Zadnji komentari

Zeleno i Plavo Turneja 2018.

Pin It

Poštovani, Udruga branitelja proizvođača "Panonija" organizira sajamsku manifestaciju gospodarskog,turističkog,kulturnog i edukativnog karaktera 

"Zeleno i Plavo Turneja 2018"

25.-28.07.2018.god. Murter trg Rudina

29.07.-01.08.2018.god. Šibenik Poljana

03.-06.08.2018.god.Vodice

08.-12.08.2018. god.Zadar

Sajamska manifestacija na kojoj okupljamo male proizvođače  domaćih proizvoda proizvedenih na tradicionalan i ekološki prihvatljiv način iz svih djelova Lijepe Naše. Još jedan u nizu naših projekata koji po prvi puta provodimo u gradovima usred turističke sezone.

Udruga branitelja proizvođača "Panonija" okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, koji su se udružili su se radi promidžbe i prezentacije autohtonih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu. Riječ je o proizvođačima poznatih hrvatskih  delicija, prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija, tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda karakterističnih za Slavoniju i Baranju i druge regije. Naglasak je na ljudima koji su u Domovinskom ratu dali veliki doprinos, a nakon rata su zasukali rukave i dalje pridonose društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima te istovremeno promiču i vrednote iz Domovinskog rata. Udruga Panonija pokrenula je uz ovaj projekt i druge vrlo uspješne i iznimno posjećene projekte Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Domaće je Domaće, po kojima je postala prepoznatljiva.

Srdačan pozdrav,

Pavo Baotić, predsjednik Udruge branitelja proizvođača Panonija