Zadnji komentari

Urbani desničar: Bila jednom jedna Amerika…

Pin It

In Pics: Pro-Donald Trump Mob Storms US Capitol Building To Overturn  Election

Kultura i pristojnost su nam došli glave. Jer GLOBALISTI sve probleme rješavaju nasiljem i cenzurom. I zato se bojim da su u velikoj prednosti. Možda čak i nedostižnoj. Gledam uživo prijenos sa prosvjeda u Washingtonu, i to na jednom od “konzervativnih” kanala (Newsmax). Umjesto da stotinama tisuća hrabrih Domoljuba daju potporu, oni se cijelo vrijeme ispričavaju.

Zbog navodnog “nasilja”. Kojeg nasilja? Par razbijenih prozora i ulaska u Senat? A o djevojci koju su drotovi hladnokrvno ubili bez ikakvog povoda, niti riječi. Prvo, jasno je ko dan da su za to odgovorne ubačene “antife”. Primjer?  Onaj debil sa dugom kosom (što je sjeo u fotelju), je snimljen na prosvjedima BLM i antife kao jedan od vođa. A postoji i snimak gdje se vidi da ih je došao pun autobus. Ali to više nije ni bitno.

Konačno su se i zadnji skeptici uvjerili, da su SOTONJARE nevjerojatno moćne. I da su Trumpu svi okrenuli leđa, uključujući i shupka Pence-a. Na prste jedne ruke možemo nabrojati one koji su mu ostali lojalni. A sa takvim omjerom snaga, rat se ne može dobiti. Nema teorije. Sat pokazuje 5 do 12, i kazaljke  neumoljivo otkucavaju. Bila je ovo zadnja prigoda za spas Amerike i ostatka slobodnog svijeta. Umjesto da i “naši” mediji krenu u ofanzivu i daju punu potporu Predsjedniku i američkim Domoljubima, oni se “zgražavaju”!? Nad nasiljem, kojega nije ni bilo.

Dok su crni kriminalci i bijeli idioti palili, rušili, tukli i ubijali, nitko ih sa FAKE NEWS medija nije osuđivao. Bili su to “mirni prosvjedi” i “borba protiv rasizma”, govorili su nam. Čak su i klečali u znak potpore crnom ološu, koji je ugrožen poput prosječnog četnika.

Kao što trofazna nejač u RH može raditi što hoće, tako i potomci Kunta Kintea smatraju da je sve njihovo. Što nam to dokazuje? Da se i te kako isplati igrati na kartu nacionalnosti i rase. JER MI ŠUTIMO KO P*ČKE! Bojim se da je ovo bio početak kraja. Predsjedniku Trumpu i Patriotima veliko hvala na borbi, koja je bila inspiracija svim normalnim ljudima. Nažalost, ubuduće ćemo se sve češće sretati sa pojmom: “Bila jednom jedna Amerika…”. I sloboda. I sve lijepo što je krasilo ovaj svijet…

Ne mogu više. Stvarno nemam živaca. Ispod je par crtica koje sam napisao u zadnjih par dana, pa tko želi neka pročita. A možda vam se bolje okaniti ćorava posla i mojih pizdarija. Fino molite krunicu i čekajte kada će doći po vas…

Koja je prava definicija riječi “desničar”? Iskreno, pojma nemam. Niti vjerujem da danas takvo nešto uopće postoji. Mediji je non-stop potenciraju, ne bi li izjednačili odgovornost. Jer svo nasilje i mržnja, isključivo dolaze sa lijeve strane. A oni im uporno tepaju da su “antifašisti”. To nas ostale, automatski svrstava među fašiste. A nikome ništa loše nismo učinili. Ali koga još zanimaju činjenice i istina?

U svakoj državi na svijetu, postoje dvije vrste ljudi. Oni koji je vole, i oni što je ne mogu smisliti. Dakle, nema nikakvih “desničara” i “antifašista”. Samo Domoljubi i izdajnici. Ali teško je to ljudima objasniti. Dok se god pravdamo za nešto što nismo učinili, uzalud nam trud svirači. Rješenje? Kad te nazovu radikalnim desničarem, reci HVALA. Ako ti kažu da si Ustaša, reci HVALA LIJEPA. I budi ponosan na to. Ne vidim ni jedan razlog zašto bi se sramili? Ovo je sve posljedica “novog normalnog”, gdje za suverene nacije nema mjesta. Plan je od svijeta napraviti jednu veliku “jugu”, gdje će vladati bratstvo i jedinstvo. Jedna vlada, valuta, vojska i zakon, koji će štititi samo poslušne i podobne.

Na domaćoj Domoljubnoj sceni, stanje je normalno. Što znači da se i dalje međusobno svađamo. I stavljamo sitne stranačke i osobne interese ispred onih, koji bi nas trebali povezivati. Ne pada mi na pamet komentirati bilo što. Niti sam upoznat o čemu se točno radi, niti sam kompetentan. Ja sam svoj ideološki stav odavno riješio, i smatram da nisam pogriješio. Jedina koalicija i institucija kojoj u potpunosti vjerujem, je General Glasnović. On je moja stranka. Valjda će doći dan, kada će stanje među Domoljubima biti “nenormalno”. A to bi u prijevodu značilo, da konačno dišemo kao jedan.

Stara izreka kaže: “Mislim, dakle jesam.” U našem slučaju, modificirana verzija bi bila: “Koljemo se, dakle postojimo.” Da nije žalosno, možda bi se netko i nasmijao?

Da su ljevičari u principu glupi, to znamo. Jer pametna osoba jednostavno ne može prihvatiti njihove ideale. Niti sustav koji zagovaraju. Komunizam, socijalizam, liberalizam…. Sve je to u biti isti k*rac. Obična utopija i ništa više. Ali u isto vrijeme su i lukavi. Što je vrlo opasna kombinacija. 

Primjetio sam još jednu stvar. Nakon izvjesnog vremena dođeš do spoznaje, da se nisu satrali od ljepote. Tu i tamo se nađe netko tko ne izgleda loše, ali izuzeci samo potvrđuju pravilo. Da nisu u pitanju neprijatelji, točno bi mi ih bilo žao. Uzmimo za primjer druga Radu Končara, pardon Borića ili drugaricu Marijanu Puljak. Oboje imaju lijepe crte lica, samo nepravilno raspoređene.

Postoji kategorija ljudi, koja sebe naziva ateistima. U ništa ne vjeruju i smatraju da su svi nastali od Mate Kapovića (majmuna). To je njihovo pravo, koje se mene apsolutno ne tiče. Ali ovakvim deklariranjem, drugovi sami sebe demantiraju. Jer da ne postoji Bog, ne bi postojali ni ateisti. Je li tako?

Nešto kontam i zaključim, da cijepljenje protiv kineskog virusa i nije tako loša ideja. Ipak je život u pitanju. Uzmimo za primjer: Dostojevskog, Beethovena, Nerona, Šabana Šaulića….Što im je zajedničko? Nitko se od njih nije cijepio i svi su umrli. Treba se dobro zamisliti nad ovom činjenicom.

Od početka civilizacije, jedna stvar je konstantna. Borba za prevlast. I danas tome svjedočimo. Ništa se nije dogodilo preko noći, i sve je ovo desetljećima pomno planirano. I onda ljeta gospodnjega 2020. vladari iz sjene odlučiše da je došlo vrijeme za realizaciju. Ovo više nije ni nalik na svijet kakvog smo znali. 

Mnogi od nas, toga uopće nisu svjesni. Ništa čudno. Jer stvari koje se događaju, više liče na znanstvenu fantastiku nego na realan život. Kad tome dodamo i medijsko ispiranje mozga, dobijemo isprepadane i totalno zbunjene ljude.

Ovo pisanje me ponekad relaksira, jer mi je puna glava silnih informacija i dezinformacija. Dnevno provedem najmanje 3-4 sata prateći stanje u SAD. Toliko je raznih teorija i kombinacija, da više ni sam ne znam u što vjerovati? Znam da me nitko ne tjera, ali jednostavno moram znati što ima novo. A čemu se konkretno nadam? ČUDU!

Na stranu sve emocije i želje, ali ONI su ti koji diktiraju tempo. Nikada u povijesti svijeta nije postojalo veće ZLO. Izvrsno organizirano, neograničenih sredstava i infiltrirano u svaki stupanj vlasti. I to ne samo par država, nego CIJELOGA SVIJETA. Čini mi se da je ovo ta APOKALIPSA, o kojoj slušamo cijeli život. Malo je tko predvidio, da će se to dogoditi baš na ovakav način. Uvijek smo pričali o nekom nuklearnom ratu i sličnim stvarima. A na kraju ćemo izgleda pasti bez ispaljenog metka.

Nevjerojatno…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar