Pupovčeva Hrvatska: Agencija za elektroničke medije kaznila Z1 televiziju zbog ‘ZDS’ – sljedeći petak neće biti Bujice?!

Pin It

BUJICU SU PRIJAVILE PUPOVČEVE ‘NOVOSTI’: Voditelj se odbio ograditi od pozdrava HOS-a pa je Vijeće za elektroničke medije kaznilo Z1 televiziju zabranom emitiranja programa puna 4 sata u udarnom večernjem terminu!

MOJ ODGOVOR: NIKADA, NI MRTAV SE NE BIH OGRADIO!

Iz pouzdanih izvora bliskih Agenciji za elektroničke medije i jednom portalu, upravo smo doznali da je na današnjoj sjednici Vijeća za elektroničke medije donijeta odluka kojom se Z1 televizija kažnjava zabranom emitiranja programa u trajanju od četiri sata, sljedeći petak navečer – u periodu od 20:00 do 24:00!

Protiv Z1 televizije u Agenciju za elektroničke medije stigle su najmanje dvije prijave, a jednu od njih podnio je i za sada (ne)poznati novinar Pupovčevog opskurnog velikosrpskog tjednika ‘Novosti’.

U emisiju emitiranoj u petak, 8. prosinca 2023. godine, uživo i bez cenzure, javio se gledatelj koji je pozdravio sa ‘ZDS’, a “krimen” urednika i voditelja Bujice je što se odbio ograditi od pozdrava, uz obrazloženje da se ni mrtav, nikada ne bi ogradio od pozdrava HOS-a!

Jedan član Vijeća za elektroničke medije (korumpirani ljevičar čiji su podaci poznati redakciji Bujice) tražio je za Z1 televiziju zabranu emitiranja programa čak tri dana i s time se pohvalio novinarki jednog lijevog portala, inače financiranog iz Sorosevih fondova. Na kraju je Z1 televizija kažnjena zabranom emitiranja od tri sata, što će se izvršiti u petak 26. siječnja ove godine.

OČITOVANJE UREDNIKA I VODITELJA BUJICE - VELIMIRA BUJANCA: Od pozdrava pod kojim su ginuli moji prijatelji HOS-ovci neću se ograditi NIKADA – ni pod cijenu otkaza, ni pod cijenu života! To je najmanje što mogu učiniti za sve one bolje od nas, koji su upravo s tim pozdravom na usnama, ginuli dajući mlade živote za HRVATSKI DOM i DOMOVINU u kojoj se ovakve stvari ne bi smjele događati.

Postoje novinari koje možete kupiti, postoje političari čiji su ideali na prodaju, a postoje i LJUDI kojima možete dati milijune, al’ svetinje izdati neće - nikada!

Sigurno nisam anđeo i u mojim emisijama postoje pogreške od kojih ne bježim, kojih sam apsolutno svjestan i koje sam spreman popraviti kako bi Bujica bila profesionalnija, kvalitetnija i još gledanija. Međutim - da me netko traži da se ogradim od samoga sebe i onoga čemu sam vjeran cijeli svoj život – NIKADA! Mogu mi dati milijune, ali ne postoji cijena za koju bih izdao našu stvar! Neću odstupiti ni milimetra!

“BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI, KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI…”

Drage gledateljice i poštovani gledatelji, o svim daljnjim akcijama bit ćete pravovremeno izvješćeni… Vitez HOS-a Marko Skejo zna reći: “Nismo se još ni raspremili!”

Velimir Bujanec