Zadnji komentari

Dvojica tinejdžera mučena i silovana prije nego što su živi zakopani, uhapšeni migranti

Pin It

T-shirt Rapefugees Refugee Germany European migrant crisis, welcome free  png | PNGFuel

Strašan zločin ponovno je šokirao Švedsku: otmica, mučenje i silovanje dvojice tinejdžera koji su nakon svega – živi zakopani. Tinejdžere su ovog vikenda oko 11 sati u Solni u Švedskoj napali i oteli 21-godišnjak i 18-godišnjak, piše Daily Mail, a neki mediji navode da su otmičari imigranti.

Počinitelji su dječacima ponudili prodaju droge, a kad su ovi odbili, protiv njihove volje su ih odveli na groblje, kažu u policiji.

Ondje su žrtve bile izložene mučenju i  zarezivanju posjekotina na nogama, među ostalim ozljedama. Dječaci su navodno također bili silovani, navodi se u izvješću švedskih novina Aftonbladet. Dvije žrtve, čija točna dob nije poznata, bile su prisiljene skinuti odjeću prije nego što su morali ući u jamu u zemlji u kojoj su živi pokopani, navodi policija.

Alarm je podignut u nedjelju ujutro nakon dojave slučajnog prolaznika u 8,39, deset sati nakon što su dječaci oteti. Na mjesto događaja stigli su policajci, a dječaci su pronađeni živi i bez odjeće.

Sedam minuta kasnije, u 8,46 sati, službenici su uhitili prvog osumnjičenog, 18-godišnjeg muškarca (koji navodno ima kriminalni dosje i podrijetlom je iz Tunisa). Šesnaest minuta kasnije policija je pritvorila i 21-godišnjeg osumnjičenog (koji se navodno u Švedsku doselio 2009. iz Irana).

Optuženi su za otmicu, teški napad, silovanje i pljačku. Jedan od osumnjičenih nosio je predmete žrtve u trenutku uhićenja, izvijestio je Aftonbladet.

Obojica osumnjičenih negirali su optužbe protiv njih.

Izvor: narod.hr/Daily Mail