Zadnji komentari

Migrant silovao curicu, pustili ga nakon 12 dana, opet je silovao

Pin It

German protesters: 'Rapefugees not welcome'

Zubyr S.(23), migrant iz Afganistana koji je silovao 11-godišnju djevojčicu iz pritvora je pušten nakon 12 dana. Nakon toga je silovao 13-godišnjakinju.

Grozni slučaj silovanja u Dortmundu šokirao je Njemačku! Afganistanski migrant Zubyr S. (23) silovao je 11-godišnju djevojčicu, a 13-godišnjakinju napao mjesec dana kasnije. Nijemci su šokirani jer ga je je državni tužitelj pustio nakon prvog zločina!

Zubyr S. je prvi put uhićen nakon što je  Dortmundu 20. lipnja silovao 11.godišnju djevojčicu , ali je pušten 3. srpnja,  manje od dva tjedna, nakon što su vlasti utvrdile da ima stalno prebivalište te da nema dokaza za ponovno počinjenje zločina, piše bild.de

Međutim, prošloga petka je u Dortmundu navodno namamio 13-godišnju djevojčicu u hodnik i silovao je. Uhićen je nakon što ga je djevojčica opisala policiji.

Nakon silovanja 11-godišnje curice prerano je pušten – a zatim počinjen nad 13-godišnjakom

Tužitelj Boerge Klepping rekao je za Bild da su zločini “slične prirode”.  Kaže kako je osumnjičeni pušten iz pritvora 3. srpnja nakon što su vlasti presudile da nema opasnosti da će zločin počiniti ponovno ili pokušati pobjeći.

Muškarac je već bio osuđivan, ali zbog zloupotrebe droga i utaje poreza. Međutim, smatrali su ga za pojedinca niskog rizika jer je imao stalnu adresu i u njegovom dosjeu nije bilo seksualnih zločina.

Trenutno se opet nalazi u pritvoru, a istraga je u tijeku. Policija Zubyra sumnjiči i za još slučajeva zlostavljanja djece i navodi kako je on tipični kriminalni recidivist koji ima presude zbog fizičkog nasilja i posjedovanja droge.

Ralf Herrenbrück, glasnogovornik višeg javnog tužitelja:  “Nadležni odjel ministarstva zatražio je danas izvješće državnog odvjetništva iz Dortmunda od višeg javnog tužiteljstva u Hammu. Izjava i odluka o bilo kakvim posljedicama mogu se dati tek nakon čitanja izvještaja, za što vas molim za razumijevanje. “

Zubyr S. silovao je dvije curice jednu od 11, a drugu od 13 godina

Joachim Stamp, ministar zadužen za izbjeglice i njihovu integraciju u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, zatražio je deportaciju osumnjičenog u slučaju da ga proglase krivim.

„Ovaj odvratni zločinac ne samo da mora biti osuđen, već odmah nakon njegova pritvora deportiran u Afganistan. U Njemačkoj se nikada ne može slobodno šetati”, rekao je.

Drugi političari zatražili su pooštravanje zakona kako bi se silovatelji mogli lakše zadržavati u pritvoru dok se protiv njih vodi istraga.

Protuimigrantska stranka AfD nazvala je slučaj “pravosudnim skandalom” i pokazala prstom na izbjegličku politiku kancelarke Angele Merkel.

maxportal