Zadnji komentari

Posebno izdanje Bujica o kandidaturi Zorana Milanovića

Pin It

DR. IGOR PETERNEL: - Domovinski pokret nikada neće podržati Vladu Zorana Milanovića, kao ni onu u kojoj su SDP, Možemo i SDSS!

ČLAN PREDSJEDNIŠTVA DP-a: - I Milanović i Plenković su kandidati duboke države! Dva zrinjevačka druga pokušavaju ponovo prevariti narod, a između politika SDP-a i HDZ-a nema prevelike razlike!

IVICA MARIJAČIĆ: - Milanović se plaši Turudića i zbog toga silom hoće u Banske dvore! No, nije ni Plenković najsigurniji?!

DAVOR DIJANOVIĆ: - Milanović je bio loš premijer, proganjao branitelje i puštao u Hrvatsku migrante, napadao Vukovarce zbog ćirilice, kriminalizirao HOS i radio na zabrani Bleiburške komemoracije!

BEZ CENZURE: BUJICA OBJAVILA VIDEO S TRGA SV. MARKA – KAO PODSJETNIK NA REPRESIJU MILANOVIĆEVE VLADE PREMA RATNIM VOJNIM INVALIDIMA!

MILANOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: - Na pressici Peđe Grbina lagao je da nije zlouporabljivao sustav kao SDP-ov premijer, iako ga demantiraju brutalni postupci milicije Ostoje Rankovića?!

“Milanović nije kandidat za premijera, već je samo kandidat SDP-a za saborskog zastupnika u I. izbornoj jedinici,“ izjavio je u Bujici Z1 televizije dr. Igor Peternel iz Domovinskog pokreta: “Riječ je o političkom presedanu, ali i velikom licemjerju Zorana Milanovića, koji je prije četiri godine odbio izaći na biralište - uz obrazloženje da bi predsjednik morao biti stranački nepristran, a sada odjednom izlazi na izbore kao kandidat ljevice s funkcije predsjednika države - koji se čak niti ne usudi podnijeti ostavku!“

Član predsjedništva DP-a narugao se u emisiji Nikoli Grmoji, ustvrdivši da je objava Mostove “premijerske“ kandidature ispala smiješna i ostala u sjeni Milanovićeve ekshibicije: - Grmoja se sada može kandidirati za ministra unutarnjih poslova u Milanovićevoj Vladi “nacionalnog spasa“, samo mi nije jasno koga to oni i od čega namjeravaju spašavati?! Domovinski pokret nikada neće sudjelovati ni u Milanovićevoj, ni u bilo kojoj drugoj vladi sa SDP-om, Možemo i SDSS-om! Mi provodimo svoje politike i oni koji ih nisu spremni prihvatiti ne mogu s nama, to je bit politike.

Peternel tvrdi da Nikola Grmoja uopće nije ni znao za Milanovićev plan, za razliku od Nine Raspudića - koji je, očito, bio dobro informiran pa je zato odustao od premijerske kandidature u ime Mosta: - Sada vidimo i pod čijom su kontrolom mediji, s obzirom na to da nitko nije očekivao ovako nešto od Milanovića niti je vijest igdje procurila. To je dokaz funkcioniranja duboke države, u kojoj nema medijskih sloboda i sve je fingirano.

UŽIVO IZ LISINSKOG: U posebnom izdanju Bujice sudjelovao je i dr. Stjepo Bartulica koji se javio ispred Koncertne dvorane 'Vatroslava Lisinskog, gdje će Domovinski pokret sljedeće subote održati veliki predizborni skup. Istoga dana, na Trgu sv. Marka - na skupu crvene oporbe govorit će Zoran Milanović, dok je Plenkovićev HDZ već krenuo iz 'Laube' - omiljenog zagrebačkog okupljališta YUljevice...

UŽIVO IZ ZADRA I BJELOVARA: Kandidaturu Zorana Milanovića u Bujici su komentirali glavni urednik Hrvatskog tjednika – Ivica Marijačić i politički analitičar  – Davor Dijanović.