Zadnji komentari

Donalde kume, spašavaj!

Pin It

Jasno je da će ova turistička sezona najviše ovisiti o domaćim turistima. Dakle, tko god ima koju kunu u džepu, pravac na more. Nema razloga za strah, jer ribe ne prenose coronu. Za one u konzervi nisam siguran, pošto se sardine ne pridržavaju mjera i ne održavaju razmak. Doklen neposluh i ignoriranje “stožera”?

Amerima je pukao film. Masovne prosvjede protiv ovoga monstruoznog eksperimenta, više nitko ne može zaustaviti. Gospodari kaosa sad umjesto miševa koriste ljude. Ali čovjek je ipak inteligentno biće, i bilo je samo pitanje vremena kada će netko reči: DOSTA! Koliko god se globalni odnosi konstantno mijenjali, Amerika je još uvijek glavna svjetska velesila. Sotonistički mediji i dalje šire paniku i krive Trumpa za sve. Što god čovjek uradi, ne valja. A da je u pitanju Obama, dizali bi ga u nebesa. Kad bi Donald sutra rekao da je kisik dobar, antife bi odmah prestale disati. Što i ne bi bilo tako loše?

Kad spominjemo broj umrlih u SAD, treba imati na umu jednu stvar. Ta zemlja ima otprilike isti broj stanovnika kao 4 najmnogoljudnije Europske države zajedno ( Rusija, Njemačka, Francuska i Engleska). Zaključak? Zajebi FAKE NEWS, misli svojom glavom i računaj.

Sve ovo što nam trenutno rade, nije ni malo spontano. Daleko od toga. Već nas dugo, dugo vremena ( metodom “kuhane žabe”) pripremaju na ovako nešto. Tko je u pozadini svega, tko u stvari vlada svijetom, što je cilj “jedne svjetske vlade”….. Vrlo su kompleksna pitanja, na koja ne postoji jednostavan odgovor. Ali ako imaš neko osnovno predznanje, puno toga postaje jasnije. Ispod je poveznica, za izvrstan dokumentarac: “Pad Kabala – Kraj svijeta kakvog poznajemo”. Nažalost, prijevod je na srpskom. Nema veze, bar će “ceo svet moći da ga razume”. Kao i uvijek, ne treba u sve slijepo vjerovati. Neka svatko sam zaključi, što ima smisla a što ne. Video je malo duži i sastoji se od 10 kraćih epizoda, pa preporučam postupno gledanje sa pauzama.

Poveznica: https://www.youtube.com/watch?v=bZXOqE_sE1o

Gospodin Steve Bannon kaže, da IZA CORONA VIRUSA STOJE: KOMUNISTIČKA PARTIJA KINE i ostaci DUBOKE DRŽAVE (unutar State Departmenta). Jedan od ciljeva je i rušenje Trumpa na slijedećem izborima, jer je očito da je postao previše opasan. Bannon je vrstan stručnjak, izvrsno informiran i jedan je od rijetkih, u čije riječi ne sumnjam.

Internetom kruže razne teorije, jer ljudi ne znaju što se točno događa? Samo jedan primjer. Zadnjih par tjedana na nebu iznad Zagreba (i ne samo tu) primjećeni su čudni bijeli tragovi, raznih oblika. Mnogi se s pravom pitaju: “Što je to?”. NEMOGUĆE je da nitko od nadleženih ništa nije primjetio, i našao za shodno ljudima objasniti o čemu se radi? A dok je god tako, mašta sve više radi i teorije dobivaju novu dimenziju. Chemtrails, kemijski otrovi, puštaju virus corone…..i.t.d.

Znači SVJESNO se stvara panika, jer to nekome odgovara? Kome, nije teško pogoditi. Samo još slijepci ne vide, da su se vladajući odavno prodali globalistima. I što nam je sad činiti? Izbori su namješteni, referendume nam kradu a nade nema na vidiku. Pošto svoga Predsjednika nemam, kao pozadinsku sliku na FB i na Twitteru, sam stavio gosp. Trumpa. Trenutno mi je on jedina nada, a 3.11 ove godine (US izbori) je IZUZETNO važan datum za cijeli slobodni svijet. Sve osim Trumpove pobjede, bila bi GLOBALNA KATASTROFA!

Bilo bi mi puno draže da umjesto njegove, držim sliku Generala Glasnovića. Nažalost, nema teorije da ovaj POŠTENI ČOVJEK I DOMOLJUB, postane Predsjednik ove “regionalne” tvorevine u kojoj živimo. Većinu stvari o kojima pišem, naš General je jasno i glasno rekao u Saboru. Uglavnom, pred samo 10-ak zastupnika. Ostale to izgleda ne zanima i živo ih se jebe za Hrvatski narod.

