Bezveznjaković iz krvarvog legla

Pin It

E sada dragi moji Slavonci iz 4. i 5. izborne jedinice i svi zagrebački Slavonci iz 1. izborne jedinice znate za koga nećete i ne smijete biti. Sigurno nemojte biti za mrzitelja Slavonije i zagrebačkih Slavonaca, lažljivoga Andreja Plenkovića. A i svima drugima toplo preporučujemo budite protiv tog karijerista s kroasanom u ruci i capuccinom sa šlagom”.

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković ove je subote na predstavljanju programa stranke u Zagrebu, žestoko napao aktualnog predsjednika Zorana Milanovića, pritom navodeći kako je Milanović zlorabio admirala Roberta Hranja.

“Vukao ga je u Slovensku u vrijeme mjera protiv covida, kršio je mjere odlazeći u bužu svom frendu Kovačeviću. Kako da je baš otišao u bužu gdje je brojač novca? Mi smo tad šutjeli da ne kompromitiramo načelnika gdje ga je ovaj odvukao. Mislim da je Hranj pogriješio. Ako nije politički angažiran, neka se ne miješa. General Lucić je čovjek s dostojanstvom iza kojeg stojimo, a Milanović krši Ustav, snižava kulturu, vrijeđa, bljuje najgore vrste uvreda”, tvrdi Plenković.

Na tu se prozivku osvrnuo i dr.sc. Dragan Kovačević, profesor poslovnih financija. Za Nacional je rekao da je Plenković “običan prevarant bez mirisa i okusa”.

‘Bezveznjaković iz krvarvog legla’

“Ne želeći ulaziti u namjere i motive probisvijeta Andreja Plenkovića, koji u nedostatku ideje i argumenata a u želji da napadne političkog protivnika lupeta o buži u Slovenskoj. Kao Zagrepčanin slavonskog podrijetla ne znam šta je to “buža” pa toga bezveznjakovića iz krvarnoga legla s otoka Hvara molim za tumačenje”, tvrdi Kovačević i nastavlja:

“Ako je mislio da je duhovit – nije što nije iznenađenje od asocijalno nezanimljivog tipa lišenog i trunka simpatičnosti.

Jednostavno rečeno Plenković je jedno veliko ništa ili što bi mi u Slavoniji rekli – Papan. Plenković neka prouči što znači Papan.

A je “bužom” nazvao prostor Udruge Zagrebačkih Slavonaca koja se zove Slavonska ravnica točno da su u tu Udrugu dolazili prijatelji Slavonije pa tako i dosta njegovih bliskih suradnika, koji samo čekaju trenutak da bahatog Plenkovića skinu s političke pozornice i pošalju na Hvar kod strica Jovana da sadi lozu.

I kada već spominje i generala Hranja pokušavajući u negativan kontekst staviti njegove dolaske u Udrugu moram reći da je dolazio kao prijatelj Slavonaca jer je u Slavoniji i ranjen i general Ante Gotovina.

Je li idući korak Plenkovića i generala Gotovinu nazvati nepočudnim jer se rado druži sa zagrebačkim Slavoncima.

E sada dragi moji Slavonci iz 4. i 5. izborne jedinice i svi zagrebački Slavonci iz 1. izborne jedinice znate za koga nećete i ne smijete biti.

Sigurno nemojte biti za mrzitelja Slavonije i zagrebačkih Slavonaca, lažljivoga Andreja Plenkovića.

A i svima drugima toplo preporučujemo budite protiv tog karijerista s kroasanom u ruci i capuccinom sa šlagom”.

Svoj osvrt Kovačević završava jednom rečenicom: “Svi protiv AP”.

dnevno.hr