Zadnji komentari

Matija Štahan u Bujici: Plenković sluša Bruxelles i zanemaruje hrvatske interese!

Pin It

Vučić je postavio LGBT premijerku da bi se dodvorio Zapadu i lakše ostvario ‘srpski svet’, a Plenković sluša Bruxelles i zanemaruje hrvatske interese!

“Dok se Plenković - kao poslušnik Zapada, bavi Ukrajinom i njihovom borbom protiv ‘ruskog sveta’, Vučić – kao miljenik Zapada, ostvaruje plan o ‘srpskome svetu’, u što smo se sinoć uvjerili i na primjeru Crne Gore,” izjavio je u Bujici Z1 televizije politički komentator, Matija Štahan.

Mladi publicist i sve popularniji novinar govorio je o predsjedničkim izborima u Crnoj Gori, promašajima hrvatske vanjske politike, aferi Kongo i tzv. transrodnim skandalima u Hrvatskoj i na Zapadu. Posebno je prokomentirao rezultate izbora u Finskoj i posljednje napade na Donalda Trumpa, a izuzetno zanimljiva je bila njegova analiza odnosa Tomaševićevog Možemo i Plenkovićevog HDZ-a, koje smatra strankama s istim ciljevima, ali različitim pristupom: - Ciljevi su isti, ali je dinamika njihove provedbe različita. Možemo nove globalističke agende želi provesti brzinom aktivista, dok HDZ po inerciji radi ono što od njih očekuju nalogodavci u Bruxellesu…