Pernar: Novo ročište - pred Visokim sudom, za tjedan dana?

Pin It

Tužiteljstvo, navodno, ima nove adute i raspolaže konkretnim spoznajama o “dobro uhodanom međunarodnom lancu trgovine djecom iz Konga”, koji će biti iznijeti u nastavku procesa u Ndoli.

Ivan Pernar nastavio je svoju afričku avanturu posjetom spektakularnim Viktorijinim slapovima. U iščekivanju nastavka suđenja optuženicima za međunarodnu trgovinu djecom, bliskim ekipi druga TTejca, bivši saborski zastupnik skratio je vrijeme odlaskom do granice Zambije i Zimbabvea, gdje je snimio prigodni video, kod čuda prirode na rijeci Zambezi…

Iz izvora bliskih zambijskoj policiji i tužiteljstvu, redakcija Bujice doznala je da bi nastavak suđenja možemosima, koji su zapeli u toj južnoafričkoj državi, mogao biti već za tjedan dana – 07. ožujka ove godine… S obzirom na to da je postupak, zbog težine (ne)djela koja se optuženicima stavljaju na teret - prebačen na Visoki sud, nije isključena ni nova odgoda, iako je malo vjerojatna – otkriva naš izvor, uz napomenu kako je “zambijsko pravosuđe mnogo brže i efikasnije od hrvatskoga”?!

Tužiteljstvo, navodno, ima nove adute i raspolaže konkretnim spoznajama o “dobro uhodanom međunarodnom lancu trgovine djecom iz Konga”, koji će biti iznijeti u nastavku procesa u Ndoli. O čemu je točno riječ – djelomično nam je otkriveno, međutim, zamoljeni smo da o tome za sada ne govorima javno, kako ne bi ometali pravdu i potpuno razotkrivanje istine o skandalu Zambija.

Velimir Bujanec