Zadnji komentari

Bujica: Cenzura za Dujmovića, dok vlast financira “Krajinu”

Pin It

BEZ CENZURE: Pogledajte gromoglasni pljesak generalu Markaču i analizu Andrije Hebranga o pogrešnom liječenju Šuška i Tuđmana?!

TIHOMIR DUJMOVIĆ: - Plenkovićeva Vlada financirala je Pupovčevu “Krajinu” tiskanu u Kragujevcu, a ja sam bez pomoći vlasti objavio čak 12 knjiga i istodobno dobio 14 otkaza!

HRVATSKE POVIJESNE ISTINE: Dujmović je na Kaptolu okupio gotovo tisuću poklonika, a HRT o tome nije izvijestio ni sekunde! Javna televizija je radila “spektakl” od promocija knjiga Bude Lončara, Mate Granića i Borisa Dežulovića, dok prema domoljubnim autorima vlada potpuna cenzura?!

HASANBEGOVIĆ vs. OBULJEN: Plenkovićeva omiljena ‘gospoja ministarka’ koja je na saborskom odboru, s maskom na licu, namigivala šefu SDSS-a i financirala protuhrvatske filmove – sada je zadužena za izradu izbornog programa HDZ-a, dok je bivši Karamarkov ministar kulture i potpredsjednik saborskog Kluba DP-a, koji nije htio nositi masku, uskratio financiranje Novostima i tzv. kulturnjacima Urše Raukar – govorio na velikoj promociji Hrvatskih povijesnih istina!