Zadnji komentari

Vastašluk all over regiJon

Pin It

Oglasio se MAHNITI. I opet valjao pizdarije. Idiotluk prvi: “Nemojte šerati karte s Hrvatskom većom nego danas, jer beskrajno nerviraju susjede!” Idiotluk drugi: “Bleiburške žrtve ne postoje, a ubojstva nisu Križni put. Križni put je gruba zlouporaba Isusovog križnog puta i žrtve.” Ovaj bivši uzorni omladinac, primljen je u SKJ 27.9.1985, kada je imao samo 19 godina.

Pošteno. Momak ne krije svoju prošlost a dokument je dostupan na internetu. Kada uzmemo u obzir da je SDP napustio sabornicu prigodom glasovanja o neovisnosti, jasno je odakle potiče njegova mržnja prema Hrvatskoj. Ali to nije sve. Dete je glupo. Izuzetno. I jednostavno NE MOŽE bolje. Zato mu je i savjetovano da šuti. Onda barem izgleda polunormalno. Ali drug preCjednik je umislio da je bitan i da nekoga zanima njegovo mišljenje? General Glasnović kaže, da kmeri imaju dvije moždane vijuge. Kod Zorangutana je jedna očito na remontu.

PRVO. Riječ “šerati”, ne postoji. Nema je, ne egzistira. Postoji engleska riječ: “share” ili hrvatska inačica: “podijeli”. Dakle osim što je podkapacitiran, “slučajni” ne zna ni pravopis. Dobro. Nije on kriv, nego majka priroda. Idemo dalje. Taman što je ovo rekao, Makedonci izdaju poštansku markicu sa kartom velike Hrvatske. Pravilno. Jer NDH je doista bila velika. U svakom pogledu. Ali to nije sve. Crnogorci na TV-u puštaju Thompsona!? Šok i nevjerica! Što ćemo sad, druže naš bolesni? Vastašluk all over regiJon. Doklen? Koliko god sam bio razočaran nekim Kolindinim postupcima (marginalci, europski četalj Vučić…), sve mi više fali ona stara narodna: “Jakove izdrži!”

DRUGO. Koji su nam to “susjedi”? Da ne misli na “komšije četnike”, čija se mržnja prema nama prenosi “s kolena, na koleno”? Ili možda na multi-kulti mudžahedine, koji su od ono malo Hrvata u BiH, napravili građane trećeg reda. Sad im smeta i Misa za poginule na Bleiburgu, koja se treba održati u Sarajevskoj katedrali. Možda bi im trebalo malo osvježiti pamćenje? Jer su izgleda zaboravili da je više muslimana bilo u Ustašama, nego u partizanima? A o slavnoj Handžar diviziji, se i danas priča s poštovanjem. Ali džaba je budali pričat’. Jedini spas za Hrvate je Treći entitet. Ali kako do njega doći? To već nadilazi moje skromne kapacitete.

TREĆE. Crveni kmeri nisu kompetentni komentirati Bleiburg. Jer su upravo oni bili ti zlikovci, koji su pobili stotine tisuća Hrvata. Isto tako, NEMAJU PRAVO spominjati ni Isusa. JER ONI U BOGA NE VJERUJU. Njihov MANITU je krepo’ 4.5.1980., i davno su ga pojeli crvi. Točka.

Unatoč svemu, prema “objektivnim” čika Soroševim anketama su on i Plenki (Lolek i Bolek), dva najpopularnija političara u državi!? Vjerujem. Isto kao što vjerujem da rode donose djecu. Ima li uopće razlike, između ove dvojice? Ideološki, ne. Ali dok je Andreja izuzetno lukava i podla, mali Zokica je teška sirovina.

Prije par dana, gospodin Donald “plemeniti” Trump daje intervju. Koji baca sotonjare u očaj. Posebice malog shupka Gatesa, koji bi “vakcinisao vascelu vasionu”. “Ovaj virus će najvjerojatnije sam nestati, a s tim se slažu i znanstvenici. Tako da cijepljenje neće biti potrebno. Imali smo do sada puno virusa za koje cjepivo nikada nije pronađeno, ali su nakon izvjesnog vremena sami nestali. Užurbano se radi na cjepivu, ali ne smatram da će biti potrebno.” – kaže Daddy Trump. Kratko, jasno i potpuno logično.

A za to vrijeme, corona sjedi u kafiću, pije pivu i cupka nogom. Nestrpljivo čeka da završi turistička sezona i da se oformi novi “stožer”. Koji će onda i službeno proglasiti, da drugi val” pandemije” može slobodno početi. Ako im i ovaj put povjerujemo, onda nas i treba j*bat’. Da se razmnožavamo. Titotejebo, ovaj narod ko’ da je na heroinu, 24 sata dnevno?

Teror globalističke sekte nad pučanstvom, se nastavlja. Sad su na meti i poznati, koji se usuđuju misliti. Zadnja žrtva je Toni Cetinski, kome su prestali puštati pjesme na jednoj crvenoj radio stanici, jer je protivnik cijepljenja. Prije njega, na udaru sotonjara se našao i Dejan Lovren. Iz potpuno istog razloga. Živjela sloboda mišljenja! Ali samo u sebi. Još je jedna stvar evidentna. Apsolutno svi: ljevičari, antife, sorošćad, “progresivci”, obožavaju stvarati paniku oko ove gripe, i svi su do jednoga pristalice cijepljenja. Vrlo zanimljivo i indikativno? Jer ako nešto konstantno forsiraju: Clinton, Obama, Gates, Merkel, Soroš, Rothschild…., onda sam ja APSOLUTNO PROTIV. Sama njihova imena, JAMČE da je u pitanju ČISTA LAŽ. Završena priča.

Malo razmislimo. Ne možemo selektivno vjerovati neprijatelju. Pa reči: “Oni o svemu lažu, ali o coroni govore istinu”. Nema smisla. Jer ako ćemo povjerovati u ovu laž, zašto onda ne bi vjerovali i u: Jasenovac, Gavrila Principa, “klimatske promjene”, “86 vrsta spolova”..? Istina nam je tu, pred očima. Samo treba par puta kliknuti mišem, i eto je. ALELUJA!  Pa bi onda saznali (iz relevantnih izvora), da je broj preminulih od corone, 2-3 puta manji od prikazanoga. Jer ONI su skoro svaki smrtni slučaj, pripisivali ovome virusu. Pa čak i poginule u prometnim nesrećama. Ovo nije moja mašta, nego riječi: akademika, znanstvenika, liječnika pa čak i par Nobelovaca. Ali pošto je u pitanju tabu tema, nikada ih nećete vidjeti na CNN-u ili večernjem Dnevniku. Društvene mreže, ne treba ni spominjati.

Svaku osobu koja dođe nadomak istine, jednostavno proglase budalom ili “teoretičarem zavjere”. Na koji način? Gospodin Vladimir Dananić (čije tekstove sa užitkom čitam), je to izvrsno objasnio: “Ne kažu nam zašto družtvanceta “ravnozemljaša“ postoje još od 1956. godine? I sasvim legalno i neometano djeluju, cijelo to vrijeme do sada. Djeluju zato, što su takvi potrebni „eliti“. Koja na taj način sve razumne kritike na svoj račun, skreće na nešto što je lako prikazati kao netočno.”  Ukratko, radi se o korisnim budalama za višekratnu uporabu. I nisu jedini…..

Stvarno je dosta bilo: laži, panike, straha, pesimizma i lažnih vijesti. ODJEBITE više sa svojom nastranom ideologijom, i PUSTITE NAS DA ŽIVIMO!

Abraham Lincoln je davno rekao:“ Možete varati neke ljude cijelo vrijeme, i sve ljude neko vrijeme. Ali ne možete varati sve ljude – cijelo vrijeme.”

U nekim Američkim državama, ljudi su mirno i dostojanstveno popizdili. Izašli su iz kućnih pritvora naoružani do zuba, i prosvjedovali pred uredima (mahom Demokratskih) guvernera. Dan, dva poslije toga, prosvjedi su se proširili diljem svijeta. Kako to, kako to? Sve sami “teoretičari”, krezubi desničari i ultra-nacionalisti, je li tako? Nažalost, kod nas je tako nešto jednostavno nezamislivo, jer nam fale “cojones” (mošnice).

Datum izbora još nije službeno raspisan, a obračuni na društvenim mrežama su već počeli. Neki imaju totalno nerealna očekivanja koja se graniče sa znanstvenom fantastikom. Ovaj put se ne miješam i ne komentiram. Jer  mi to u životu ne treba. Jedva čekam da počnu “fudbalski šampionati” u nogometu, jer su mi u cijelom ovom igrokazu najviše falile utakmice. Napraviti ću kokice, i na poluvremenu baciti oko na bratoubilački rat. Jer: “Tko se jednom opeče, ne čini proljeće”. Ili tako nešto……

Osim ako me baš ne isprovociraju. Onda ne odgovaram za svoje postupke. A već su počeli. Pa se tako orjunaška skupina zvana Ćuprija, po tko zna koji put pokušava predstaviti kao “desna” opcija?! Ako je to tako, slobodno me zovite ljevičarem. I to ruralnim. Trebao bi mi poseban tekst, samo za nabrojati sve njihove grijehe, pa zato nema smisla počinjati. Izgleda da je pojedincima pamćenje, još uvijek na razini kišne gliste.

Vidim i da se časno ime Generala Glasnovića spominje u nekim suludim kombinacijama? Prvo morate shvatiti jednu stvar. General je INSTITUCIJA sam za sebe, i ne treba mu nikakva reklama u medijima. On SIGURNO osvaja zastupničko mjesto kao predstavnik Dijaspore. I to SAM, bez ičije pomoći. A postizborne koalicije, su već druga stvar.

Pred kraj, imam jednu molbu. Jučer sam došao u posjed jednog propagandnog uradka, koji je navodno bio namijenjen meni ali je poslan na drugu adresu. Da ponovim. Nisam član niti jedne stranke ili pokreta, niti ću nikada biti. A tračevima se ne bavim i odbijam sudjelovati u međustranačkim okršajima. Sve napisano je isključivo iz moje blesave glavurine. Iza toga stojim, ali mi nije problem priznati pogrešku. Zato bi zamolio da mi se ne šalju nikakve “povjerljive” informacije, jer iste neće biti objavljene, niti će utjecati na moje osobno mišljenje. Isključivo čitam između redova, i trenutno mi je to sasvim dovoljno. Hvala.

I za kraj, pitanje:

– Zašto Milanović ne ide na utakmicu Hrvatska -Srbija?

– Zato što ne puštaju gostujuće navijače.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar