Domovinski pokret nema ništa protiv otvaranja hrpe Pupovčevih centara

Pin It

POGLEDAJTE DABRINO BESRAMNO POSIPANJE PEPELOM I DODVORAVANJE PUPOVCU NA N1 TELEVIZIJI!

POLITIČKA PATOLOGIJA BENAVINOG DABRA: DP-ov travnički “magistar”ministar tvrdi da nisu (bili) protiv otvaranja tzv. Srpskih kulturnih centara po Hrvatskoj?!

DABRO, LAŽEŠ K’O SRBIN!

U ponedjeljak ti puštamo snimke koje će pokazati naciji koliko si bijedna varalica i jeftini lažljivac - zaslužan totalnog ljudskog prezira!

#bujicatim??

FIS/KULTURNI POUČAK: ŠTO JE MANJI KVOCIJENT INTELIGENCIJE, MANJI JE I OSJEĆAJ ZA SRAM!

Malo je reći IZDAJNIK! Josip Dabro je patološko/lažljivi VELEIZDAJNIK niskog - trećeg ranga, s već rezerviranim smještajem u IX. krugu Danteovog pakla… (Moguće i u Remetincu…)

Ne znam jel’ na “studiju” u Travniku Benavin fis/kulturni “magistar”ministar naučio da se na određenim razinama IX. paklenog kruga ne gori, već su tamo izdajice zamrznute u ledu i manje ili više - nepokretni. Izdali su obitelj, državu, prijatelje i Boga! A Dabro ih je izdao mnogo puta - jer voli keš…  Naročito svog političkog ljubavnika iz Tenjskog Antunovca, pod čijim je niskim pokroviteljstvom odlučio nešto na brzinu zgrabiti u poljoprivrednom resoru, a na što bi oko svakako trebale baciti institucije sustava - budu li kako treba radile svoj posao u skoroj budućnosti... 

Dolijat će kukavni izdajica kad-tad, a u međuvremenu nek’ zna da se ljudima povraća od stupidnih bijednika najgore uhljebničke vrste?

Bujica će sutra obaviti hitnu deratizaciju studija, s obzirom na to da je politička ološ (prije dolaska na vlast) više puta kročila na Z1 televiziju… Još jednom, duboka isprika svim cijenjenim gledateljicama i poštovanim gledateljima - što smo ikada ugostili ‘Indijanca’ iz Mistrijine ministarske šumice!

VIDEO ZA RUBRIKU ‘VJEROVALI ILI NE’: Kaže/laže Josip Dabro na N1 da njegova posrnula strančica nije (bila) protiv Pupijevih (ne)kulturnih centara?

Velimir Bujanec