Tomašević angažirao ekipu iz Kragujevca za organizaciju proslave Praznika rada? Zastupnik ga drukao

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi, vozilo hitne pomoći i tekst

Kragujevački šator i prvomajski pasulj? Pa je li moguće da Grad Zagreb mora za posao postavljanja šatora za proslavu angažirati srbijansku tvrtku iz Kragujevca?

U srijedu se obilježava Međunarodni praznik rada, a Zagrepčani će imati proslavu na Maksimiru. No, sada je iscurio jedan nepoznati detalj oko organizacije događaja.

Zastupnik u Gradskoj Skupštini Grada Zagreba Trpimir Goluža (Most) na društvenim mrežama je objavio kako je pozornicu na Maksimiru sastavljala tvrtka iz srbijanskog Kragujevca.

"Kragujevački šator i prvomajski pasulj? Pa je li moguće da Grad Zagreb mora za posao postavljanja šatora za proslavu angažirati srbijansku tvrtku iz Kragujevca?", pita se zastupnik.

Objavio je fotografije na kojima je vidljiv kombi s registracijskim oznakama Kragujevca pokraj pozornice na kojoj će u srijedu nastupati Zlatan Stipišić Gibonni.

Proslava neradnog dana

Poslali smo upit Gradu zašto angažiraju stranu tvrtku pored toliko hrvatskih. Odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo. Uz glazbeni program na Maksimiru ide i tradicionalna podjela više desetaka porcija graha i štrukli. 

Zanimljivo je za dodati kako je supruga Peđe Grbina, Altana Ata Hodžić, diplomirala upravo na fakultetu u Kragujevcu. Završila je smjer za višu medicinsku sestru, ali njezina diploma je poništena 2022. godine kada je nastala velika afera oko toga.

Podsjetimo, ove godine Praznik rada pada na radni dan, u srijedu, što će razveseliti sve one koji će tada dobiti slobodan dan, što inače ne bi bio slućaj da je 1. svibnja pao na subotu ili nedjelju. 

direktno.hr