Marijačić: Neka Hrvate ostave na miru

Pin It

Macbeth - Witch Cartoon - CleanPNG / KissPNG

Radikalne ljevičarke Čakardić, Borić, Kekin predlažu kao predmet rodnih studija rad kanadskoga znanstvenika prešućujući da se on odrekao članka i priznao da je sve izmislio! 

Briljantni članak Marije Bašić u novome broju Hrvatskoga tjednika pod naslovom"Rodno uvjetovano nasilje i nasilnice nad znanošću"  raksinkava svu bijedu i podle nakane zagovornica rodne ideologije u Hrvatskoj, militantnih ljevičarki Ivane Kekin, Rade Borić i posebno voditeljice rodnih studija Ankice Čakardić

One nude Sveučilištu u Zagrebu, odnosno Filozofskome fakultetu kao predmet rad kanadskoga znanstvenika  Cristophera Dummitta iz 1998. u kojemu zagovara rodnu ideologiju. Ali prešućuju da se znanstvenik Dummmit godine 2019. odrekao toga članka i priznao da je sve podatke u njemu izumislio. 

Unatoč tome, militanne radikalne ljevičarske, jugoslavenske provenijencije, Kekin, Borić i Čakarić traže uvođenje studija na kojemu će se osposobljavati stručnjaci za nijekanje biološkoga identiteta ljudskoga bića, piše Marija Bašić.

Neka ove ženturače to prakticiraju u svojim obiteljima, a Hrvate neka ostave na miru.

Ivica Marijačić