Mlinarić: HDZovi zastupnici koji se predstavljaju kao branitelji čekaju milost dezertera Plenkovića, umjesto da se bore za prava svojih suboraca

Pin It

Plenković čeka da raspiše izbore, a onda će uredbom Vlade propisati koliko će točno invalidnine biti veće. Zamislite vi tog poniženja! Oni smatraju da su hrvatski branitelji na prodaju! 20-postotni HRVI prima 14 eura mjesečno invalidnine! 60-postotni HRVI, a to već znači ranjavanje ili logor, prima invalidninu od 90 eura. Sramotno malo!

Rekao sam da invalidnine treba povisiti, i uspio sam u tome, ali su HDZ-ovci to blokirali dok ne budu izbori pa će ''veliki'' Andrej Plenković doći i reći kako povećavaju osnovicu, a Medved će slavodobitno reći kako je on povećao invalidnine. Rekao sam Medvedu i HDZ-ovim saborskim zastupnicima da ih zbog toga može biti sram - ako se njih 15 saborskih zastupnika tamo predstavlja da su hrvatski branitelji, što su onda napravili za svoje suborce? 

Oni koji se predstavljaju kao hrvatski branitelji čekaju milost Andreja Plenkovića, milost jednog dezertera i čovjeka koji se nije borio u Domovinskom ratu, briselca koji ne zna ni kako izgleda svinjokolja, i nakon toga mogu pogledati u lice ljudima u kolicima ili onima koji žive na rubu siromaštva!