Zadnji komentari

Lili Benčik u Bujici o velikom beogradskom skandalu

Pin It

Muzej četničkog vojvode Draže Mihailovića otvoren baš preko puta katoličke bazilike Sv. Ante u koju dolaze Hrvati?!

POGLEDAJTE ANKETU S CVJETNOG TRGA - SNIMILI SMO JE ISPRED SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE: Što građani Zagreba misle o spomen muzeju Čiča Draži u Beogradu?

PLENKOVIĆ UHIĆUJE NAVIJAČE RADI PJEVANJA “USTAŠKIH PJESAMA”, A ŠUTI O ČETNIKOVANJU U SRBIJI - JER ŽELI VUČIĆA U EU: Jeli to razlog zbog kojeg Grlićeva diplomacija još uvijek nije reagirala na najnoviju srbijansku provokaciju?!

PULSKA BLOGERICA BEZ DLAKE NA JEZIKU: - Katolike i Hrvate po istoj beogradskoj špranci provocira se i u Istri, koju su 1945. zauzeli četnici presvučeni u Titove partizane!

SRAMOTNA SNIMKA IZ TINJANA: Urla se Đurđevdan - pjesma uz koju su slavili okupatori Vukovara, a spomenik hrvatskom vitezu iz Bugojanske grupe, Viktoru Kancijaniću - lokalne vlasti žele srušiti?!

LILI BENČIK: - Titov “antifašizam” nema veze s hrvatstvom, a Dan antifašističke borbe trebao bi se obilježavati 02. veljače, a ne 22. lipnja jer je 02.02.1921. godine započela Proštinska buna istarskih Hrvata protiv terora talijanskih fašista!”

O TOTALITARIZMU U ISTRI: - IDS je prijetio poduzetnicima koji rade s lokalnom samoupravom da će ostati bez poslova, budu li viđeni na koncertima Marka Perkovića Thompsona!

“Nije Ante Pavelić prodao Istru Talijanima, nego je to napravljeno u vrijeme Kraljevine SHS Rapalskim ugovorima,” izjavila je u Bujici Z1 televizije pulska blogerica i katolička aktivistica Lili Benčik: “Zapadni saveznici su Titove partizane izbacili iz Trsta zbog ratnih zločina nad civilima, a u Lanišću su jugo-komunisti ubili našeg blaženika don Miroslava Bulešića… Među skojevskim zločincima bila je i baba IDS-ova bivšeg župana, sada eurozastupnika - Valtera Flege!”

Gospođa Benčik se u emisiji osvrnula i na “brijunska orgijanja” poznatog glumca: - Rade Šerbedžija je Jugoslaven kojeg, nažalost, plaća hrvatsko ministarstvo kulture! Brijuni, na kojima on izvodi svoje predstava, strašno su mjesto monstruoznih poslijeratnih događaja, svojevrsni komunistički pakao, jer je tamo spaljeno više od 30.000 tisuća tijela zarobljenih i pobijenih Hrvata i Nijemaca…

“Peđa Grbin je zlatna komunistička mladež, a IDS pod plaštom ekstremno lijeve ideologije i titoizma kamuflira gospodarski kriminal i korupciju neviđenih razmjera,” opisala je stranku koja već desetljećima vlada Istrom gospođa Benčik, pri čemu nije propustila prozvati niti Plenkovićevog Talijana - Furija Radina, uz važno upozorenje: “Na djelu je nova talijanizacija Istre, ni jedan se Hrvat ne može zaposliti u lokalnim strukturama, ako ne zna talijanski jezik!”

Lili Benčik je ugledna članica Hrvatskog žrtvoslovnog društva i piše vrlo zapaženi blog HRVATSKE PRAVICE, a zbog iznošenja istine o teškom političkom položaju i diskriminaciji Hrvata u Istri, često je na meti lokalnih lijevih radikala – bušili su joj gume na automobilu i prijetili ubojstvom, zbog čega je svojedobno imala i policijsku zaštitu. Suprug gospođe Lilli - Zdenko Benčik, bio je dragovoljac HOS-a i ratni zapovjednik elitne postrojbe Vange iz Pule…