Zadnji komentari

Urbani desničar: Josip Broz – Dildo

Pin It

Kad ti Zorangutan postane idol i jedan od žešćih “domoljuba”, definitivno nešto ne štima. Apsolutno se slažem sa većinom onoga što je rekao, posebice u vezi BiH Hrvata. Međutim postoji mali problem. Ne vjerujem mu. Niti jednu jedinu riječ. Dobro pamtim tko je Z. Milanović, i ne može me kupiti sa dvije prosto – proširene rečenice.

Ovdje ne pričamo o nikakvom Predsjedniku, nego o crvenom kmeru koji već godinama podriva temelje ove države. “Kmer dlaku mijenja ali mentalni sklop nikada.” Mislim da je došlo vrijeme da osobama sa poteškoćama u razvoju, pomognemo na neki drugi način. A ne da ih biramo za PreCjednika. Samo glasno razmišljam…

Više ne treba nagađati što će biti sutra, jer upravo tome svjedočimo. Počelo je dame i gospodo. Dok nas “progresivni” stražari vode u zatvor, samo se čuje zveckanje njihovih ključeva. Svatko od nas je proglašen krivim, bez prava na obranu. Što smo učinili i na koji način smo prekršili zakon? Usudili smo se posumnjati u odluke “nedodirljivog” stožera. I još to javno govorimo, jer želimo znati istinu. Nedopustivo i bez presedana!! Za NJIH smo postali obični mali delikventi, koji krše nepisana globalistička pravila.  

Dokle nas misle lagati? Dok im god budemo dozvoljavali. Jer na tržištu vrijedi zakon ponude i potražnje. Dokle god ima gladnih, pekare će raditi. A dok je žednih, pivare neće propasti. Tako je i sa politikom. Naivnih je uvijek bilo i bit će. I dok je god tako, oni će lagati i pričati bajke. Jer mogu. I imaju publiku. Tek kada tribine ostanu potpuno prazne, njihove riječi više neće imati smisla.

Zadnjih par dana i ja pomalo kašljucam i šmrčem, pa me obitelj prepada da možda imam coronu? Ako zagusti, imam doma par ventilatora, pa ću sam sebe priključiti. Problem je što imam samo dvije “utičnice”, od kojih je jedna stalno u uporabi. Jer valja mi jest, pit i zapalit. Ali, što je-tu je. Izdržo je Mujo i gore stvari…

Crveni mundiri više i ne skrivaju taktiku. “Mi prema neprijatelju (Hrvatima), ne trebamo biti otvoreni i jasni. Tu treba dobro muljati, da ne znaju na čemu su i da nas se boje. Ideološki treba biti čvrst u revolucionarnom radikalizmu, ali to treba zakamuflirati, kako bi se mogli bolje prodati.”- kaže majmunoliki Mate Kapović, poznatiji kao Krapinski pračovjek.  

Da ovo dete kreten ima svoje sljedbenike, pokazuje i slijedeći neuspjeli abortus. Riječ je o bradatoj spodobi, starog hrvatskog imena Nemanja. Ovaj solidni komad budale je NATAKARIO zvezdu petokraku, na vrh Riječkog nebodera. Kultura, kažu oni? Čija, pitam se ja? Puk misli da je kriva Obuljenka. Dašta je. Ali tko je kriv po zapovjednoj odgovornosti? Naš mudri vođa, koji je ovu ŠTRACU postavio za ministricu. A sve je bilo tako lijepo onih par mjeseci, dok je Zlatko bio ministar. Prava idila…

Pod ovim sotonističkim simbolom je stradalo preko 100 milijuna ljudi, diljem svijeta. A i dan danas ginu. Ako ja sutra popizdim i stavim veliko U na balkon, hoće li se i to smatrati kulturom? Hoće ali u k*rcu. Odmah bi dobio prijavu za širenje VASTAŠLUKA, a Andrija Jarak bi se uživo javljao ispred moje zgrade. Dosta Riječana je prosvjedovalo protiv ove jugočetničke provokacije. Svaka čast! Lijepo je znati da još uvijek ima Hrvata u Rijeci. Ali ne bi im bio u koži…

Kad vidim da netko piše izvrsne komentare, savjetujem mu (joj) da otvori blog. I tako sačuva svoje tekstove i misli. Kao po pravilu, odgovor je uvijek isti: “Ne znam ti ja to.” Nemaš što znati, jer u principu radiš istu stvar. Pišeš kao i dosad, ali si sam svoj gazda. A ne da te tamo neki Faktograf, blokira i briše. A i zdravije je. Ne pamtim kad sam se zadnji put s nekim posvadio? Jer sve što mi je na duši, napišem na blogu. Ako mi se nešto sviđa na društvenim mrežama, stavim “like” ili kraći komentar. Ako se ne slažem s autorom, jednostavno preskočim. Sve se može riješiti na kulturan način, samo treba zrno tolerancije i malo manji ego. Ovo se odnosi isključivo na Domoljube. Stoci sitnog zuba kao i dosad, treba mirno i dostojanstveno J. M. Pardon, kevu.

Što država konstantno radi, da skrene pozornost sa puno važnijih stvari? Vadi “afere” iz ladica. Namjerno ne kažem “izmišlja”, jer znaju oni puno toga ali skrivaju od očiju javnosti. Zašto? Da bi u datom trenutku pokazali kako “institucije” rade svoj posao. O slučaju JANAF, ćemo čitati i slušati narednih par mjeseci. Garantiram. A za to vrijeme Istarsku “Cosa Nostru” nitko ne dira, mada je odavno sve poznato. Ako ne vjerujete meni, poslušajte gosp. Kajina koji već godinama upozorava na taj problem. Međutim to je i dalje tabu tema. Koja bi vrlo lako mogla imati domino efekt, jer je dosta njih umješano. Upravo toga se i boje….

Da se mjere protiv corone mogu različito tumačiti, uvjerili smo se i na Zagrebačkoj paradi pedera i ostalih beštija. U zemlji sa 86% Katolika rizično je ići na Misu, ali je dozvoljeno goluguz hodati ulicom. I uzvikivati parole od kojih normalni ljudi, momentalno fasuju čir na želucu. Ipak: “Bolje je imati čir na želucu, nego Bol na Braču”, govorio je Aristotel u rijetkim trenucima dok je bio trijezan.

Bilo je “veoma veličanstveno”. Okupljeni su se vodili krilaticom: “Gdje god vidiš prazno mjesto, tu dildo posadi.” Na kraju je Zagreb postao bogatiji za 88 gumenih pimpeka, u znak sjećanja na pedofila Broza. “Blaženi” Ostoja Ranković, zaštitnik nejači, orjunaša i nastranih, poručuje: “Prava vam prirodno pripadaju, ne pristajte na to da vam ih daju. Život, a ne suživot! Nažalost ne mogu biti danas s vama u Zagrebu ali dižem ruku za vašu borbu!” Znači li to da se drug “svastikar” odrekao lika i djela ćopavog bravara? Jer mali Joško je ovakve slao na Goli otok ili 2m ispod zemlje. Pitam za unuka od pokojne mi babe.

Poznato je da djeca sve upijaju kao spužva (sunđer), i vrlo ih je opasno izlagati ovakvim stvarima. Jer mogu postati kao mali Mate. Što se točno dogodilo s Matom? Dolazi nakon parade doma, i kaže ćaći: “Ja sam se zaljubio u Jovicu.” A stari sav ljut odgovara: “Sinko dragi, zar si baš morao naći srbina?” Ipak, ne treba biti tako zadrt. Pošto je jasno da smo građani drugog reda, trebamo se prilagoditi trofaznima. Ugledajmo se zato na Petra Grašu, koji u srbiji nastupa pod umjetničkim imenom “Pero Pasuljče”.

Vratimo se na trenutak na onih 86.28% “katolika” (popis 2011). Ta brojka jednostavno ne može biti točna. Jer pravi Katolik ne krade, ne laže i što je najbitnije – NE IZDAJE SVOJU ZEMLJU. O čemu se onda radi? Znamo da postoji otprilike 30% onih, koji se nikada neće pomiriti sa NEOVISNOM HRVATSKOM DRŽAVOM. Dakle, brojke se uopće ne poklapaju, i očito je je da dobar dio “katolika” još uvijek pati za jugom. To stvarno ne razumijem? Par teorija mi se mota po glavi, ali nema smisla pametovati. Ako netko zna riješiti ovu misteriju, zamolio bih da odgovor napiše u komentaru. Jer i mene ovaj fenomen jako zanima.

U SAD je umrla sutkinja Vrhovnog suda i to je trenutno glavna vijest. Zašto? Jer je to najviše zakonodavno tijelo, koje čak ima pravo poništiti i Predsjedničke odluke (ako nisu u skladu sa Ustavom). Izbori su za malo više od mjesec dana, i zbog toga je ovo izuzetno važno. Običaj je da trenutni Predsjednik bira novog suca. Sutkinja Ruth Ginsburg je imala rak, i već je nekoliko mjeseci održavana na životu putem aparata. Zašto? Demonkrati su se nadali da će ostati živa do izbora novog predsjednika (Bidena!?). Ali čudni su putevi Gospodnji. Pogotovo kad umre spodoba poput ove. Baba je bila veliki pobornik abortusa i predlagala je da se dobna granica pristanka na spolne odnose pomakne na 12 godina!? Sve u svemu, jedna sotona manje. Što sad možemo očekivati? Još više nereda, destrukcije i kaosa od strane ljevičara (antifa) i treniranih marksista (BLM).

Vjerojatno sam naporan sa Američkim izborima, ali osobno smatram da je to pitanje: “Biti ili ne biti”. Odlučujuća borba DOBRA i ZLA, od koje ovisi sudbina svijeta. Slikovito? Recimo da sve zemlje igraju neku zajedničku ligu, i u zadnjem kolu se sastaju dvije prvoplasirane ekipe. Od ishoda te utakmice ovisi hoćemo li svi ispasti u niži rang takmičenja i propasti, ili ćemo se plasirati u Ligu prvaka. Tako nešto, samo puno, puno ozbiljnije.

KULTURA: Kata “influencerica” Peović je u minjaku došla u Sabor. I pokazala da ima prekrasne noge. Poput srne. Dlakave i šporke.

SPORT: 1. Zrinjski je u Ljubljani izbacio Olimpiju 3:2. Bravo sokolovi moji. HERCEG-BOSNO, srce ponosno….! 2. Rakitić se oprostio od SVETE HRVATSKE REPREZENTACIJE. Kume hvala ti za svu radost koju si podario ovome narodu. Sretno, i svaka ti dala (uključujući i suprugu).

VRIJEME: Dolazi jesen, pa će sukladno tome vrijeme biti drugačije od ljetnog.

Definicija kmera je slijedeća: “U principu solidan komad budale, čiji je mali mozak pun nakaradnih, utopijskih, fiks ideja. Tu jednostavno nema dovoljno mjesta za razum. Možda je ostalo 100-tinjak MB za koju Đoletovu pjesmu, i to je sve…..

Ivica Šerfezi je onomad mudro prozborio: “Pokušati nešto objasniti komunjari, je isto kao da materi kupiš pametni telefon i ideš joj pokazati kako se koristi.”

Ovi što su prešli 50-u, znaju o čemu pričam. 

Mission impossible….

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničaar