Zadnji komentari

Urbani desničar: Dok se Hrvat nada, orjunaš vlada

Pin It

U dva najveća Hrvatska grada, na vlasti je “Otvoreno društvo” Soroša Đorđa. U tome je sva tragedija ovih izbora. Očekujmo: pederluk, sotonizam, veličanje jugoslavije, komunizma i dalji progon HRVATSKIH BRANITELJA i DOMOLJUBA. Je li moralo biti tako? Bojim se da je. Ovaj put se čak nismo puno svađali, niti međusobno općili s materama. Ali bitno je tko broji glasove.

Je li to želim reći da izbori nisu bili pošteni? DAKAKO. Kad smežurani Đorđe odabere svoga “malog od kužine”, taj pobjeđuje i prije nego se kandidirao. Opet ponavljam, Amerika nam je najbolji primjer.

Zašto baš Tomašević i Puljak? Da nam pokažu kako i poluidioti mogu pobijediti. Da su umjesto njih stavili Jajana iz “Noćne more” i babu što na “Pazaru” prodaje pomidore, i oni bi pobijedili. Ovo je bilo klasično pokazivanje mišića i trljanje soli na ranu. Jer znaju, da samo možemo svirati Austrijskom premijeru.

“Što ima veze? Zagreb je Zagreb, bez obzira tko je gradonačelnik. Preživjeli smo puno gore pa ćemo i Tomaševića…” Kad pročitam ovakve “umne” komentare, iz nosa mi počne curiti PTSP. Dođe mi da u stilu “neustrašivog” Boška Buhe izađem vanka, i počnem nasumično bacati predmete u obliku šiške. “Tolerantne” dame i gospodo. Od danas će vam na ulazu u ZG, stajati tabla sa natpisom: “Vi koji ulazite, ostavite svaku nadu.” Nije ni Dante bio papak. Jer ovo što se dogodilo u ZG nije katastrofa, nego tektonski poremećaj i sramota za svakog Hrvata.

Split? Bez obzira što drug Puljak (zvani “čovek noj”) do sada nije prelazio prag od 2-3%, ne bih to nazvao iznenađenjem. Orjuna i onako vlada iz sjene, zadnjih desetak godina. Zna se tko je glasovao za njega i zašto. On ima samo jednu zadaću. Zatvoriti oči i praviti se da ne vidi neke stvari. Trgovinu drogom, izvlačenje milijuna kuna iz proračuna, nepotizam… Ni ekipa iz Cosa Nostre se ne bi posramila ove kriminalne hobotnice. Ima toga još pun k., ali ne želim biti dosadan. Možda nekom drugom prigodom.

Svijetla točka? Gospodin Penava. Svaka čast majstore! Sačuvao si nam ono malo digniteta. Ako smo ga uopće imali? Vukovar je i dalje ostao NEPOKORENI GRAD, unatoč stotinama Lastinih autobusa, punih opančara, dece i nejači. 

Kako dalje? Kopirati njih. Kad je Zlatko bio ministar, stoka je prosvjedovala dan i noć. Zašto ne bi i mi? Od sada podržavam svako rješenje, osim mirnog. I Mahatma Gandhi onomad reče: “Zajebite mirne prosvjede, njima se ništa ne može postići.” Da u Hrvatskoj živi 100 komunjara i 200 Hrvata, kmeri bi opet bili na vlasti. Žalosno ali istinito…

Ovaj tekst je na brzinu sklepan, pa se unaprijed ispričavam na možebitnim greškama. Dogodi se da dok pišem, netko drugi ima sličnu ideju i to objavi prije mene. I onda ispada da sam mu mazno tekst. A stvarno nisam. Niti se bavim takvim stvarima. Ali tko će meni vjerovati, kad je dotična osoba novinar i to “ugledni”? A ja nisam ni jedno, ni drugo.

Da skratim: 1. Izbori ne mogu ništa promijeniti jer su namješteni. Ako su uspjeli zajebat 73 milijuna Amerikanaca, čemu se mi nadamo? 2. EU je globalistička tvorevina i tamnica Hrvatskog naroda. Godinama su nas ponižavali i puno toga smo se odrekli, ne bi li u nju ušli. Pa čak i naših Generala. A što smo za uzvrat dobili? Marksističku ideologiju i spolovilo od ovce. 3. Obitelj je danas zadnja crta obrane. Jesmo li u stanju barem nju sačuvati?

Koliko sam puta sebi rekao: “Sinko ne psuj. Koji ti je qurac?” Uzalud. Kad vidim što nam rade i kako o nama pričaju i pišu, ne vidim ni jedan razlog za kulturan tekst. “Psovka govori tisuću riječi”, pjevao je DŽO Maračić – Maki na Splitskom festivalu u Opuzenu.

