Zadnji komentari

Urbani desničar: Dva metra, bez geometra

Pin It

Bliži se kraj života kakvog smo poznavali. A to nas dovodi u dilemu. Što činiti? Za početak, prestati biti fin, kulturan i politički korektan. I početi zvati stvari pravim imenom. Dakle, SAMO ISTINA! Jer ona ih najviše boli. I tako sve, dok nas ne skinu sa komunističkih društvenih mreža. Jer ako sami odustanemo, to bi ličilo na predaju. A to ne dolazi u obzir. Treba ići kopačkom u čelo, bez obzira o kome se radilo. To je neki osnovni minimum. Inače, lešinari mogu pomisliti da su pobijedili? A nisu. Niti će.

Što postižemo? Nemam pojma. Ali znam da nema bijele zastave. Samo borba. Ne postoji osoba na svijetu, koju netko nije izdao, ili joj u teškim trenucima okrenuo leđa. Barem je ja još nisam sreo. Bez obzira koliko netko bio dobar, nesebičan, plemenit, kad – tad će ga netko zajebat’. Isus nam je najbolji primjer.

Možemo li kategorizirati izdaju i reći: “Ovaj je veći izdajnik od onoga?” NE. Jednom izdajnik – uvijek izdajnik. Svatko od tih jadnika ima svoju cijenu, i samo čeka pogodan trenutak. A što je s brojkama? Jer nije isto izdati prijatelja ili cijeli narod. Ili ipak je? Ovisi na kakvom si položaju i koje su ti ovlasti. Zapamtimo jednu stvar. Bez veleizdajnika, ovo što se danas događa uopće ne bi bilo moguće.

Imena glavnih MORALNIH NAKAZA koje su planirale: VELIKI RESET, NWO, AGENDU 2030….su uglavnom poznata. A onih 1% koji su na vrhu piramide zla, ostaju anonimni. Bojim se, zauvijek. Ali zato znamo nešto drugo. Tko su im glasnovornici, i tko nas to priprema kao ovce za klanje. Osim marionetskih Vlada (časni izuzeci: Mađarska, Poljska, Brazil…) koje su pod kontrolom globalista, postoji osoba koja bi trebala biti autoritet za milijardu i 200 milijuna katolika. Radi se o drugaru krepanog ratnog zlikovca Amfilohija, zvanom: papa Franja. Kao kap vode u pustinji, smo trebali nekoga tko će nas hrabriti. I dati nam duhovnu snagu u ovim teškim vremenima. A nije bilo nikoga. Prodani smo za “Franjine škude” .  

Ovakvo nešto, Katolici u svojoj dugoj povijesti još nisu doživjeli. Da Vatikanom vlada pederski lobi, a da globalist i komunjara bude na čelu naše Crkve. U ime Oca i Sina i Duha svetoga. Molim li Boga? Dakako. Idem li u Crkvu? Nema teorije. Dok SOTONJARE vladaju Vatikanom, meni tamo nije mjesto. Jebaji ga kume, ali kod mene tako stvari stoje. Griješim li? Možda. 

Razmislite o jednoj činjenici. Zašto SVI lijevi mediji obožavaju progresivnog Bergoglia? I ne pišu apsolutno ništa protiv njega? Zato što je NJIHOV IGRAČ. Nikad se u povijesti nije dogodilo, da komunjare obožavaju papu. NI-KA-DA. Ali jedna stvar je sigurna. Svi ćemo mi jednoga dana dole. Minimum dva metra, i to bez geometra. Jer crna zemlja liječi sve. A to vrijedi i za ANTIKRISTA sa jednim plućnim krilom. Dante kaže, da Papu slijeduje 9. krug pakla. Može bit’. Ali što mi obični smrtnici imamo od toga? Kad je bilo najgore, izdao nas je…

Danas imamo tu “privilegiju”, da uživo promatramo kraj svijeta i normalnog života. Jer ovo što slijedi nije život, nego borba za opstanak. Danas svijetom vlada ZLO a glavnu riječ vodi GLUPOST. Nije u pitanju neinformiranost, nego baš čista, izvorna glupost. Je li u pitanju mazohizam ili Stockholmski sidrom (kad se žrtva emotivno veže uz napadača), uopće nije bitno. Žalosno je da glas razuma ne dopire do onih, koji će biti najviše pogođeni. Životarimo od danas do sutra, i kao da nas budućnost uopće ne interesira? Jasno je da ne možemo točno znati što nas čeka. Ali možemo li barem povezati neke točke, da nam ovo ludilo bude malo jasnije?

“Tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje”, mudro je zborio Ivan Gundulić. Skupina psihopata, megalomana i duševnih bolesnika, sada vlada svijetom. U nekim boljim vremenima, takvi su bili iza rešetaka ili su ih liječili elektrošokovima. A danas se igraju gospodara života i smrti. Koji paradoks, žalostan nam ženski roditelj…

Dosta ljudi pozorno prati sve što se događa u našoj zemlji, a zbivanja u svijetu tek površno. To je jedno vrijeme imalo smisla. Više ne. Apsolutno svaka važnija odluka stiže iz svjetskih centara moći, a službeni Zagreb je samo posrednik. Znam da sam bio naporan sa Američkim izborima, ali smatrao sam da su izuzetno bitni i za RH.

O glavnim akterima na našoj političkoj sceni, sam odavno rekao sve što sam mislio. I sam sebi postao dosadan. Mogu se ja opet ponavljati, ali stvarno ne vidim svrhu? Ništa se promijenilo nije i sve se događa po ustaljenom šablonu. Domoljubi ponekad nešto dobace iz pozadine, i to je sve. Nedovoljno, za bilo kakav napredak.

Kako se samo vremena mijenjaju. Drastično. Kad je ćopavi krepo i malo popustila stega, svi smo se smijali onoj: “Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska!”. A to je danas fakt. Činjenica. Svršen čin. BIDNI je postao predsjednik, a KP SAD ima većinu i u Senatu i u Kongresu. Sustav im je korumpiran a duboka država nikad nije bila jača. To u prijevodu znaći, da se konzervativci još dugo, dugo vremena neće ništa pitati. Prije će Baja Mali Kninđa zapjevati Čavoglave…

Govorili su: “Ne možeš biti veći Katolik od pape.” I ta je otišla u prošlost. Jer predsjednik SAO Vatikana, nema veze s našom vjerom. Drug ima važnije prioritete. Prava migranata i pedera, ukidanje granica i suvereniteta, štovanje poganskih simbola, jedna svjetska religija… Nevjerojatno i šokantno (kako za koga).

Radikalni crnac zvani Barack Huso Obama, je 8 godina bio predsjednik SAD. Nakon četničke agresije i genocida, vojvoda Pupi je najmoćniji političar u RH? Nitko se više ovakvim stvarima ne čudi, jer živimo u periodu gdje se sve okrenulo za 180 stupnjeva. Možda jednog dana i Rade Borić postane miss(ter) Hrvatske? Nikad se ne zna… 

Ako slučajno čujete Amere da nekome pametuju o demokraciji, recite im da odjebu u troskoku. Postali su totalno nebitni. Obična banana republika i nova kineska provincija. Nešto nalik na Venecuelu. Žao mi je onih 100-tinjak milijuna Domoljuba što su bili uz Trumpa. Jer upravo je otvorena sezona lova na njih…

Od sada postoji samo jedna supersila. KP Kine. Ideologija? GLOBALIZAM. Preciznije, BOLJŠEVIČKI SOTONIZAM. Jer 20.1. 2021. i službeno je počeo “veliki reset”. Formalno. Jer isti je već godinama u tijeku. Sretno svim dobrim ljudima. Bilo je lijepo (makar i prividno) biti slobodan. Pitanje? Hoće li nam brisati sjećanja na lijepe trenutke i memoriju, ili ćemo je moći prebaciti na USB?

Jasno je da prvo ide mrkva, pa tek onda batina. Metod “kuhane žabe” je također pokazao izvrsne rezultate. Dakle, ne treba paničariti. Jer se ništa bitno preko noći neće promijeniti. Ali kad za godinu-dvije uporedimo svoj život sa današnjim, vidjet ćemo što su nam sve oduzeli a da nismo ni primijetili. Mislim na one koji će preživjeti ovo “novo normalno”.

Stvarno nemam pojma što raditi, i kako odgovoriti na napade nevidljivog neprijatelja? Ali sam siguran da mirno rješenje, uopće nije opcija. Jer smo totalno marginalizirani. To su nadam se i “optimisti” konačno shvatili? Možda bi trebali analizirati, kako su slične probleme rješavali Poglavnikovi sokolovi ili stanoviti Austrijski likovni umjetnik? Samo prijedlog i ništa više…

Stvarno više nema smisla glumiti velike internet ratnike. “Mi ćemo ovo, mi ćemo ono!” ‘TA ĆEMO MI!? Muka mi je od lažnog junaštva i nerealnih očekivanja. Nisu ovo glazbene želje, da ti ih “pevaljka peva na uvce.” Ovo je izuzetno zajebana situacija. Gdje svaka pogrešna odluka, može imati katastrofalne posljedice.

Jer danas postoje samo dvije skupine ljudi:

1. Oni koji vjeruju u propagandu i hoće da budu kontrolirani.

2. Oni koji misle svojom glavom i hoće da budu slobodni.

Neka nam je svima, dragi Bog na pomoći…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar