Zadnji komentari

Migranti i dalje nesmetano siluju po Europi

Pin It

Image result for stop islam"

Novi slučaj grupnog silovanja potresa Njemačku: Trojica imigranata optužena za silovanje 14-godišnje djevojčice

Pet azilanata smatra se mogućim počiniteljima silovanja nad 14-godišnjakom. Okrutni čin dogodio se u okrugu Alb-Donau, na farmi deset kilometara od Ulma. Uhićeni silovatelji su navodno su iz Afganistana, Iraka i Irana.

Gradonačelnik njemačkog grada bio je prisiljen ispričati se zbog svojih komentara o šokantnom slučaju silovanja u Ulmu, koji je u javnosti potaknuo novi val kritika prema aktualnim zakonima o imigraciji u Njemačkoj.

Zločin se dogodio u gradu Ulmu na jugozapadu države Baden-Wurttemberg 1. studenoga 2019., ali policija je podnijela prijavu i izvješće tek ovaj tjedan. Žrtva je 14-godišnja djevojčica koja se vraćala kući i susrela se sa skupinom tinejdžera i mladih muškaraca, od kojih ju je jedan poznavao.

Navodno je pristala otići u dom jednog od osumnjičenih i tamo je silovana u bandi, piše RT.

Zbog ovog zločina uhićena su trojica imigranata, iz Afganistana, Iraka i Irana (starosti 15, 16 i 26 godina). Oni su uhićeni i optuženi zbog grupnog silovanja 14-godišnje Njemice u Ulmu, izvještava časopis Münchner Merkur.

Toksikološkim pregledom pronađena je droga u krvi djevojčice, a istražitelji sumnjaju da su je osumnjičeni vjerojatno drogirali prije silovanja.

U početku je policija uhitila svih pet imigranata u dobi od 14 do 26 godina, ali pustila je dvojicu osumnjičenih, u dobi od 14 i 24 godine, koji ostaju na slobodi.

Izvor: narod.hr/RT