Penava poslao oštru poruku: 'S jedne strane Plenković, Stanimirović i Pupovac, s druge Možemo'

Pin It

Kad pogledamo što se nudi, s jedne strane kombinacija Andreja Plenkovića s Vojimirom Stanimirovićem i Miloradom Pupovcem, odnosno HDZ-a i SDSS-a, a s druge strane Možemovaca i lijevo-liberalnih politika, jasno je koji je odabir za svakoga tko voli svoj  kraj i želi ostati u Hrvatskoj

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) i nositelj liste kandidata za Hrvatski sabor u petoj izbornoj jedinici Ivan Penava poručio je u srijedu u Slavonskom Brodu da nude autentično hrvatski program uz nacionalne, konzervativne i tradicionalne vrijednosti.

"Ovu izbornu jedinicu obilježavaju dvije najveće hrvatske rijeke, Dunav i Sava, i upravo je tu najjači i Domovinski pokret, što smo pokazali prije četiri godine, a pokazat ćemo i na ovim izborima", rekao je Penava u Slavonskom Bordu, gdje su Domovinski pokret i koalicijski partneri predstavili listu za V. izbornu jedinicu.

Tu je pokazana i žestina obrane u Domovinskom ratu, a tu čvrstinu i dobre rezultate, pokazat će i DP na izborima, poručio je Penava. Ustvrdio je da DP nudi ono što  je autentično hrvatsko-nacionalne, konzervativne, tradicionalne vrijednosti.

'Jasno je koji je odabir'

"Kad pogledamo što se nudi, s jedne strane kombinacija Andreja Plenkovića s Vojimirom Stanimirovićem i Miloradom Pupovcem, odnosno HDZ-a i SDSS-a, a s druge strane Možemovaca i lijevo-liberalnih politika, jasno je koji je odabir za svakoga tko voli svoj  kraj i želi ostati u Hrvatskoj", zaključio je Penava.

DP predstavio koaliciju: 'Bez nas Vlada neće biti moguća, nema oprosta za one koji spavašaju HDZ'

Uz predstavnike Domovinskog pokreta, na listi su i koalicijski partneri; na desetom mjestu Goran Kajkić kao neovisni, i na 14. mjestu Damir Trnačić iz stranke Pravo i pravda. Prisutne je pozdravila Dubravka Lipovac Pehar, županijska vijećnica DP-a, treća na listi za V. izbornu jedinicu.

Cijela lista za petu izbornu jedinicu

1. Ivan Penava

2. Josip Dabro

3. Dubravka Lipovac Pehar

4. Ivana Mujkić

5. Branka Lozo

6. Goran Ribičić

7. Josip Krpan

8. Ivana Pavlić

9. Draženko Kljajić

10. Goran Kajkić

11. Milenko Bilić

12. Nikolina Galović

13. Slavko Grgić

14. Damir Trnačić

direktno.hr