Već sam spominjao da nam treba DOMOLJUBNI TV kanal. Jer je danas informacija najjače oružje. Vidim da nitko o tome ne priča, niti postoji ikakav plan. Izgleda da i ja živim u čudesnom svijetu mašte Walt Disney-a?  Ima još jedna jeftinija i jednostavnija solucija. INTERNET TV. Imamo izvrsne podcaste a tu su i You tube uradci. Zašto ih ne bi skupili na jednome mjestu? I usput dodali: Vijesti uživo, glazbu, sport i Domoljubne forume. Ista bi se financirala reklamama i našim donacijama. Recite mi ako opet valjam pizdarije, da ne trošim “hartiju” bez veze.

Kupili smo zrakoplove. Neka smo. Admiral Lošo kaže da je to bio izbor masonske lože. Zbog koje je i propao dogovor s Amerima, dok je Trump bio predsjednik. Vjerujem. Svaki posao je brak iz interesa. Tako da više nemamo ni partnera, ni prijatelja. Pogotovo ne Ameriku, koja danas ima iste ciljeve kao i “Možemo”. Utopijske, ekstremno lijeve i debilske. A debil je debil. Bez obzira je li mu materinski jezik, hrvatski ili engleski. Znam da ovo uzalud pišem, jer po komentarima vidim da dosta njih nema pojma što se tamo događa. Kao da su prespavali zadnjih 6 mjeseci? Više neću. Tite mi i Jovanke.  

Ovo zadovoljstvo sa nabavkom 12 letećih Rafaela Bobana, će nas koštati MILIJARDU eura. Neka će. Da Hrvat vlada svojom zemljom, malo bi pametnije potrošio ovu lovu. Ušparao bi stotinjak milijuna i naoružao DOMOLJUBE. Obvezni vojni rok se podrazumijeva. Inače ćemo od mladića napraviti pičkice, a od djevojaka partizanke s dlakavim nogama. 4-6 mjeseci obuke, bi bilo dovoljno za naučiti neke elementarne stvari. U pokojnoj jugi smo MORALI žrtvovati preko godinu dana, za “multietničku” JNA. Valjda možemo odvojiti par mjeseci i za Domovinu. To vam djeco moja draga, sutra može život spasiti. Jer četnik vazda vreba iz prikrajka i samo čeka pogodan trenutak. A od projekta velike smrdije, nikada neće odustati.

Kako ćemo znati tko su pravi Hrvati i kome treba dati oružje? Vrlo jednostavno. Uz popis pučanstva, priložiti i obvezan test inteligencije. Svi dvocifreni automatski otpadaju, jer su u pitanju kmeri. A trocifreni su naši. Vazda bili i ostali. Ali i tu treba biti oprezan, jer se može dogoditi da su “deca vojnih lica” prepisivala na testu.

Kako njih otkriti? Pjesmom. Osim dvije slike i osobnih dokumenata, treba znati i Čavoglave. Napamet. Posebnu pozornost treba posvetiti prvom stihu. Tek onda možeš dobiti svu opremu i oružje. Koje će nam i te kako valjati, u borbi protiv unutarnjeg i vanjskog neprijatelja.

Za tihi državni udar 3.1.2000, smo sami krivi. I za Mesića (puta 2), Lignjuna i Zorangutana. Ali ovo što nas je danas napalo, je izvan našeg dosega. Pošast se zove GLOBALIZAM i od nje pati cijeli svijet. Sam pojam zvuči bezazleno, pa je bolje koristiti našu inačicu: BOLJŠEVIČKI SOTONIZAM. Nastrana elita se svake godine sastaje u Davosu i tamo odlučuje o našim sudbinama.  

Počele su podjele na cijepljene i one ostale. Ja sam “ostali”. Iliti otpadnik. Osoba bez ikakvih prava. Pričaju o nekim covid putovnicama i trakama oko ruke, da nas mogu razlikovati. Ajmo im olakšati posao. Neka svi necijepljeni umjesto maske, nose zolju na leđima. I vanka i doma. To je breme koje nam neće biti teško. Tako ćemo jednim udarcem ubiti dvije muhe. Uštedjeti ćemo im novac iz proračuna, i pokazati da nikako nismo normalni. Jer normalnih se danas više nitko ne boji.

Što reći za kraj? “Pobednicima” u Zagrebu i Splitu iskreno i od srca želim, da ih mater u ćevapima traži.

Nema na čemu…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar