Hrvatski tjednik donosi veliki intervju s urednikom i voditeljem Bujice

Pin It

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Velimir Bujanec u razgovoru s Andrejom Černivec: “Miloradu Pupovcu mjesto je u zatvoru, a ne u Saboru. Pupovac je državni neprijatelj i njime bi se trebala baviti nacionalna sigurnost, a ne da je kandidat za neki parlamentarni odbor!”

Urednik i voditelj Bujice najavio je početak nove sezone emitiranja na Z1 i partnerskim televizijama za ponedjeljak 02. rujna ove godine, a na javno sučeljavanje u prvoj emisiji pozvao je Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića! Već ima dogovorenu i ekskluzivnu alternativu, što ovisi o uspjehu Vatrenih na Euru u Njemačkoj…

Za Pupovca smatra da je u sukobu interesa – jer ne može istodobno uzurpirati šefovsko mjesto u vladajućem Odboru za ljudska prava i nacionalne manjine, dok u oporbenoj kvoti SDSS-ovci uzimaju potpredsjednička mjesta i pripadajuće apanaže.

“Bude li Pupovac izabran voljom HDZ-a i SDP-a, to bi značilo da je HDZ promijenio koalicijskog partnera i da je sa SDP-om uveo Pupovca na vlast,” izjavio je Bujanec za HT: “Tada će Plenković morati odgovoriti na pitanje jesu li u koaliciji sa DP-om ili je upravo rođena ‘velika koalicija’ sa SDP-om?!”

OPŠIRNIJE U NOVOM PROJU HRVATSKOG TJEDNIKA!

Na kioscima od 21. 06. 2024.

VAŽNA OBAVIJEST: Velimir Bujanec će tijekom ljeta gostovati na dva utjecajna i najgledanija hrvatska podcasta, a u pripremi je i TikTok Bujice koji će srušiti mnoge rekorde!