DP odgovorio na premijerove konstrukcije: 'Ta dvojica suboraca iz minhenske bojne...'

Pin It

Sada mu je stigao odgovor iz DP-a, iz kojg su poručili da je Domovinski pokret za Vladu nacionalnog spasa od Plenkovića i Milanovića. "Ta dvojica suboraca iz Minhenske bojne uspjela su, za svojih vrlo uspješnih mandata na čelu Vlade RH, potjerati iz Hrvatske više Hrvata od Slobodana Miloševića i raznih drugih četnika i velikosrba za vrijeme srbijanske agresije na RH", rekli su u priopćenju.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u srijedu je ukazao na "dijametralno suprotne pozicije" Možemo! i Domovinskog pokreta u kontekstu mogućnosti da podrže ideju Zorana Milanovića o osnivanju vlade nacionalnog spasa, koju Plenković ironično naziva fascinantnom.

Ne spominjući ga imenom, Plenković je za predsjednika Zorana Milanovića rekao kako želi predvoditi tu neku "čudnovatu koaliciju" te se referirao na različite političke stavove stranaka Možemo! i Domovinski pokret, budući da, kako je rekao, u toj koaliciji "ovaj želi i Domovinski pokret".

"Ovi" iz Možemo!, rekao je, moraju znati da ako podržavaju kršitelja Ustava podržavaju i ono što su rekli iz Domovinskog pokreta - deratifikaciju Istanbulske konvencije.

Moćna četka za čišćenje rešetke od roštilja i drugih zagorenih površina konačno je stigla u Hrvatsku - evo gdje nabaviti

"Ili ovi iz Domovinskog pokreta - ako su dio tog pothvata vlade kvazinacionalnog spasa - recimo podržavaju stav Možemo! da se zabrana pobačaja uvrsti u Ustav", dodao je. "Dakle, pogledajte kakve su to dijametralno suprotne pozicije nečega što je izmišljeno", prokomentirao je Plenković.

'Ta dvojica suboraca iz Minhenske bojne...'

Sada mu je stigao odgovor iz DP-a, iz kojg su poručili da je Domovinski pokret za Vladu nacionalnog spasa od Plenkovića i Milanovića. "Ta dvojica suboraca iz Minhenske bojne uspjela su, za svojih vrlo uspješnih mandata na čelu Vlade RH, potjerati iz Hrvatske više Hrvata od Slobodana Miloševića i raznih drugih četnika i velikosrba za vrijeme srbijanske agresije na RH", rekli su u priopćenju.

"DP je za Vladu nacionalnog spasa od Plenkovića i Milanovića koji su iz istog kadrovskog bazena kojeg ćemo smijeniti da bi mogli nesmetano vratiti sve Hrvate u Hrvatsku. Domovinski pokret će biti u Vladi nacionalnog spasa od Plenkovića i Milanovića, samo s ljudima koji će provoditi sve dijelove Programa Domovinskog pokreta i time Hrvatsku pretvoriti u zemlju povratka i prosperiteta, te života dostojnog čovjeku u najljepšoj zemlji na svijetu", poručili su iz stranke.

direktno.hr