Zadnji komentari

Bošnjački kršćanofobisti najavljuju vjerski rat cijelom svijetu

Pin It

Džihadisti pozvali Bosance u rat protiv svih neprijatelja islama

Društvo u kojem lopov, čuvajući vlastiti položaj na kojem se nalazi kriminalskim poslovima čuva ukradeno, viče uhvatite lopova, je društvo koje ne zaslužuje da postoji. Svojom političko lopovskom truleži truje i zasmrđuje ne samo zajednicu koja ga čini nego i susjedstvo i daleko šire okruženje.

Takva društva su lopovska i na lopovluku se održavaju. A svaki oblik lopovštine je korak do zločina. Jer ne može se biti lopov a da nisi zločinac, ubojica i obratno. Školski primjer, kao svjetski politički raritet lopovskog društva je bosansko i hercegovački dio pod teokratskom (teokratizam je oblik i zločina i lopovštine), vlašću pripadnika muslimanske zločinačke armije, nekažnjenih ratnih zločinaca, vehabija, mudžahedina, muslimanskih raznih partija, udruga i zajednica. Uz to i svakodnevni dokazi lažnih sveučilišnih diploma svakog predznaka, koje su se pisale u centrali najveće ratne i poratne muslimanske partije SDA, i koje se, gotovo, pa prodaju na tržnicama, dokaz je apsolutnog truleža, i razlog za ukidanje, i novo teritorijalno resetiranje, novi početak nove Bosne i Hercegovine, na pravu i pravdi svatko na svom teritoriju, svatko u svom izabranom uređenju.

Bošnjačka vika, dok politički kradu nebošnjake, zapravo Hrvate i galama na sve koji nisu u njihovoj ratnoj koloni, te stalno prozivanje onog drugog i drugačijeg bilo unutar beha zajednice ili u svijetu, najbrutalnije je razaranje daytonske Bosne i Hercegovine. I to od strane političkhi bošnjačkih lopova, nekažnjenih ratnih zločinaca i isilovaca kojima nije dosta izetbegovićiziranja, komšićiziranja i isiliziranja već čine sve da tu zajednicu kršćanstva i islama afganistaniziraju i iraniziraju kako bi zaratili sa cijelim slobodnim svijetom, kojeg iz dana u dan prozivaju i ratom mu prijete.

Iz prijetnje već se prelazi na ratno huškačka  okupljanja ispred međunarodnih institucija u etnički i vjerski čistom bošnjačko -muslimanskom Sarajevu. Poglavito se beha situacija ratnički  radikalizirala otkako je poglavar Islamske Zajednice Bosne i Hercegovine reis Husein Kavazović preuzeo ulogu glavnog muslimansko-bošnjačkog vojskovođe.

Pokazalo im se da je zet Komšić potrošeni materijal budući da u četiri od Hrvata ukradena mandata u beha Predsjedništvu ništa od obećanja nije ispunio. Sve što je obećavao svojim bošnjačkim biračima bila je laž čak veća i od one što je Alija obećavao Muslimanima kada je započeo vjerski beha sukob. Zbog ta dva velika muslimansko-bošnjačka lažova, i onog trećeg britanskog Ashdowna koji je lažima sakrio odgovornost britanskih i iranskih obavještajaca za zločin u Ahmićima, Bosna i Hercegovina je trajno podijeljeno društvo, koje poćiva na lopovluku i kojeg lopovi čuvaju i brane. Takvo društvo nema nikakva prava, niti bilo kakvog utemeljenja na opstanak. Ono je samo sebe osudilo na propast. Ne uspijeva ga spasiti i u miru održavati čak ni Svjetska zajednica, koja ga je i stvorila kao neki politički eksperiment.

Iako su takva društva ne priznata bilo gdje u svijetu, pa čak i sa sličnijim nacionalnim i vjerskim sastavnicama, i rečeno da su multi-kulti propale i neodržive ideje, napose one islamsko kršćanske što potvrđuju i sto posto  vjerski čiste muslimanske države, muslimanski ratni, još uvijek nekažnjeni zločinci financijskim injekcijama iz islamskih zemalja i terorističkim slikama ubijenih nedužnih građana slobodnog kršćanskog svijeta što ih islamisti slikaju po europskim gradovima, potkupljuju dio Međunarodne zajednice za svoje nacifašističke ideje, mirnodopskog stvaranja čiste muslimanske Bosne i Hercegovine.

Ono što te multi-kulti tvorevine uistinu čini neodrživima je i povijesna činjenica da nikada nisu bile slobodan  izbor njenih nacionalni i vjerski identiteta, napose ne malobrojnijeg naroda. One su utočišta zločinaca, ubojica, diktatora i terorista brojnijeg naroda. To su radilišta zlikovaca i lopova koje stvara brojniji multi-kulti partner, što potvrđuje i suvremena bošnjačka proizvodnja Komšića u federalnoj beha tvorevini. A koliko su opasno ratnički, destruktivno lopovski i zločinačko diktatorski otrovni politički proizvodi marke Komšić, vidi se u liku bošnjačkog zeta koji je u šesnaestogodišnjoj političkoj krađi Hrvata izrastao u suvremenog sultana zločinačkih manira poznati iz perioda turskog danka u krvi, kadija te tuži kadija ti sudi. I ne samo da bi bošnjačko muslimanski zet tužio i sudio hrvatskom narodu, nego kao Erdoganov potrčko i Izetbegovićev sluga, tužaka i sudi i Ameriku, njenog veleposlanika u Erdoganovom amanetu dobivenog od ratnog zločinca Alije, tužaka i osuđuje i Visokog predstavnika u zbirnom beha entitetu.

Drži vojnik zločinačko-terorističke vjerske muslimanske armije, kradljivac hrvatskih mjesta u institucijama beha vlasti, član muslimansko-bošnjačkog beha Predsjedništva kojeg biraju muslimani Bošnjaci kao hrvatskog predstavnika, politički lopov i kradljivac, predavanje o demokraciji Americi i Europi. Poučava ih kako to rade Bošnjaci muslimani  u beha zajednici, pa neka to radi cijeli svijet tako.

Demokracija na bošnjačko-muslimanski, džihadističko-isilovski način. Dovode i dovlače s uvrjedljivim transparentima iz svih beha dijelova pod bošnjačkom vlašću, Komšić, Izetbegović, Kavazović, lažna doktorica Alijina snaha Sebija, bivša muslimansko-bošnjačka ministrica vanjskih poslova Bisera Turković, ratne muslimanske zločince, njihove udruge i partije, muslimansko-bošnjačke predsjednice samih sebe i svojih zajednica, pred ured Visokog predstavnika i američkog Veleposlanstva. Urliču i vrijeđaju, ratom i terorom prijete da će zapaliti ne samo kipući bosanski lonac, nego i Ameriku i Europu. Slike kakve se viđaju u najkršćanofobičnijim islamskim zemljama, vide se i u iraniziranom Sarajevu. Bošnjački kršćanofobisti najavljuju vjerski rat cijelom svijetu, početak je u zeleno isiliziranom Sarajevu, a kraj bi mu trebao biti u poraženoj Americi i Europi.

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr