Zadnji komentari

Kako smo nisko pali, kada nam srbi rade ovakve stvari

Pin It

U luksuznom hotelu osvanuo uznemirujući natpis: 'Samo mrtav Hrvat može biti dobar'

U muškom wc-u jednog luksuznog hotela kod Dubrovnika, a koji pripada ALH grupaciji, osvanuo je natpis iz kojeg se jasno ocrtava govor mržnje.

Listopad je mjesec u kojem su naše emocije intezivirane. Sjećamo se onih kojih više nema među nama, a dali su svoje živote za ovo tlo prije više od trideset godina. Prije samo tri dana sjetili smo se jednog od najtužnijih dana za Dubrovnik i njegovu okolicu.

Srpski tabloid objavio broj Srba, Hrvata, Bošnjaka i Albanaca, pa se zapitali koga će u budućnosti biti više

Sedmog listopada srpskočetničke granate ubile su mlade u Mokošici. Istog dana vodila se bitka na Zvekovici. U tom malom konavoskom mjestu, ljudi su bili zaklani, mučeni, ubijani. Odvedeni u logor, ali i 30 godina nakon toga vrijeđanja i provokacija i dalje su pristutna.

U muškom wc-u jednog luksuznog hotela kod Dubrovnika, a koji pripada ALH grupaciji, osvanuo je natpis iz kojeg se jasno ocrtava govor mržnje, piše Dubrovnik Insajder.

U personalnom muškom WC-u osvanuo uznemirujući natpis

U Hotelu Croatia u Cavtatu u muškom WC-u osvanuo je natpis: "Samo mrtav Hrvat može biti dobar Hrvat".

"Nakon što smo zaprimili sve informacije o predmetnom incidentu, podnijeli smo  MUP- u kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Navedeni postupak je u tijeku i nismo u mogućnosti davati dodatne komentare na isti", odgovorili su iz hotela za portal.

Potom su kontaktirali PU Dubrovačko-neretvansku, obavijestili su ih kako u posjedu imaju više fotografija iz Hotela Croatia te naveli odgovor ALH.

PU Dubrovačko-neretvanska je zaprimila prijavu 17. kolovoza, kratko je kazala glasnogovornica Andrijana Biskup.

direktno.hr