Zadnji komentari

Održano 5. natjecanje STEEL CHALLENGE SCOPUM 2023. u gađanju metalnih meta puškom sačmaricom

Pin It

U subotu, 7. listopada 2023., na strelištu SD GUSAR Novigrad u organizaciji UPS SCOPUM iz Buja-Buie, održano je 5. natjecanje STEEL CHALLENGE SCOPUM 2023. u gađanju metalnih meta puškom sačmaricom.

Nastupila su 24 natjecatelja iz Buja, Umaga, Pule i Karlovca, raspoređenih u pet ekipa.

Ekipa BASTION KARLOVAC u sastavu Miletić, Jarnjak, Benko i Šoštarić osvojila je 1. mjesto ekipno. 2. mjesto ekipno osvojila je ekipa SCOPUM I u sastavu Fintić, Mujkanović, Mađarac i Kuček a 3. mjesto ekipno ekipa SCOPUM I u sastavu Šestanj, Marić, Štritar i Mirković.

U kategoriji SENIOR 1. mjesto osvojio je Edgar Franjul, (HOPLOLOŠKO DRUŠTVO PULA), 2. mjesto Ivica Barić (KPS BASTION Karlovac) i 3. mjesto Robert Rekaš (KPS BASTION Karlovac).

U ukupnom poretku, 1. mjesto osvojio je Mario Šoštarić (KPS BASTION Karlovac) 2. mjesto Damir Benko (KPS BASTION Karlovac) te 3. mjesto Enzo Jarnjak (KPS BASTION Karlovac).

U kategoriji JUNIOR 1. mjesto osvojio je Enzo Jarnjak (KPS BASTION Karlovac), a u kategoriji LADY 1. mjesto osvojila je Ruža Profoz, (KPS BASTION Karlovac). Titulu najbržeg strijelca osvojio je Emil Mujkanović (UPS SCOPUM BUJE-BUIE).

S poštovanjem,

Predsjednik

Edgar Franjul