Zadnji komentari

Ilegalni migrant iz Maroka (38) u Sloveniji nakon izlaska iz zatvora silovao dvije djevojke

Pin It

Image result for migrants rapist"

Policija je potvrdila za slovenski dnevnik da je uhitila 38-godišnjeg državljana Maroka zbog dva kaznena djela seksualnog napada. Iz zatvora je pušten krajem rujna, gdje je služio dvogodišnju kaznu zbog nasilne pljačke.

Times.si doznaje da su žrtve dvije studentice. U prvom slučaju navodno je napao 22-godišnju djevojku u studentskoj sobi, a nekoliko dana kasnije u alternativnom kulturnom centru Metelkova u središtu Ljubljane na spolni čin prisilio je nožem 23-godišnju djevojku.

Marokanac je ilegalni migrant koji je u Sloveniji svojedobno tražio azil te mu je isti odbijen. Zbog pljačke iz 2016. godine bio je osuđen na dvije godine zatvora, no nije mu određen izgon.

Podsjetimo, u kolovozu ove godine Slovenija je počela postavljati dodatnu protumigrantsku ogradu uz granicu s Hrvatskom, na sektoru gdje je ove godine zabilježen povećan broj ilegalnih ulazaka, uz rijeku Kupu.Slovenija je tehničke prepreke za zaustavljanje migrantskog vala počela postavljati u jeku velike migracijske krize 2015-2016. godine, a vlada je ovog ljeta najavila da će postaviti dodatnih 40 kilometara ograde, na mjestima koja su najriskantnija i nalaze se na rutama ilegalnih migracija.

Izvor: narod.hr/Times.si