Pogotovo za onaj u susjednoj BiH, koji je podvrgnut svakodnevnoj represiji i nema apsolutno nikakvih prava. Guzonjama je draži četnik iz Požarevca, nego Hrvat iz Usore. Taj isti četnik će prije dobiti mirovinu za sudjelovanje u agresiji na RH, nego pripadnik HVO-a koji je istu branio. Tužno ali istinito.  

Kad smo već kod četnika, evo što kaže “siva eminencija” crvenih kmera, drug Arsenije Bauk: “SDP neće podržati elektroničko i dopisno glasovanje, da se ne bi povećao utjecaj Hrvata koji žive izvan RH, na izbore.” Dakle četnici mogu, ali Dijaspora ne može? Ovaj orjunaš je nadaleko poznat po svojim intelektualnim kapacitetima. Svjedoci kažu da možda i nije tako glup, nego jednostavno nema sreće dok razmišlja? Rješenje za ovakve debile? Goli otok, motika i kamen. Ali bojim se da će vjerodostojni svesrdno podržati, ovu anti-hrvatsku i diskriminatorsku inicijativu. Jer valjda se i gazda Pupi nešto pita?

Ovakvo stanje može potrajati u nedogled. Jer državom nam vladaju kadrovi iz bivšeg komunističkog sustava. Udbaši, orjunaši, kos-ovci, jugoslavenčine, velikosrbi, petokolonaši, domaći izdajnici…… Tako su dobro umreženi i povezani, da ne postoji niti jedna institucija vlasti u kojoj nisu nazočni. I zato mi je najbolje kad netko kaže: “Neka institucije rade svoj posao.” Koje i čije? Naše sigurno nisu.

Netko je spomenuo masovne prosvjede, kao JEDINU OPCIJU? Jesmo li politički zreli za to? Kad god neka inicijativa krene u tome smijeru, sve završi i prije nego što dođe na dnevni red. Upravo zahvaljujući gore navedenoj stoci sitnog zuba. Ako već nismo stanju organizirati političke prosvjede, možda nam corona pomogne pa se pobunimo iz ekonomskih razloga? Jer ono što nas čeka kad sve ovo stane, ni malo ne zrači optimizmom. Ali vlast će socijalni mir, ponovo kupovati Judinim škudama. Rasprodajom narodnog blaga i lihvarskim kreditima.

Bitno je da svakodnevno raste broj “stručnjaka”. Nema tko još nije iznio svoj stav glede corone. Od cajki, sponzoruša, nižerazrednih političara, automehaničara, smećara…, pa do jednog i jedinog Ivana Đikića. Čovjeka koji jednostavno sve zna, i dnevno izmisli 2-3 lijeka protiv raka. Čisto iz zajebancije. Više ne iskače samo iz paštete. Svjedoci kažu da je viđen i u “mesnom doručku”. Sačuvaj nas Bože budala, a za ostalo ćemo se sami snaći….

Sve su glasniji oni, koji kažu da treba tužiti Kinu i tražiti odštetu. Od početka su lagali cijeli svijet i izravno su suodgovorni za stotine tisuća žrtava. U potpunosti se slažem. Ali…. Većina tih ljudi, nema pojma što je komunizam? Niti su ikada živili u takvom sustavu. Jedino je Partija u pravu, a sve je ostalo laž. Mi koji smo igrom slučaja rođeni u jugi, znamo kako to funkcionira. Običan Kinez je rob koji ne smije ni pisnuti, jer će ga pojesti mrak. Radi više od 12 sati dnevno, za običnu crkavicu. I upravo zato, nitko u svijetu ne može parirati njihovim cijenama.

Novi (stari) heroj globalista, je već pomalo zaboravljena BABA ANĐA, poznata po akciji “zovi migrante da ti sjebu naciju”. Održala je kratki govor u kome nije zaboravila napasti Trumpa. Jer to je danas obavezno, želiš li da ti karijera ide uzlaznom putanjom. I tako naša Anđela “vaistinu vaskrese”. Vaskresoše i naši paževi, utrkujući se tko tko će prije do Pupija. Da mu čestitaju najveći “hrišćanski” praznik. Nisam primjetio da je itko držao razmak, ali nije bilo dnovinarke Živine da to precizno izmjeri. Ministar drot, na sve ovo “mudro ćuti”. Ipak se mora znati tko je najravnopravniji, u ovoj kolijevci srpstva. Pardon, “lepoj našoj”.

Nažalost, ovaj put nema zajebancije na kraju teksta.

Upozorili su me iz stožera da treba pričekati najmanje 2 tjedna, da bi se čitatelji ponovo mogli smijati.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar