Ljevica objavila ideološki i politički rat tradicionalnoj i kršćanskoj Hrvatskoj

Pin It

Ne stišavaju se reakcije oko nedavnog prosvjeda, za ovu priliku, ujedinjene lijevo-liberalne oporbe. Ovaj je prosvjed po mišljenju akademskog kipara i dugogodišnjeg člana HDZ-a Ivana Kujundžića bio igrokaz “novo marksističkih zelenaša”. Skup je, tvrdi Kujundžić, zadobio preveliku pažnju u medijima, osobito u onima sa sumnjivom vlasničkom strukturom

ali ni to nije pomoglo da dođe više ljudi od očekivanog broja aktivista. Osvrnuo se Kujundžić i na HDZ za kojeg smatra da se po uzoru na ujedinjenu ljevicu treba “protegnuti” do pravaša i suverenista, a odbaciti političku trgovinu sa zastupnicima nacionalnih manjina.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

HOTSPOT CRVENIH REVOLUCIONARA

“Ovaj subotnji predizborni hotspot, podno prvog bijelog polja na Trgu Svetog Marka, propali je igrokaz novo marksističkih zelenaša, ostao je potpuno u sjeni one istinske Hrvatske, sportske i pobjedničke, pobjede u Dohi i zlatnih vaterpolista, kojima od srca čestitamo!.

To je zapravo istinska, prava i drugačija Hrvatska i Hrvati koji se bore za ugled Hrvatske, oni koji šire duh Hrvata ma gdje god bili. To je Hrvatska koju trebamo nasuprot ovim aktivista i svih političkih i birokratskih parazita koji izjedaju nacionalne supstance brinući o sebi a ne o uređenju domovine Hrvatske.

Ovaj miting trebalo je biti kakti mjesto prevrata vlasti no ništa od toga crvenog hotspota, nit mirišu nit vonjaju, nit privlače, a nit je bilo više zanimanja od očekivanoga ili uobičajenoga crvenog, anarho-aktivizma.

Ostao je korizmeni dojam posve suhoparan i nemrsan.

Osim u sredstvima javnog priopćavanja posebno, u medijima vlasničke strukture obitelji sina četnika Mile Martića, njegovog nedopustivog udjela u zaposjednutom medijskom teritoriju, u RH, audiovizualnom prostoru, kao mjesto sa kojeg mogu “dejstvovati”, dobili su doista sav prostor ali opet dojma loše predstave, kao nekakav slabi hotspot nedovoljan svrsi i razlogu slike odigravanja središnjeg političkog zbivanje i aktivizma i žarišta s kog se svrgava Plenkovića i HDZ.

To su zapravo radnje zbivanja i čudne pojave iliti aktivizam, propaliteta jedanaesterca s čunom, kormilara Milančeta s Pantovčaka, koji zajedno ni jednog dana radnog staža, kao partizani iz šuma i druma, stigoše, u okupaciju hrvatske metropole Zagreba.

Mitingaši su, kako je inače radio zemanile drug Sloba, plaćali put na miting Split-Zagreb i sveži ga tu, jer dinar-para kuću ne obara, pa dnevnice, pa senf-sendviči, pa malo ljutoga, pa na to travu kao melem na ranu za bolju volju, prah i dim i ravno na miting.

Soroševi doktoranti i magistranti, anarhisti s Varšavske ceste i Cvijetnog placa, ovaj put žele odraditi do kraja rušenje vlasti, ali s kim i čim tko će im pomoći, nadam se nitko s desna pa ni Most?.

A tko će platiti pet-šest tisuća senf-sendviča i dvojnih-C?

Jedino to mogu platiti Sandra Benčić i Tomislav Tomašević iz fonda aktivističke solidarnosti njemačkih i inih belosveckih zaklada, koje ih protu zakonito “finansuju”, a što je se moglo iskontrolirati putem Soe, policije i porezne inspekcije, a da ne govorim odgovornost Nina-nana i ministarstva ljubavi, koje pogotovo ima iskustva s ovim vanjskim fondovima solidarnosti, koji tajno ubacuju dolara i eure u političko aktivistički prostor, kao nedopustiv oblik hibridnog djelovanja kroz kulturu i umjetnost, a od koje se godinama u Hdz-u bježimo ko đava od Tamjana, prepuštajući kulturu onima koji su se bavili partikularnih interesima, na štetu hrvatske kulture, umjetnika i umjetnosti.

Godinama, različite vanjske i “hrvatske” zaklade i fondovi, otvoreno javno financiraju djelatnosti koje se izravno protive hrvatskomu ustavu.

I tako isto mlakušaste reakcije iz struktura vlasti na ove marksističke aktiviste, kao po jajima prenemažu se odgovori i obrane Plenkovića i HDZ-a i prvih mu ministranata i ađutanata, pa 0%-40 rasta, a jedino se sigurno približavam rastu 50% rasta skupoće svega nakon ustoličenje eura i oderane nam Kune za malo lošeg Eu toća s knedlama u grlu.

Blage su i reakcije kako su ti i takvi aktivisti protiv Zakona o hrvatskom jeziku…, a baš i nije samo tako; reče mi jedan nako stasit jezičar, (kako nisam taj izvan pokladni karneval gledao), kako je polovica govornika ne samo protiv hrvatskoga jezika već kako su glavni govornici Benčićka i Milanovićev Zima, podupiratelji i potpisnici sarajevske Deklaracije o sve južnolavenskom jeziku.

Da baš to, sarajevska “Deklaracija o zajedničkom jeziku” upravo je i ima cilj poništiti ono hrabro postignuto i izboreno prije pola stoljeća “Deklaracijom o nazivu i položaju hrvatskoga jezika”.

E’ tim yugo apatridima i aktivistima bez nacionalnog identiteta dati Hrvatsku u ruke bilo bi pogibeljno?!

Ovaj miting na koncu nije ujedinio ni polovicu oporbe jer su izbačeni Mostovci, DP i Suverenisti čime ie poslana jasna poruka i desnici na pamet i okupljanje oko bitnih ideoloških i nacionalnih pitanja, svjetonazora i politike.

Stoga bi ovaj miting bez hrvatske trobojnice s štitom, ali zato ujedinjenim crvenim đavolima sa zastavama izražene šaketine internacionale crvenim ljevice, trebalo shvatiti kao najavu ne suprotiva Turudiću, već je ovo objava ideološkog i političkog rata tradicionalnoj i kršćanskoj Hrvatskoj.

Stoga Hdz i Plenkoviću, ovo upućuje na nužnost više naglaska i pozicioniranosti na cijeloj desnici jer na centru put lijevo, već su crveni anarhisti. Taj smjer ovi likovi već sad pokrivaju svim sredstvima pa i krađom autorskih prava kroz korištenje svega pa i umjetne inteligencije.

Hdz mora prestati s kompleksima manje vrijednosti svojim prisustvom na desnici jer ako je ljevica udružena od centra do Radničke fronte, može se i HDZ protegnuti do pravaša, domovinaca i suverenista, nasuprot političkoj trgovini sa zastupnicima nacionalnih manjina koji nemaju politički izborni legitimitet odlučivanja o bitnim nacionalnim pitanjima uspostave političke vlasti, jer to pripada svima koji se osjećaju političkim Hrvatima, pa tko voli nek izvoli na izbore a ne u kvotu.

U protivnom, svaka daljnja transformacija i promjena Hdz-a na lijevo može biti politički pogubna po stranku ali i Plenkovića, stoga ukoliko se žele osvojiti izbori nužno je okupljanje svih sastavnica HDZ-a i svjetonazorski srodnih mu s desna”.

narod.hr