Zadnji komentari

Nova knjiga akademika Pečarića 'Milanović hvali Grlić-Radmana'

Pin It

Pečarić: Razumijem IDS-ovca Miletića, njemu i sličnima teško je živjeti u  državi koja se zove Hrvatska

Knjiga akademika Josipa Pečarića „Milanović hvali Grlić-Radmana“ dana je na našem portalu

LINK

U Uvodu akademik Pečarić piše:

„Ova knjiga nastala je na neobičan način. Naime rezultat je jednog komentara koji mi je poslao veliki hrvatski književni dr. sc. Stijepo Mijović Kočan:

Dragi Joško,

Ne da mi se čitati to o Ivu Drobilici, peti puta čak!

Meni je o Ivu Goldsteinu svojevremeno sve rekao njegov profesor.

Uvalili su mu ga kao asistenta u Gradskom komitetu Saveza Komunista Zagreb. Profesor ga je morao prihvatiti. Kada mu je profesor pripomenuo da u Literaturi uza svoj „znanstveni rad“, navodi ime koje ne posto i knjigu koja također ne postoji, „mrtav hladan“ je odgovorio, svjedoči prof. dr. Miroslav Brandt: „Pa i drugi tako rade. „Koji drugi i kako i kada, nije rekao, nije ni mogao!

To ga otkriva kao lažova, podmetača, smutljivca, nemoralna tipa, bez skrupula. Ne vrijedi na takva, prema tim i drugim njegovim postupcima - hohštaplera - trošiti ni riječ

Njega i brata mu, kad su bili sirote židovska djeca, spasili su Hrvati, podigli ih, a oni su o tomu šutjeli punih četrdeset godine, napadajući narod koji im je darovao život. Fukare uistinu! Takvi sramote sve Židove, ne nas.

Pozdrav

Stijepo

Odgovorio sam mu, ali je istovremeno postalo poznato kako je Predsjednik RH predložio Iva Drobilicu za veleposlanika u Grčkoj.

To moje reagiranje daje ova knjiga.“