HDZ objavio Grmojinu snimku: 'Hapsit ćemo sve, ali tebe nećemo dirati'

Pin It

Grmoja: Da smo rušili Barišića, došlo bi do novih izbora - tportal

"Ne brini se, za tebe bajbuka nema. Imaš imunitet. Znači, hapsit ćemo sve, ali tebe nećemo dirati, jer si dobar sa mnom. Kad se riješimo Plenkija iz politike, tad se povlačim", čuje se u audiosnimci Grmoja

Predizborna kampanja radi punom parom, premda se ni ne zna kojeg datuma ćemo u Hrvatskoj birati novi saziv parlamenta. Ankete u ovom trenu tvrde da je HDZ u velikoj prednosti, no to ih nije spriječilo da žestoko krenu napadati Most. 

Na službenoj stranici HDZ-a na Instagramu osvanula je objava kojom se sugerira da zastupnik Mosta Nikola Grmoja javno zaziva neovisno pravosuđe, a privatno planira progone političkih neistomišljenika.  U snimci su Grmoju prozvali "Grmuljator".

"Ne brini se, za tebe bajbuka nema. Imaš imunitet. Znači, hapsit ćemo sve, ali tebe nećemo dirati, jer si dobar sa mnom. Kad se riješimo Plenkija iz politike, tad se povlačim", čuje se u audiosnimci Grmoja, premda nije moguće do kraja potvrditi da je to zbilja on.

Poruke su pošalica s Mamićevim poslušnikom

U tom kratkom uratku nije objašnjeno gdje je to Mostovac snimljen niti kome je uputio poruku, pa su novinari Dnevnika Nove TV kontaktirali zastupnika. On im je komično odgovorio o čemu je riječ. 

"Kad god na televiziji kažem nešto protiv HDZ-a, javi mi se Zvonimir Sunara Suki porukama tipa 'gotov si', 'stradat ćeš' i slično. Onda mu ja nešto u šali odgovorim. Tako je bilo i ovaj put, poslao sam mu tu glasovnu poruku iz auta, čista glupost. Očito je on to proslijedio njima", smijao se Grmoja. 

Sunara je inače često viđen gost Maksimirske 128, prijatelj je Zdravka Mamića i općenito je često viđena osoba u javnom životu grada Zagreba. Na koji način je povezan i u poznanstvu s Grmojom nije poznato, ali se jako dobro zna da je Sunara blizak HDZ-u i da općenito poznaje sve javne osobe u Zagrebu i šire. 

direktno.hr