Zadnji komentari

Željko Komšić i dalje slijedi Hitlera

Pin It

KARDINAL O KOMŠIĆU: “I Hitler je zakonito došao na vlast”

U Zbirnon beha entitetu kojeg se plašio i sam njegov sutvorac Ricgard Holbrooke rekavši da je to, već tada, “mali teroristički muslimanski otok”, cijelo razdoblje njegova mučeničkog i nestajućeg, od ni jednog naroda ne prihvaćenog, života traje prijetnja jedni drugima.

Srbi prijete Hrvatima, muslimanima Bošnjacima, Americi, Velikoj Britaniji, Visokom predstavniku, i sve to s glavnom porukom odcjepljenje od neodržive, nefunkcionalne, i državnički nepostojeće Bosne i Hercegovine.

Hrvati prijete Srbima na secesionizmu, prijete muslimansko-bošnjačkom ekstremizmu, unitarizmu, centralizmu i islamizmu, s glasnom i po međunarodnim konvencijama o pravu naroda na samoopredjeljenje i samoodređenje legalno i legitimnom porukom treći, hrvatski entitet u granicama nikad ugasle Hrvatske Republike Herceg Bosna.

Muslimani-Bošnjaci pak prijete, jednom kratkom riječi, svima. Naravno osim islamskim zemljama. Na jednakom udaru, na talibanski način, je Rusija, Republika srpska, Srbija, Hrvatska, Hrvatska Republika Herceg Bosna, Srbi, Hrvati, Amerika ako i milimetar iskoči iz islamističkih okvira, cijela Europska unija, napose njezina članica Mađarska, te poglavito na uvrjedljiv način napadaju aktualnog Visokog predstavnika.

I svi, poglavito Srbi i muslimani Bošnjaci postavljaju neke nove crvene linije, iznad kojih ukoliko se prijeđu započima, zapravo nastavlja se nedovršeni vjerski beha nacionalni sukob za teritorij. I tako tim međusobnim prijetnjama na rubu oružanog ratnog sukoba svatko na svoj način, i sa svoje strane, loži vatru pod bosanski lonac, od čijeg kipljenja se kuhaju svi koji moraju biti u njegovoj blizini, a oni mlađi kojima glave zvone od srpskog secesionizma, hrvatskog europeizma i muslimansko-bošnjačkog islamizma i isilizma, bakirizma i komšićizma, odoše daleko bez ikakve nade i plana na povratak. Uzrok svih tih prijetnji i nepovratnog odlaska mladih, iz sva tri naroda, ali ne i iz reda onog novog Bakirovo-Komšićevog četvrtog naroda što ga nazvaše “Građani”. A upravo ta nova, zapravo muslimansko-bošnjački konvertiti koji će se poslije osvajanja i islamograđaniziranja beha zajednice vratiti opet u “potomke Osmanlija”, glavni i jedini su razlog beha nestabilnosti, nestajanja, prijetnji i ne završetka  vjerskog beha sukoba.

Ta novo stara za određeno vrijeme i planirani cilj pripremljena, muslimansko-bošnjačka nacija, “Građani” i “Ostali” su dobro plaćeni Bakirovi i Komšićevi talibani i isilovci, koji odrađuju najprljavije i najbrutalnije poslove za svoje gospodare. U prljavštini i brutalnostima obavljenih i obavljajućih poslova nadmašuju i svoje talibansko isilovske uzore u Afganistanu. To su već danas svi pripadnici muslimansko-bošnjačke “moralne policije” koji ophode beha gradovima pod Bakirovo-Komšićevom vladavinom, i nadgledaju kako su se cure, djevojčice i žene obukle, a u Sarajevu već zabranili i mini suknje, i alkohol, i svinjetinu, i svaki rad u vrijeme muslimanski dnevnih molitvi. U ime tog cilja koji mu je zapovijedio Alija kao vrhovni zapovjednik armije kojoj je vjerno služio, zbog čega mu je i objesio zlatni, zapravo krvavi, ljiljan oko vrata, Komšić iz dana u dan, iz sata u sat, postavlja svima neke nove granice, napose Srbima i Hrvatima, ispod kojih se ne ide. U tomu mu uveliko pomažu neke presude koje donose neki europski sudovi koji ili drhte pred islamistima ili su im prodani za šačicu Judinih srebrnjaka. Potvrđuje to činjenica da su sve presude koje su donijeli ti sudovi, pred kojima islamisti prolijevaju krv nedužnih Europljana samo zato što su ih primili, gole obukli, gladne nahranili, bose obuli, uvijek u korist muslimansko-bošnjačkih konvertita, Bakirovo-Komšićevih “Građana” i “Ostalih”, istii onih kao i sâm Komšić koji su konvertirali samo za jedan dobro plaćeni zastupnički, državni, općinski ili županijski mandat.

Svi ti suvremeni konveriti su u punom kapacitetu samoprodani Bakirovo-Komšićevi politički ratnici koji osvajaju oružjem “Građanina” i “Ostale” hrvatska i srpska mjesta u svim institucijama beha vlasti, po uzoru svoga vođe Komšića. Ta činjenica nepobitno potvrđuje istinu da su te nove izmišljene muslimansko-bošnjačke konvertitske nacije, iako samo privremene zbog čega im sami njihovi tvorci Bakir i Komšić i ne vjeruju, uzrok svih beha nestabilnosti i kriza. Njihova osvajačka brutalnost srpskih i hrvatskih pozicija u svim institucijama vlasti, snaga je Bakira i Komšića s kojom prisilno ne samo nameću neodrživu građansku opciju beha zajednice, nego njome vrše i etničko i vjersko čišćenje nemuslimana nebošnjaka.

S tom vrlo radikalnom vojskom konvertita, koji su dijelom i janjičari iz razdoblja turskog prisilnog islamiziranja kršćana katolika, Komšić gotovo proglašava pobjedu i kaže “Jedino građanska BiH garantira društvo bez konflikta…”. Da tako je i Hitler govorio “…jedino njemački svijet, svijet Njemaca garantira čovječanstvo bez konflikta”. Komšić i dalje slijedi Hitlera pa kaže “jedino u građanskoj Bosni i Hercegovini postaju nevažne ideje koje kreiraju konflikte…”. Da u takvoj BiH i ne može biti konflikta jer će u njoj živjeti jedan narod i jedna vjera, muslimanskobošnjačka, vladati jedan totalitaristički režim Komšićev DF, i jedan čovjek Komšić. Takav je svijet zamišljao i Hitler, s kojim bi vladao on na način na koji ga je pokušao i stvoriti. Pokušaj je plaćen desetinama milijuna ljudskih žrtava, pa je čudno da i danas ima svojih sljedbenika. Komšić nadalje kaže da u građanskoj, zapravo muslimanskoj BiH “Postaje nevažno koliko kojih pripadnika bilo koje etničke grupe ima…”. Naravno da je nevažno jer i ne će više biti bilo koje druge etničke grupe osim muslimanske.

I to je jedina istina koju je Komšić u svojoj politici totalitarizma, politici krvi i tla kakva vlada u svim islamskim zemljama, kazao. Zasigurno se sada kaje za izgovorenu istinu. I kao što cijeli svijet nije prihvatio Hitlerovu ideologiju krvi i tla, nacizam, i u konačnici je pobijedio, zasigurno ni Srbi ni Hrvati nikada ne će prihvatiti ni Komšićevu ideologiju krvi i tla u Bosni i Hercegovini, građanizam, i zasigurno će je pobijediti, a njezin tvorac Komšić jednoga će dana završiti kao i Hitler. To je sudbina svih povijesnih diktatora i totalitarista koji su ljudsku povijest vraćali stoljeća unazad. Komšić i njegovi građanisti vratili su i Bosnu i Hercegovinu u prošlost osmanizma i htjeli bi da tu trajno ostane.

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr