski predznak, sve bi bilo u redu.

GDJE JE GRANICA i postoji li uopće? Apsolutno sve su nam uzeli. Ostavili su nam malo zraka da možemo disati na škrge i to je to. Od 3.1. 2000 i tihog državnog udara, promijenilo se puno vlada. I svaka je bila izdajnička. Osim one Karamarkove koja nikada nije dobila pravu šansu. Jer je za udbaško podzemlje bila previše opasna. Zato smo danas obična kolonija kojom vladaju strani gospodari. Da nema naše nogometne reprezentacije, ne bi ni znao u kojoj zemlji živim? Juga se ponovo stvara ali ovaj put pod okriljem EU. Lukavo i perfidno. Sve je zamotano u celofan i izvanka izgleda prekrasno. A unutra se krije monstruozni plan uništenja hrvatskog bića i identiteta. Pretjerujem? Ni slučajno. Samo više nisam ni  slijep, ni gluh da ne kontam što se događa. I srećom nisam jedini.

Dovoljna je jedna trula jabuka da pokvari cijelu košaru. Pa nas zato varaju i na izborima, referendumima, prosvjedima….Nisu ni oni od jučer. Udba je to desetljećima trenirala. Danas imamo globalizam. Koji je na izgled humaniji od komunizma ali je dugoročno puno opasniji. Što raditi i kako se oduprijeti, ne znam. Pozivanje na neki otpor je postalo obično sviranje kur*u. Kao društvo smo već odavno u u kroničnoj depresiji i apatiji. Treba nam djelotvoran lijek, ali prije svega konzilij liječnika koji će uspostaviti pravu dijagnozu. Jedan čovjek nije dovoljan. Nama trebaju VOĐE. Treba nam masovni POKRET lišen bilo kakvih osobnih interesa. Sa samo jednom ideologijom. HRVATSKOM! Imamo li takve ljude? Imamo i u to sam 100% siguran. Ali kako sve te mudre glave skupiti a da nam ne promakne koja trula jabuka? To je pitanje za milijun dolara, na koje ni veliki igrači ne znaju odgovor.

Mediji su priča za sebe. Gledam danas naslov na jednom opskurnom levom portalu, koji gospodina Orbana opisuje ovim riječima: “Vođa Europske desnice koga ekstremni ljevičari uspoređuju s Hitlerom!?” Da ludilo bude potpuno, pobrinula se u svakom pogledu irelevantna Danijela Dvornik. ONA poziva Hrvate da izađu na ulice zbog Severine (zvane duboko grlo) !?  Naime ovoj brižnoj kevi je sud oduzeo malog Acu i vratio ga ćaletu. Čudi me to?

Zašto su onda stara tuka u klimaksu i njena nebitna kćer svaki dan u medijima?  Slučajno? Ni govora. U Americi je Hollywood postao sinonim za promicanje ideja NWO. Kod nas je ta uloga namijenjena marginalnim likovima od kojih se na silu pokušavaju napraviti zvijezde (celebrities). A većina ih nije u stanju  istovremeno  hodati i žvakati žvaku. Previše komplicirano za njihov IQ. I onda me pitaju što se živciram? Kako neću? 402 . hrvatska djeteta su ubijena u ratu a da nitko nije odgovarao. Nekima ni ime ne znamo. Ali smo zato svi čuli za slučaj Zec. Jer kao i u titinoj jugi, jedan srpski život vrijedi tisuće hrvatskih.

Pobijedili smo u ratu ali za što smo na kraju točno izborili? Ova prelijepa zemlja ne može prosperirati samo iz jednog razloga. Jer je dio populacije izuzetno podkapacitiran i njima je lako manipulirati. Nije lijepo za čuti ali istina se mora reči.

Kažu da će izbori biti vrlo neizvjesni i da će netko od kandidata “za prsa” pobijediti. Kad je Ava Karabatić to čula, odmah je otišla povećati sise.

Dok cijeli svijet šalje pomoć i izraze sućuti Albaniji (zbog nedavnih potresa), nebeski narod likuje. “Stigla ih je Božja kazna” kažu komšije. Najbolje mi je kad “zveri” spominju ime Gospodinovo. Kad bi se u smrdiji nešto slično desilo i ja bi plakao. Ali od sreće. Nije lijepo ali sam barem iskren. Kako kaže ona stara narodna (u modernoj obradi):“U Šumadiji grob do groba, traži keva čedu svoga. Našla ga je kako spava, Pepsi Cola osvježava”!

I da rezimiramo. Pokazalo se još jednom da neprijatelj nikada ne spava. Koliko god je štrajk prosvjetnih radnika počeo sa časnim namjerama, kmeri su ga uspjeli ispolitizirati i još nas više podijeliti. Što činiti?  Sanjati, maštati i nadati se. Martin Luther King je rekao “ I have a dream”, a vremenom se dosta toga toga i ostvarilo. Možda se i nama jednoga dana ostvare snovi?

Da više ne pametujem, došli smo do kraja teksta. S obzirom na tematiku, mogao je i trebao biti puno duži. Ali tko bi to onda čitao? Poznato je da prosječan Hrvat ne čita ništa duže od Tweeta. Zato ću kad umrem napisati memoare. I to u nastavcima.

Kunem vam se drugom titom i drugaricom Jovankom.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar