'Crnogorska' rezolucija o Jasenovcu: Vučićev Andrija Mandić u Hrvatskoj je - Milorad Pupovac, AP opet blefira tzv. prosvjednim notama?!

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi

SDSS KAO EKSPOZITURA “SRPSKOGA SVETA”: Zašto nitko ne pita predsjednika saborskog Odbora za ljudska prava - što misli o najnovijoj antihrvatskoj provokaciji Ace Vučića i SPC-a?!

Prosvjedna nota Plenkovićeve vlade aktualnim vlastima u Podgorici zbog tzv. Rezolucije o Jasenovcu licemjerno je mazanje očiju hrvatskoj javnosti, posebno ako se uzme u obzir činjenica da se na čelu vladajućeg parlamentarnog Odbora za ljudska prava Hrvatskog državnog sabora nalazi šef SDSS-a, Milorad Pupovac, koji intimno razmišlja slično kao i svi drugi eksponenti “srpskoga sveta”, ne samo u Crnoj Gori, već i u Banjaluci, na sjeveru Kosova - te izvorno u Beogradu.

“Rezolucija o Jasenovcu” kao srbijanski propagandistički odgovor na povijesni dokument i stvarno međunarodno relevantnu Rezoluciju UN-a, kojom je osuđen velikosrpski genocid u Srebrenici, nipošto nije bila autentični prijedlog podaničkog srbocrnogorskog triumvirata Mandić - Knežević - Spajić, već je isključiva provokacija izrežirana od strane beogradskog tandema Vučić - Porfirije. Crnogorska ekspozitura “srpskoga sveta” zato i ne bi treba biti prioritetna meta hrvatskih prosvjednih nota. Trojici Vučićevih vazala iz Podgorice, dovoljno je zabraniti ulazak u Hrvatsku i proglasiti ih ‘non grata’ personama, dok su prva, druga i najvažnija adresa za snažnu hrvatsku reakciju - srbijanski predsjednik Aleksandar i svetosavski patrijarh Prvoslav, kao isključivi kreatori i stvarni nalogodavci svih provokacija usmjerenih protiv Kosova, BiH, a u ovome slučaju - Hrvatske i Crne Gore.

Dok Andrej Plenković šalje prosvjednu notu zbog “rezolucije” donijete u Skupštini Crne Gore, u vlastitom parlamentu ima “hrvatskog” Andriju Mandića, našto niže pozicioniranog - na čelu jednog odbora, ali ipak iz vladajuće kvote! Pupovca novinari nikada nisu pitali što misli o Rezoluciji UN-a o genocidu u Srebrenici - pa ga vjerojatno neće pitati ni za mišljenje o skandaloznom postupku crnogorskog parlamenta. Neće ga pitati ni Plenković, baš kao što Vučiću nije poslao prosvjednu notu, a dobro zna da bi to bila prava adresa i da upravo taj član njegove europučke obitelji - stoji iza svega!

Velimir Bujanec