Zadnji komentari

Posebno izdanje Bujice o ekološkoj kataklizmi u Osijeku

Pin It

PROF. DR. SC. VALERIJE VRČEK: “Ovo je kemijski rat protiv Slavonije i Hrvatske, nek' pokažu snimke pluća osječkih vatrogasaca!

TKO JE KRIV ZA INCIDENT: ŠTITI LI ŠEKS OSJEČKOG TAJKUNA BEDEA OD UHIĆENJA?!

VRČEK: - Stožer nas je tjerao da nosimo maske kad nije trebalo, a sada su vatrogasce i policajce bez adekvatne zaštite poslali u smrtonosni dim! 

GAZDA 'DRAVE INTERNATIONAL' SPONZOR LJEVICE: Kontroverzni vlasnik postrojenja na Brijestu, koje gori već peti dan, blizak je SDP-ovki Biljani Borzan, bivšem HNS-ovcu Ivici Vrkiću i možemovki Sandri Benčić! Sponzorirao je lijeve novinare, ali ne i vatrogasce, koji već četvrto puta kod njega gase požar?!

UGLEDNI ZNANSTVENIK ISMIJAO MOŽEMOVKU - Sandra Benčić je pripadnica eko-estrade, a Tomašević je pretvaranjem zaštite okoliša u politiku – ekologiju učinio prljavom!

“Posljedice osječkog incidenta koji nalikuje na kemijsko ratovanje za Slavoniju, Hrvatsku pa čak i dijelove Bosne - bit će dugoročne i katastrofalno štetne,“ izjavio je u Bujici Z1 televizije, ugledni hrvatski znanstvenik i profesor kemije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu – Valerije Vrček: “Rješenja postoje, ali ih nadležni u Ministarstvu gospodarstva ne prepoznaju!“

Na pitanje voditelja predstavlja li trenutačno zrak u Osijeku opasnost i za hrvatske nogometne reprezentativce, s obzirom na to da se u gradu na Dravi u četvrtak igra utakmica protiv Turske, profesor Vrček je odgovorio: “Kancerogeni koktel kemikalija kojeg proizvodi požar plastičnog otpada naročito je poguban za mlade i djecu!“