Zadnji komentari

Urbani desničar: Sam protiv sotone

Pin It

“Blago onima koje politika ne interesira i kojima je sve ravno do mora”. Jer na koncu se sve svodi na činjenicu, da si nemoćan i da su ti ruke vezane. A to što si dobro informiran, u ovim vremenima ne pomaže puno. Naprotiv. Živciraš se, sam u sebi pizdiš i gledaš kako nezainteresirani i ravnodušni uživaju. Upravo zbog takvih i jesmo tu gdje jesmo. Na samome dnu.

Već odavno je prošlo vrijeme za zajedničku akciju ili masovni otpor. Ali kad ti pola nacije živi u neznanju i kaže da se njih to ne tiče, ostaje ti samo bubat glavom od haubu polovnog stojadina.  

Oni što su u stanju napisati realan članak s dozom optimizma, spadaju u jednu od slijedećih kategorija. Ili su genijalci, ili totalni debili? Sredina ne postoji. A nema niti jedne nijanse sive. Malo je ovih prvih. Jasno je da se nikada ne treba predavati. I to stoji. Ali moraš imati neki cilj za koga ćeš se boriti. Barem slamku spasa koja te održava na površini. E sad slijedi pitanje. Što činiti ako su ti baš sve lađe potonule? A: Izmisliti lažnu nadu B: Predati se ili C: Nešto treće. Kada bi sad napravili anketu, većina bi nas zaokružila C. Ja također. Ali kako definirati to “nešto treće”? Jako teško, gotovo nemoguće.

I prije ove lažne epidemije i povratka komunizma i policijske države, bilo je jasno da nam 2020. neće donijeti puno dobroga. Krajem prošle godine sam napisao, da me raduju samo dvije stvari. EP u nogometu i Američki izbori. Ovo prvo je otkazano, a ovo drugo se tako zakompliciralo, da je bolje i ne pokušavati ići u detalje. Jer naša duboka država je “malo dete”, u poređenju s njihovom. Što se domaćih izbora tiče, tu nisam imao nikakvih iluzija. Samo me interesirao jedan jedini broj. 76. I kako ga dostići? A ni u najluđim kombinacijama, za takvo nešto nismo imali šanse.

Pogodila me jedna druga stvar, za koju sam smatrao da se podrazumijeva. Reizbor Generala Glasnovića za zastupnika našeg iseljeništva. Ali služeći se Staljinističkim metodama i Sjeverno-Korejskim modelom glasovanja, i tu su nas uspjeli zajebat. Rijetko viđena KRAĐA, za koju sam mislio da nije moguća s obzirom na Generalovu popularnost među pučanstvom. Banda me nažalost demantirala. Gospođi Vidović-Krišto svaka čast. Svaka joj je riječ na mjestu i za klasu je inteligentnija od jugo-judaškog neprijatelja. Ali samo je jedan General, mada se mnogi hvale s tim činom. Bio je još jedan ali više nije među nama. DRINJANIN su ga zvali.

Sve je ovo mila majka u poređenju s onim što se događa u svijetu. Upravo statiramo u filmu: “Sve što je dobro, treba uništiti do temelja”. Horror u kome umjesto preplaćenih glumaca, glavne uloge imaju naturščici. Zašto baš mi i zašto baš sad? Jebaji ga, tako nam je grah pao. Zato mi ovi lokalni problemi (zbog kojih bi se nekada živcirao), uopće više nisu bitni. Trećega dana mjeseca studenog, lomi se sudbina svijeta. TRUMP protiv SOTONE. Svi su odavno odabrali stranu i stali uz one, za koje misle da će pobijediti. Pa tako i naši guzičari. Više i ne kriju da su na strani globalista. Statistički gledano, u pravu su. Ali… Što ćemo ako kojim čudom Donald ipak pobijedi? Sjetit će se tko je stajao uz njega, kad je bilo najteže. A volio bi. Volio bi više nego bilo što….

Zato postaje pomalo dosadno pisati o svakodnevnim, običnim stvarima. Jer su totalno irelevantne. Cirkus, “vašar” i trećerazredna predstava za radne ljude i građane. Ali moraš negdje ubit’ vrijeme. Pa mi je opet draže pisati istinu, nego čitati laži. Bez obzira što znam da ništa ne mogu promjeniti. Barem imam osjećaj da sam učinio nešto korisno. A u biti nisam ništa napravio. Obično mlaćenje prazne slame…

Očito je da gospodari iliti vlasnici corone, upravljaju brojkama kako im se digne neka stvar. Taman pomisliš da se situacija u određenim djelovima smirila, a oni te sutra demantiraju i poduplaju broj “zaraženih”. Tu su za svaki slučaj i “slavni”(celebrities) koji screparajućim glasom opisuju svoju tešku bitku sa ovom beštijom. A ništa im nije bilo. Ne vjerujem da su im uopće platili da lažu, jer su dobili besplatan publicitet. A to se plaća suhim zlatom.  

A ovako će nas jebavat, sve dok ne bude spremno “njihovo” cjepivo. Koje navodno neće biti obvezno, ali bez potvrde da si ga primio, nećeš smjeti mrdnut iz kuće. Ako ovo nije fašizam (u punom smislu te riječi), onda ne znam što je? Čitam kako će međunarodni zračni promet ponovo profunkcionirati, na jesen IDUĆE godine. Kako oni znaju? Izuzetno pametan virus. Zajebo je čak i hodajuću enciklopediju Marasa. Mali korončići ti sve jave na vrijeme, tako da možeš planirati godišnji, svadbu, odlazak na utakmice…..

Moram se opet vratiti na rečenicu gosp. Ickea iz zadnjeg intervjua: “Oni što su izmislili virus, sad imaju punu kontrolu nad njim. Određuju gdje i kad će se pojaviti, i koliko će trajati”. Kratko, jasno i točno. Od kada znam za sebe, priča se o nekoj kataklizmi, kraju svijeta….. Tu je! Upravo joj svjedočimo! Zar je netko mislio da će nas napast svemirci? Za kraj života kakvog smo poznavali, zaslužna su samo 3 slova koja tvore jednu kratku riječ. LAŽ!

Je li moguće da neki još uvijek ne vide dalje od nosa. I vjeruju svemu što im se servira? Dakako. I ne samo to, nego jedva čekaju da prime nepoznato cjepivo, protiv nepoznatog virusa (recimo da nešto postoji, ali nije ni blizu onome kako ga predstavljaju). Čak i stoka u klaonicama pruža otpor dok je vode na klanje. Trga se. Htjela bi uteć’. A ljudi, koji su navodno najinteligentnija bića na zemlji, sami stavljaju glavu na panj. Zašto to čine? Je li se stvarno toliko boje, ili možda misle da će njihova agonija završiti ako prime čudotvorni serum? Štovane dame i gospodo, nije u pitanju samo jedna doza. A ni život se neće automatski vratiti u normalu. To je scenarij iz crtanih filmova.

Cijepit će vas svake godine, sve dok ne dobiju željeni učinak. Drugo, znate li uopće što je unutra? Od čega je napravljeno cjepivo? Koje su nuspojave? I zašto im je toliko stalo da vas “izliječe” od “strašne” bolesti? Koja to nije. Jer je do sada uzela duplo manje života, od obične sezonske gripe? To su službeni podaci, koje nisam ja izmislio. Ali se NAMJERNO prešućuju. Zar vam sve to nije nimalo sumnjivo? Samo apeliram na zdrav razum i ništa više. Okanite se medija i stožera, i probajte logički razmisliti o svemu ovome. Služite se brojkama i ne podliježite njihovoj propagandi i atmosferi histerije. Ipak je u pitanju zdravlje, a s njim se nije zajebavati.

Dugo sam bio uvjeren da ovu zemlju treba resetirati, da bi konačno krenuli naprijed. Čitajući neke komentare i mišljenja, sve sam bliže opciji da treba sve potaracat. Do temelja. Za početak posadit kumpire, blitvu i mladu kapulu, dok se ne dogovorimo što ćemo dalje. A to će potrajati…..

Najteže je povjesničarima. Moraju zaboraviti sve ono što su godinama učili. Jer generacija debila koja dolazi, sa sobom nosi novu, polički korektnu povjest. Friška, vruća.., tek izašla iz pečnice. Na primjeru rušenja spomenika u SAD, smo vidjeli na što će to otprilike ličiti. Istoričarima će ipak biti malo lakše. Jer štovatelji Marxa, Engelsa, Lenjina i Staljina, ponovo dolaze na svoje. Nažalost, sin mi studira povijest. A bolje bi mu bilo da je završio za automehaničara. Neka mu je dragi Bog na pomoći…

Naša nesloga je i više nego očita. Dovoljno je baciti samo kratak pogled na društvene mreže, i sve je jasno. Ali i to je mila majka, u poređenju s pravim stanjem na terenu. Svaka platforma nudi mogućnost slanja privatnih poruka. A tu se može naći svega i svačega. Od dobronamjernih savjeta, do najprimitivnijih tračeva i stranačke propagande. Nije mi nitko pričao, nego sam vidio svojim očima. Skoro da ne prođe dan, a da ne dobijem neku sugestiju o čemu bi trebao pisati. A sve je to popraćeno navodnim “kompromitirajućim” materijalom.

Srećom, mozak mi još uvijek radi sa 10% kapaciteta, pa nisam u kategoriji Ante Tomića i ostalih debila. Ali sam sve bliže. Jer svakog dana u svakom pogledu, sve više nazadujem. Hvala svim znanim i neznanim junacima, ali sve što napišem je isključivo moje osobno mišljenje. A kao što sam već rekao, više se volim sam zajebat nego da me netko drugi napravi budalom.

Prošlost nam je krvava ali slavna, sadašnjost nikakva, a budućnost neizvjesna i vrlo zajebaTa. Dokle god pomećemo nogu jedni drugima, samo će nam biti još gore. Ovo pišem sam sebi, jer sam konačno shvatio da apele za zajedništvo i slogu, nitko ne jebe ni 2 %.

Znamo da će ruka pravde neke stići tek na onome svijetu. To nam ne bi trebala biti utjeha. Život je samo jedan, i treba učiniti sve što je u našoj moći da ispravimo nepravdu. Pa makar na kraju ostali sami. Ko’ pokisli čuko na cesti.

U nedostatku bilo čega gledljivog na TV (osim nogometa), vrteći kanale naletim na Demokratsku konvenciju u SAD. Koja je to gomila idiota i patoloških lažova!? Kod njih bi i Stazić i Ostoja spadali među “umjerene”. Odakle tolika mržnja prema Americi? Jer su (poput nas), dozvolili da im ljevičari u cijelosti preuzmu školstvo i obrazovanje. I sad gledaju rezultate toga, jer su prve generacije mladih kretena upravo dobile diplome. Bojim se da za par godina i nas čeka sličan scenarij. Više nije upitan samo FF u Zagrebu, nego kompletan obrazovni sustav. Ovaj trend je zahvatio većinu razvijenih zemalja, zahvaljujući financijskoj potpori raznih “filantropa i dobrotvora”. Neće na dobro….

Dakle, Trump se 3.11. bori protiv: DEMONkrata, duboke države, Novog Svjetskog Poretka(NWO), 1% elite (sotonjara), izdajnika u vlastitim redovima, medija i cijelog “progresivnog” i nastranog svijeta. I zato kad kaže: “Ja sam jedini koji stoji između američkog sna i totalne anarhije”, treba ga ozbiljno shvatiti. Ima li šanse za pobjedu? Nadam se, jer je tiha većina još uvijek uz njega. Ili mi se samo čini?

Brine me druga stvar. Može li on u ovakvoj situaciji ostati neovisan, i svoja predizborna obećanja ispuniti do kraja? Ili će morati napraviti neke kompromise? Odgovor ne znam i ne želim da ga znam. Upravo poput onih, o kojima sam pisao na početku teksta. Želim vjerovati u najbolju soluciju, a poslije izbora možemo diskutirati o svemu. Jer njegova pobjeda nam donosi još 4 godine nade. Kakva god da je, dobra je…Neki spominju i Putina. Kao nadu i još jednoga kome ne odgovara NWO. Možda su u pravu? Osobno, Rusa nikada nisam volio. Za mene je bio i ostao, samo jača i veća verzija četnika. Agresiju na Ukrainu još uvijek pamtim. Ali pošto se stvari mijenjaju takvom brzinom da ne možeš pohvatati sve konce, ne isključujem mogućnost da sam se zajebo? A volio bi da jesam.

Ako su vas bilo kad blokirali ili izbacili sa FB ili Twittera, to znači da ste normalni. I budite ponosni na to. Jer sve što je nama normalno, kosi se sa njihovim pravilima ponašanja. Pao mi je na pamet Branko Kockica i njegovo pitanje “deci”: “Zašto ne smete, da uzmete čokoladu od nepoznatog čike? Zato što može da bude bajata ili buđava. A može čika i da vas strpa u crni kombi”. Upravo takve čike (PEDOFILI) su danas dobrošle na Twitteru. Ni sam nisam vjerovao, dok nisam pročitao njihove nove (nadopunjene) “standarde zajednice”.

Od sada je dozvoljeno: “pisati o seksu s malom djecom, sve dok se ne radi o tjelesnom nasilju. A nije kažnjivo ni objavljivanje slika gole djece, sve dok se to smatra umjetnošću!?” Čitam i ne vjerujem svojim očima. Od svog zla na ovoj planeti, za mene su pedofili na vrhu piramide. Svaka legalna kazna za takve zvijeri je nedovoljna. Zato, dajte roditeljima te jadne djece (žrtava): kliješta, skalpel, šrafciger, i ostavite ih par sati nasamo sa “čikom”. Jedina moguća pravedna kazna.

Ovo je u principu, to njihovo “novo normalno”. Ako uspiju do kraja provesti svoj sotonistički plan, stvari će biti još 10 puta gore. Sigurno. Upravo se zbog ovoga, ne mogu koncentrirati na domaću politiku i pratiti što je tko od vladajućih velikana izjavio? Svakako lažu, čim zinu.

Da mi je vlast samo na jedan dan. Prvo bi izašao iz EU. Drugo, počeo bi graditi stambene objekte. Točnije, zatvore. A na kraju bi popunio kapacitete istih, stokom sitnog zuba. Tek onda bi sjeli i razmislili, što i kako dalje?

I za kraj, da zaključimo. Peder, pedofil, trans, crni rasisti, antife…. imaju svoja prava, i “niko ne sme da ih bije!”

Stavi trobojnicu sa prvim bijelim poljem, i najebat ćeš ko’ žuti.

Pošteno…..

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar